Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bonus Bonus hoşgeldin aramıza hatırlıyorum seni 90kilo uzeri gruptan yena ve isilduru ablalarimda o gruptalar birazcık kendiden bahsedermisin

İyi akşamlar sevgili takımım:KK200:
Herkes musmutlu bi gün geçirmiştir umarım...
Bizde bi gezme bi ev bi temizlik derken son derece yoğun ama güzel bi gün geçirdik şükür.. yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş Bonus Bonus ,bende tıpkı @serenalar gibi 90 kilo üzeri grubundan biliyorum, orayı da sevgili YENA YENA nın peşine takıldığımda görmüştüm:KK70:

Hoşbuldum :KK200:
YENA YENA ISILDURU ISILDURU canlarım benim :KK200:

Topikte o kadar eskiyiz ki :deli: ev gibidir +90 topiği.

Kendimden bahsedim tabi :)

33 yaşındayım 3 evladım var.
14 yaş oğlan 6,5 ve 3,5 yaşında kızlar :)

Hepinizle ortak sebeplerle kilo aldım bende.
Zamanla verdim aldım. Bi ara vazgeçtim kabullendim iyice bööyle çıkmaz tünele girmişken 7.takıma girdim.

Yıllardır yapamadığımı yaptım çok çok süper olmasada yinede iyiydi.
Sonra oldu bişeyler yazın ara vermek zorunda kaldım taşınma tatil vs bu ara uzadı uzadıkça koptum diyetten.

Kopa kopa yeniden 100 oldum.
Aynı moral bozuklukları aynı yılgınlık vazgeçmişlikler.... duygusal anlamda fazla içselleştirdim bunu ve en önemli sorunum haline getirdim.

Ağır vakayım anlayacağınız :)

Yapabilceğimi biliyorum sadece güçsüzlükten ikide bir tökezliyorum.
Takıma tökezlememek için girmek istedim çokta umutluyum :KK200:

Bakalım nasıl olucak. Yarışmaya dönmem yeni yıldan sonra ancak olucak sanırım.

Öyle bir bonus işte.

Selamın aleyküm kizLarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Eşim küçük kızla biraz matematik cozerken bende kahve eşliğinde " O ses Türkiye " izliyorum :KK66:
Tv de hiç bir şey olmayınca bari biraz müzikle daha güzel vakit geçer dedim ♡

Büyük kuzu da test cozuyor hala :KK66: öğlen kardeşini de alıp götürdü arkadaşıyla ders calismaya :KK66: onlar bir yandan Starbucks da kahve içip test cozerken kardeşine de çantasına test kitabı koymuş :KK70: bizimki tabi ablası senide götüreceğim deyince havalara uctu :KK66: bol bol oda test çözmüş :KK66:

Hizlarini alamadılar :KK70:

Hadi oda ödülün olsun bu hafta için :KK66: ama bak cumaya kadar başka kaçamak yok ♡

Ne demek canım tabiki kabul ederiz :KK66: Hoşgeldin aramıza :KK66:
İnşallah sende çabucak bu sıcacık kelebekler alışıp hedefe giden yolda bize arkadaş olursun ♡

Harika bir menü canım tebrikler ♡♡♡♡
Valla sizlerin menüleri görünce daha çok imreniyorum sizlere :KK66: Harikasın

Maşallah :nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan saklayın da devam et inşallah ....Aminnnn

hoşbuldum, çok teşekkür ederim ... ben hamilelik sonrası kilolarını veremeyen bir çok hatundan biriyim malesef.. iki hamileliğimin öncesinde 50~55 kg iken şimdi 80 î buldum ve veremiyorum bir türlü... yarın itibarıyla başlıyorum menümü paylaşmaya bende...
hepinize sevgiler...

@meryemozcan
Nasılsın meryemcim ablacım.
Kaç kilo verdin bakiim gittin gideli?
Bildin mi beni ;)
Ben de seni çok özlüyorum ama özel mesaj atılamıyor sana.yoksa daha iyi iletişim kurabiliriz.
Anten kunten eften püften topikler var.biraz onlara yaz da mesaj hakkın doluversin :D

hoşbuldum, çok teşekkür ederim ... ben hamilelik sonrası kilolarını veremeyen bir çok hatundan biriyim malesef.. iki hamileliğimin öncesinde 50~55 kg iken şimdi 80 î buldum ve veremiyorum bir türlü... yarın itibarıyla başlıyorum menümü paylaşmaya bende...
hepinize sevgiler...
Verilmecek kg yok canım benimde doğum kilom kalmıştı çok şükür verdim şimdi dahada çok kg vermek istyorum gebelikten öncede balık etli hatundum zaten zayf değildim:KK70:

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bu sabah Pazar da olsa erkenden uyandık eşimle ;) karşılıklı biraz keyif yapıyoruz ;) küçük kuzuyu havuza goturecegiz hem ordaki arkadaşları da görmüş olurum ;)

Sabah sabah yine kilolarimdan dert yanınca eşim sağ olsun o zaman bütün hepimize sıkı yönetim ilan et ve evde ne eksiğin varsa ara öğünler için falan alalım ki aklına başka şeylere aklın kaymasını dedi ♡ zaten onun ve büyük kızına vermesi lazım o bahaneyle sanada destek oluruz dedi ;)

Regl olmaya başladım birazda onun şişliği varmış demekki ;) sıkı tutup sonrasında da daha güzel kilolar vereceğim inşallah çünkü cidden artık çok sıkıldım ;)

:KK70:Bu kehanete göre 2 seneye 3. nurtopumuzda yolda oluyo :KK53: hayırlısı olsun kaptanım sağlığın elverirse bence üç güzel yaani sen yine de bi düşün:deli::KK70: ben 31 yaşındayım bu yaştan sonra 4 tane daha olsun diyen kocaya sahibim :KK57::KK70: benim gönlümden geçen 3 yani toplamda 3 :KK70:bakalım Allah nasip ederse maddi manevi müsait olursak :confused:

Ben hep diyorum Kilo derdi olmasaydı kesinlikle çoktan 3 çocuk yapmıştım :D gerçi önemli olan bakabilecegimiz kadar çocuk yapmak sonuçta onların geleceğini de sağlayabilmek var ;)

Bakarsın ikiz olur birden sayı yükselir :D Tabi hep derler ya Allah dağına göre kar verir ;) ben ikiz bakabilirmiydim bilmem ama ablanın sonra olsaydı rahat bakarım :D ama abla da kafayı yerdi herhalde :D

Zamanla verdim aldım. Bi ara vazgeçtim kabullendim iyice bööyle çıkmaz tünele girmişken 7.takıma girdim.

Sonra oldu bişeyler yazın ara vermek zorunda kaldım taşınma tatil vs bu ara uzadı uzadıkça koptum diyetten.

Aynı moral bozuklukları aynı yılgınlık vazgeçmişlikler.... duygusal anlamda fazla içselleştirdim bunu ve en önemli sorunum haline getirdim.

Öyle bir bonus işte.

Biri ağır vaka mi dedi :D bende varım ama birlikte o algıyı dà beynimde bitirecegiz kilolar gittikçe ♡♡♡♡♡

hepinize sevgiler...

Ahhh ahhhh bende evlenirken 52 kgdum ve eşim çok zayifsin diyip duruyordu :D hala da tutturur 75 - 80 yeter sana diye :D bir ara 85 yeter diyordu ama ona ben razı gelmeyince 80e düşürdü :D

@meryemozcan
Bildin mi beni :KK66:
Ben de seni çok özlüyorum ama özel mesaj atılamıyor sana.yoksa daha iyi iletişim kurabiliriz.
Anten kunten eften püften topikler var.biraz onlara yaz da mesaj hakkın doluversin :KK70:
Merhaba bademcim hoşgeldin... ben tanıdım seniii:KK66:

Günaydın
Mutlu haftasonları ♡♡♡

Bonus Bonus ♡ yeni arkadaşlıklar eşliğinde mücadelen sana ve hepimize çok iyi gelecek eminim . ♡
8.takım bana ugurlu geldi tıpkı 90 kilo ve üzeri gibi burası da özel benim için. Sana da ugurlu gelecek biliyorum ....:KK60:

İyi akşamlar sevgili takımım:KK200:
Herkes musmutlu bi gün geçirmiştir umarım...
Bizde bi gezme bi ev bi temizlik derken son derece yoğun ama güzel bi gün geçirdik şükür.. yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş Bonus Bonus ,bende tıpkı @serenalar gibi 90 kilo üzeri grubundan biliyorum, orayı da sevgili YENA YENA nın peşine takıldığımda görmüştüm:KK70:
:KK200::KK200::KK200:

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bu sabah Pazar da olsa erkenden uyandık eşimle :KK66: karşılıklı biraz keyif yapıyoruz :KK66: küçük kuzuyu havuza goturecegiz hem ordaki arkadaşları da görmüş olurum :KK66:

Sabah sabah yine kilolarimdan dert yanınca eşim sağ olsun o zaman bütün hepimize sıkı yönetim ilan et ve evde ne eksiğin varsa ara öğünler için falan alalım ki aklına başka şeylere aklın kaymasını dedi ♡ zaten onun ve büyük kızına vermesi lazım o bahaneyle sanada destek oluruz dedi :KK66:

Regl olmaya başladım birazda onun şişliği varmış demekki :KK66: sıkı tutup sonrasında da daha güzel kilolar vereceğim inşallah çünkü cidden artık çok sıkıldım :KK66:

Ben hep diyorum Kilo derdi olmasaydı kesinlikle çoktan 3 çocuk yapmıştım :KK70: gerçi önemli olan bakabilecegimiz kadar çocuk yapmak sonuçta onların geleceğini de sağlayabilmek var :KK66:

Bakarsın ikiz olur birden sayı yükselir :KK70: Tabi hep derler ya Allah dağına göre kar verir :KK66: ben ikiz bakabilirmiydim bilmem ama ablanın sonra olsaydı rahat bakarım :KK70: ama abla da kafayı yerdi herhalde :KK70:

Biri ağır vaka mi dedi :KK70: bende varım ama birlikte o algıyı dà beynimde bitirecegiz kilolar gittikçe ♡♡♡♡♡

Ahhh ahhhh bende evlenirken 52 kgdum ve eşim çok zayifsin diyip duruyordu :KK70: hala da tutturur 75 - 80 yeter sana diye :KK70: bir ara 85 yeter diyordu ama ona ben razı gelmeyince 80e düşürdü :KK70:

aa ne güzel, eski fotoğraflarıma baktığımızda biz ikimizde ah ah diyoruz :( 37 yaşındayım,yaşlandığını hissediyorum. sonra yaşıtlarıma bakınca genç kız gibiler,üzülüyorum :((

aa ne güzel, eski fotoğraflarıma baktığımızda biz ikimizde ah ah diyoruz :KK43: 37 yaşındayım,yaşlandığını hissediyorum. sonra yaşıtlarıma bakınca genç kız gibiler,üzülüyorum :KK43:(
Kız ...:sinirli: bize ah vah yakışmaz nolmus yani eskiden tombişsek onun da ayrı bir havası vardı yaşadık raf ömrü doldu. :KK47: Unut onları.... Hala kilonu bilmiyoruz. Yavrucum ya benim gözümden kaçtı ya da sen yazmadın. Ümitsizliğe düşme canım benim. Çok değil daha eylülde XXL kıyafet arıyordum yana yakıla....Şimdi M ve L giyiyorum. Ki ben 49 yaşındayim. Sen daha geňcsin gerçi bu tartışılır da :KK54: her neyse konuyu dağıtmayım. :21:
Canım çok önemli bir şey söyleyeceğim. Buraya geldin bir vesileyle bu fırsatı iyi kullan. Takımın bize ihtiyacı yok ama bizim ihtiyacımız var. Sen gidersin başkası gelir. Bu yuzden sabır ve gayretle bı de buraya zaman ayirmakla emin ol çipçitir olacaksın. Aha da buraya yazdım. :KK31:

Öyle bir bonus işte.
Samimi içten insanlara herkes gibi ben de bayılırım. Sen de böyle bir insansın yazdıklarından anladığım kadarıyla. Olan olmuş ki bundan sonrası onemli bizim için. Erteleme bence bir sekilde bize en önemlisi kendine zaman ayır. Hemen kaldığımız yerden devam edelim bonuscum. Bence güzel ve yerinde olacak. Karar verdik mi gerisi kolay. Hadi çabuk gel. En Büyük KK

@meryemozcan
Bildin mi beni :KK66:
Anten kunten eften püften topikler var.biraz onlara yaz da mesaj hakkın doluversin :KK70:
Ablaaaaaaaaaam sensin ha kaybettim sandım seni. :halay::halay::halay::halay::halay:
Anam nasıl sevindim bilemezsin. Ben daha dün sana özel mesaj yazmıştım. Bu özel mesajları hala cozemedim. Ayarim mi bozuk ne...kimse bana yazamıyor. oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım bir çare derdime nolur yardimci ol.... Fırsat bulursan bı baksan ya da beni yönlendirsen noluuuur :dua::dua:
Canancim canım ortim....:KK200: bir tek sen orada kaldın diye üzüldüm içim yana yana geldim. Burada kal gitme desem . Çok tatlı insanlar var burada... Ben iyiyim 66.5 oldum en son....sen benim tombiş günlerimi bilirsin. :KK36:
Çok seviyorum kız seni...:KK19:bir ümit bekliyordum seni. Allah'a şükür geldin. :KK15:

Back
X