Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim Azrailim büyük kız :KK70: geldi valla direk fırça attı niye yemek yaptım diye ama bir yandan da iyi geldi tabi hazır yemek aç gelince :KK70: kahvemi bile yaptırmıyor neymiş yüzümden ağrım olup olmadığını anliyormus ağrım yok desem de :KK70:
kız rahat dursana iki dk, aa yaramaz çocuk seni:emir_bebek:
beyza iyi yapıyo sana yat dinlen:anne:
bende doktora gittim bugün geçmeyen ağrılardan sebep, bir sürü test yaptı romatizmal testler.:KK51:
önce dahiliye gördü sonra ortopediye yönlendirdi. sonuçlar çıkınca kontrole gidicem bakalım..
insülin direncim yine tavan yapmış:bicak:
öpüyorum kocamann:KK15::KK15::KK15:

Malzemeleri yazayım isminiberaber koyalım.
10 kaşık müsli üzümlü
İki incir
İki kayisi
Bir yumurta
Dört ceviz
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bir tatlı kaşığı anason
Bir yemek kaşığı bal
Bir çay bardağı kefir ( kendim yaptım :21:)
Bir muz
Yarım paket kabartma tozu

Müsli, ceviz, kayısı, incir, anason blendrdan geçirdim. Yumurtayı kabartma tozuyla çırpıp ekledim.
Muzu çatalla ezip kefirle beraber karışıma ekledim bali da üzerine gezdirip karıştırdım en son tarçını da karıştırıp beş dakika bekledim iyice yumuşadı. Kaşıkla yağlı kayıtlı tepsiye dizdim. 180 derecede 20 dakika pişti. Tat kontrolü eşim yaptı vere çok beğendi. Şeker yok, yağ yok,un yok..enerji bombasi

10 kaşık müsli üzümlü
İki incir
İki kayisi
Bir yumurta
Dört ceviz
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bir tatlı kaşığı anason
Bir yemek kaşığı bal
Bir muz

Müsli, ceviz, kayısı, incir, anason blendrdan geçirdim. Yumurtayı kabartma tozuyla çırpıp ekledim.
Muzu çatalla ezip kefirle beraber karışıma ekledim bali da üzerine gezdirip karıştırdım en son tarçını da karıştırıp beş dakika bekledim iyice yumuşadı. Kaşıkla yağlı kayıtlı tepsiye dizdim. 180 derecede 20 dakika pişti. Tat kontrolü eşim yaptı vere çok beğendi. Şeker yok, yağ yok,un yok..enerji bombasi
Oh oh ellerine sağlık, kefirle anasonu çık yerine süt yada yoğurt koyup yarın derhal yapıyorum yoksa ballı ekmek beni bitirecek :KK76:

kız rahat dursana iki dk, aa yaramaz çocuk seni:emir_bebek:
beyza iyi yapıyo sana yat dinlen:anne:
bende doktora gittim bugün geçmeyen ağrılardan sebep, bir sürü test yaptı romatizmal testler.:KK51:
önce dahiliye gördü sonra ortopediye yönlendirdi. sonuçlar çıkınca kontrole gidicem bakalım..
insülin direncim yine tavan yapmış:bicak:
öpüyorum kocamann:KK15::KK15::KK15:

Sanada geçmiş olsun ;) valla biraz kendimize gelelim de şu tavan yapan insulinlerin şerefine kahve içelim Ayşem :D benimkiler kesin tavan yaptı çünkü bu ara yine başladım sık acikmaya :(

sürekli kilo alıp vermek kas kaybına ve kaslarda hasara sebep oluyormuş.:KK43:
verelim şu kiloları bir daha da almayalım artık yahu, canıma tak dedi artık of of.. :110:
yinede, hamdolsun halimize.

Al benden de okadar :( valla bıktım bende

10 kaşık müsli üzümlü
İki incir
İki kayisi
Bir yumurta
Dört ceviz
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bir tatlı kaşığı anason
Bir yemek kaşığı bal
Bir muz

Valla adını kendin koymussun zaten "Bomba"
Ben bunun ekran görüntüsünü alayım da fırın alınca yaparım hemen ♡ Ellerine sağlık çok güzel görünüyor gerçekten ;)

Antin kuntin kurabiye olsun :cool::KK70:

:D oda güzelmiş

Bugün yediklerim

Sabah 10:00
Yagsız tb ekmeğinden tost yesil çay

Ara bı mandalina

13:00 da bı kâse kadar kabuska yogurt

Ara 10 cıg fındık

19:00
Bı kase mercimek çorbası bir kâse ev yapımı tantuni salata bı dılım ekmek

20:00 ıkı kare bıtter cıkolata regl yakın krıze gırdım ya yatarken yıne bol tarcınlı yogurt yerim

10 kaşık müsli üzümlü
İki incir
İki kayisi
Bir yumurta
Dört ceviz
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bir tatlı kaşığı anason
Bir yemek kaşığı bal
Bir muz

Ablam ellerine sağlık malzeme olsa hemen yapardım cok güzel görünüyor

Bugün yediklerim

Sabah 10:00
Yagsız tb ekmeğinden tost yesil çay

Ara bı mandalina

13:00 da bı kâse kadar kabuska yogurt

Ara 10 cıg fındık

19:00
Bı kase mercimek çorbası bir kâse ev yapımı tantuni salata bı dılım ekmek

20:00 ıkı kare bıtter cıkolata regl yakın krıze gırdım ya yatarken yıne bol tarcınlı yogurt yerim

Gayet güzel olmuş bugün de beslenmen ♡♡♡♡ Tebrikler

Bugünku menum
Sabah 5 zeytin az tum peynir domates 1 dilim ekmek salatalik 2 cay
Ara 1 portakal
Oglen mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Ara 20 gr Kuru kayısı
Aksam bir porsiyon etli guvec 1 kasik pilav 3 kasik yogurt ve mercimek corbasi
Son olarak bie bardak portakal suyu
Cok kacti bugun ya:110:
Bir bucuk saat yuruyus 8 bardak su

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler :KK66:

Kızı okuldan almadan az uzanayim dedim içim geçmiş :KK70:
Okul dönüşü marketten bir kaç şey alıp döndük kuzuyla :KK66: hatta yağmura rağmen kuzumla sokak kedilerini biraz besleyip eve attık kendimizi :KK66:

Şimdi de aksamlik kızlara patates yemeği ateşe koydum dinleniyorum ♡

Dedecigine çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanıyor ♡ Sanada kolay gelsin :KK66:

:KK70: :KK70: :KK70: Yemin ediyorum evdekiler de öyle diyorlar bana :KK70: :KK70: :KK70:

Helal kız sana ♡ ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum :KK70:

Anammmmmm nasıl sevindim anlatamam ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağ saglim kucağına almayi da nasip eder ....Aminnnn

Bu arada sen zaten diyette değilsin ki :KK66: sağlıklı beslenerek devam edersen Kilo vermeyi bile surdurursun ♡ ben inan okadar kilolu halimden bile 9 ayda 5 kg verdim Protein ağırlıklı beslenerek ♡
Aslında olması gereken o şekil de işte bu ara ben eskisi gibi özen gösteriyorum demekki :KK43: hani o zaman yogurtsuz işte salatasiz sofraya oturmazdim öğlen sebze yiyor ama aksam mutlaka Protein tuketiyordum :KK66: yine yapmam lazım aslinda :KK66:

Yok valla sizmisim :KK70: sadece aksamlik pattis yaptım oda yazık kız stajdan gelecek yemekle ugrasmasin yorgun argin :KK66:

Valla helal sana süper bir menü ♡♡♡♡♡ Tebrikler

Aksamlik imkan varsa yoğurtlu birşeyler yesene hem Protein hem tok tutar ♡
Akşam bir elma yedim o kadar. Dünyayı yedim gibi hissettim öğlen. Neyse bu da iyiye işaret.

Bugünku menum
Sabah 5 zeytin az tum peynir domates 1 dilim ekmek salatalik 2 cay
Ara 1 portakal
Oglen mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Ara 20 gr Kuru kayısı
Aksam bir porsiyon etli guvec 1 kasik pilav 3 kasik yogurt ve mercimek corbasi
Son olarak bie bardak portakal suyu
Cok kacti bugun ya:110:
Bir bucuk saat yuruyus 8 bardak su

Çok kaçtı deyince bende 2 kere daha okudum :D abartı bir şey yok bence ♡

Akşam bir elma yedim o kadar. Dünyayı yedim gibi hissettim öğlen. Neyse bu da iyiye işaret.

Maşallah valla ben en Son sıcak süt içtim biraz evvel sisirdi baya yoksa açım diye dolaniyordum

Benim Azrailim büyük kız :KK70: geldi valla direk fırça attı niye yemek yaptım diye ama bir yandan da iyi geldi tabi hazır yemek aç gelince :KK70: kahvemi bile yaptırmıyor neymiş yüzümden ağrım olup olmadığını anliyormus ağrım yok desem de :KK70:
Aferin senin kız kıymet biliyor. Çok iyi yürekli maşallah.

Back
X