Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşbuldum, çok teşekkür ederim ... ben hamilelik sonrası kilolarını veremeyen bir çok hatundan biriyim malesef.. iki hamileliğimin öncesinde 50~55 kg iken şimdi 80 î buldum ve veremiyorum bir türlü... yarın itibarıyla başlıyorum menümü paylaşmaya bende...
hepinize sevgiler...
Canım geçmişte kalmış mesajın kusuruma bakma kaçırmışım bu bilgileri. Sevgiler bizden. Bugün bekliyorum seni heyecanla. o_O

Bugün malum pazar epey geç kahvaltı yaptık :)
Biraz domates biraz salatalık ortalama 1 omlet 3 zeytin 1/2 kk peynir ve 1 dilim tb ekmeği ile kabvaltımı tamamladım . Herkese boool eksiler diliyorum. Hemencecik hedeflerimize ulaşalım inşallah. Bu arada hedefimi 52 değil de 50 olarak değiştirsem olur mu malum boy fidan kadar düz sayıya yuvarlayayım ben onu :) )

Günaydın sevgili takımım:KK200: Birisi bu çocuğa bugünün pazar olduğunu hatırlatsın :işsiz::işsiz::işsiz: ayy daha 7 bile olmamıştı beni kaldırdı başında bekletiyo:olamaz:

Kalk desen kalkmazlar :D
Gerci benimkiler ufakkende erken yatıp erken kalkarlardi ;) Tatillerde bile aynı ♡

Banucum daha iyisin dimi ? Inşallah. .

Serenalar senin hastane işin noldu canım. Merak ediyorum sonucu ♡

Yine ağrılarım arttı :( Dün sanırım fazla zorlandım ama oturdukca daha sinir oluyorum ;) Daha doğrusu yürürken anlamıyorum ama sonradan tepki veriyor vücut ;) Bakalim yarın öğlen doktorla görüşeceğim ve eğer çok yüksek bir fiyat çekmezse artık tarihi belirleriz ;)

aa ne güzel, eski fotoğraflarıma baktığımızda biz ikimizde ah ah diyoruz :KK43: 37 yaşındayım,yaşlandığını hissediyorum. sonra yaşıtlarıma bakınca genç kız gibiler,üzülüyorum :KK43:(

Tövbe de kız 37yle ne yaşlanması ;) Benim kızlar bile alıştı 38 yaşında olduğum halde ufaklik 19 yaşındasın der :D geceleri saymıyorum sonuçta uykuda geçiyor o anlar sayılmaz :D

52 kgdayken bile az daha verebilmek keşke diyordum tabi sonra rekor kilom 124.5 kgyu gördükten sonra 86 kgken resmen Manken gibi hissetmiştim kendimi :D boydan fakir olduğum halde :D
Simdi diyorum kesinlikle 85i bir daha gördüğümde simarmayacagim :(

Ablaaaaaaaaaam sensin ha kaybettim sandım seni. :halay::halay::halay::halay::halay:
Anam nasıl sevindim bilemezsin. Ben daha dün sana özel mesaj yazmıştım. Bu özel mesajları hala cozemedim. Ayarim mi bozuk ne...kimse bana yazamıyor. oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım bir çare derdime nolur yardimci ol.... Fırsat bulursan bı baksan ya da beni yönlendirsen noluuuur :dua::dua:
Canancim canım ortim....:KK200: bir tek sen orada kaldın diye üzüldüm içim yana yana geldim. Burada kal gitme desem . Çok tatlı insanlar var burada... Ben iyiyim 66.5 oldum en son....sen benim tombiş günlerimi bilirsin. :KK36:
Çok seviyorum kız seni...:KK19:bir ümit bekliyordum seni. Allah'a şükür geldin. :KK15:

İlk zamanlar belli bir mesaj sayısına ulaşmadan özel mesaj atilmiyor maalesef :( bende yeni üyelik aldigimda aynı durumu yaşadım ama emin ol biraz daha aktif olursan bir kaç güne düzelir mesaj atma durumu ;)
Birde profilinde HAKKINDA bölümüne tıklayıp aşağı dogru bakarsan özel mesaj butonunu görürsün zaten ;)
Yinede bir de Danisirim birilerine ;)

Ablaaaaaaaaaam sensin ha kaybettim sandım seni. :halay::halay::halay::halay::halay:
Anam nasıl sevindim bilemezsin. Ben daha dün sana özel mesaj yazmıştım. Bu özel mesajları hala cozemedim. Ayarim mi bozuk ne...kimse bana yazamıyor. oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım bir çare derdime nolur yardimci ol.... Fırsat bulursan bı baksan ya da beni yönlendirsen noluuuur :dua::dua:
Canancim canım ortim....:KK200: bir tek sen orada kaldın diye üzüldüm içim yana yana geldim. Burada kal gitme desem . Çok tatlı insanlar var burada... Ben iyiyim 66.5 oldum en son....sen benim tombiş günlerimi bilirsin. :KK36:
Çok seviyorum kız seni...:KK19:bir ümit bekliyordum seni. Allah'a şükür geldin. :KK15:

Teknik bir sorundur muhtemelen. kazen yahut mune ye yazarsan duzeltirler canım

Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin ama mutlaka bir tane de olsa kardeşi olmalı bir çocuğun ♡

İnanmayacaksin belki ama ben 15 yaşındayken en yakın arkadasimla sohbet ederken ilerisi için hayal kuruyorduk :KK70: ve tabi can ciğer olunca hep mutlaka iki arkadaşla evlenir yada tanistirir kocaları da kanka yaparız diye konuşurken ben; " düşünsene ileride bana kahve içmeye geldiğinde ben kızıma Beyza kuzum Ayla Teyzene kahve yapsana diyeceğim " demiştim :KK70:
Büyük kızımın adını da hakikaten Beyaz Nur koydum ♡
İkincide Buse diye dusunurdum ve ona da Buse Ceren adını koyduk :KK70:

Hatta abdala malum olur hesabı o zamanlar ortada daha koca yokken hep 2 yada 3 çocuk istiyorum derdim :KK70:
Birde hesap yapıyordum aklımca :KK70:
Birinciyi 20 ikinciyi 30 heee belki bir tane de 40la dogururum diyordum :KK70:
3.cuyu açıkçası hem kilodan hemde boyum kadar kızım var artık diye düşünmüyorum ama her iki kehanetim tuttu :KK70:
Küçük kuzuyu dogurduktan 1 saat sonra aynı olayı kadın doğum doktoruma da anlattım valla korkuyorum 3 cuyu de saatine geldiyse 10 sene sonra olmasa da 8 sene sonra dogururum diye :KK70: Doktor kahkahalarla güldü yeminler senin gibisi yok daha doğum yapalı 1 saat olmadı sen 8 en gec 10 sene sonra gelirim yine diyebiliyorsun dedi :KK70:

Tövbe de kız :KK70: Allah korusun öyle çıkacağına Çırçır ol emi diye dua et bari :KK70:
Allah gönlüne göre vermiş canım. Bahtlari açık olsun. Onlar kolay buyumedi tabi. Meralcim dua ediyor senin için de...tabi Allah'tan hayırlısı olsun verirse başımız üstüne de...bu saatten sonra kendiniz için de zamanınız olmalı...

oynakbasi34 oynakbasi34
C.tsi menü
Kahvaltı 2tereyağında pişmiş yumurta 1ceviz papatya çayı

Ara yarım muz

Öğlen 1kase mercimek çorbası

Akşam avuç içi kadar katmer bolca salatalık ve çay
2lt su 20dk spor

Akşam katmer olmasaydı iyidi ananem ypmş yede ye dedi azcık yidim bende kızlar:eek:
Afiyet olsun canım bu kadarcik kusurun da olsun artık...

:KK70:Bu kehanete göre 2 seneye 3. nurtopumuzda yolda oluyo :KK53: hayırlısı olsun kaptanım sağlığın elverirse bence üç güzel yaani sen yine de bi düşün:deli::KK70: ben 31 yaşındayım bu yaştan sonra 4 tane daha olsun diyen kocaya sahibim :KK57::KK70: benim gönlümden geçen 3 yani toplamda 3 :KK70:bakalım Allah nasip ederse maddi manevi müsait olursak :confused:
Canım neşeli kalabalık bir yuvan olsun inşallah.

Hayırlı geceler menümuz
Sabah 7 zeytin omlet az tulum peynir 1kepekli ekmek
Öğlen özel sebze çorbası çok az yağlı bi tabak,
bi ksik pırasanın tadına baktım bi dilim sucuk
Ara 2 bikuvi çayla
Aksam 17 00 daceyrekporsiyon balık sebze çorbası iki kaşık yarım kase yoğurt şu 6 bardak spor bi mil Leslie kapı çalması çocuk çağırmasi esliginde şu anda nasıl içim eziliyo anlatamam ama Allaha Şükür bi ruyadanuyanmis gibiyim evet yemek bağımlısı olduğumu ve yemenin benim için farklı bir eğlence haline geldiğini kabul ediyorum inşallah bundan sonra yemek için değil yaşamak için yiyelim

n
Ara öğün bı tek hoşuma gitmedi. Afiyet olsun.

Merhaba bademcim hoşgeldin... ben tanıdım seniii:KK66:
Canım daha dün seninle adını anmiştim bak geldi. :KK49:

Günaydın
Mutlu haftasonları ♡♡♡

@Bonus ♡ yeni arkadaşlıklar eşliğinde mücadelen sana ve hepimize çok iyi gelecek eminim . ♡
8.takım bana ugurlu geldi tıpkı 90 kilo ve üzeri gibi burası da özel benim için. Sana da ugurlu gelecek biliyorum ....:KK60:
Yenacim güzel bir gün diliyorum sana da...

Günaydın iyi pazarlar herkese :KK200:
Mavişim günaydın. Sevgiler Berlin'e...

O vakit bi kahve :KK50:
Harika gider :halay:

Banucum hadi inşallah bir an önce hallolur da rahatlarsın. . bayagi perişan etti seni Kıyamam ya..

Sorma valla yine ev bana ben eve bakıyorum :( kızlara da demiyorum biraz dinlensinler diye ;) Biraz evvel oturduğum yerde biraz çamaşır katliyayim diye düşündüm ama büyük kız kimildamadan oturuyorsun ben az daha test cozup girisirim kalan islere dedi ;)

Canım sanırım sorunu çözdüm. Çok teşekkür ederim. :KK200::KK200::KK200:

Sorma valla yine ev bana ben eve bakıyorum :KK43: kızlara da demiyorum biraz dinlensinler diye :KK66: Biraz evvel oturduğum yerde biraz çamaşır katliyayim diye düşündüm ama büyük kız kimildamadan oturuyorsun ben az daha test cozup girisirim kalan islere dedi :KK66:
İşlerin kaçtığı yok . Sağlığın iyi olsa neyse boş boş oturma dersin kendine de bu durumda katlanacaksin...yavrucuk onu halleder merak etme.

Canım sanırım sorunu çözdüm. Çok teşekkür ederim. :KK200::KK200::KK200:

İşlerin kaçtığı yok . Sağlığın iyi olsa neyse boş boş oturma dersin kendine de bu durumda katlanacaksin...yavrucuk onu halleder merak etme.

İşte insan sağlıklı olunca yapmak istemez ama sağlık elden gidince daha çok batıyor normalde onemsemedigi şeyler :D
Sağ Olsun kızlar ikisi bir olup yapıyorlar tartışarak da olsa :D

Büyük ultimatom verdi bir daha dagitana ceza vereceğiz diye :D ufaklık da üzerine alınıp sanki ben evi dagitiyorum diye miyakliyor :D Tam bir komedi ama en azından toparliyorlar ;) aslında hakikaten ikisi dağıtıyor sonuçta her yerde kitaplar ve cadıların ortada bıraktıkları diğer eşyalar :D ama sor ikisi de düzenli :D sanki ben dağıtıp oturuyorum :D

Meral yok değil mi ortalarda ...o çok iyi...yeni bir şey duydum o_O Dukan birası diye adet söktürüyormuş...onu bir araştırayım meraktan çatlarım yoksa. :eek:

Zayıflamaya da yardımcı oluyormuş o ama bir türlü yapıp denemedim onu ;)

İşte insan sağlıklı olunca yapmak istemez ama sağlık elden gidince daha çok batıyor normalde onemsemedigi şeyler :KK70:
Sağ Olsun kızlar ikisi bir olup yapıyorlar tartışarak da olsa :KK70:

Büyük ultimatom verdi bir daha dagitana ceza vereceğiz diye :KK70: ufaklık da üzerine alınıp sanki ben evi dagitiyorum diye miyakliyor :KK70: Tam bir komedi ama en azından toparliyorlar :KK66: aslında hakikaten ikisi dağıtıyor sonuçta her yerde kitaplar ve cadıların ortada bıraktıkları diğer eşyalar :KK70: ama sor ikisi de düzenli :KK70: sanki ben dağıtıp oturuyorum :KK70:

Zayıflamaya da yardımcı oluyormuş o ama bir türlü yapıp denemedim onu :KK66:
Çocuklar bir alem gerçekten. Yerinde duramadigin gibi bir de ortalığı dağıtıyorsun...Eee çocuklar yapmadığına göre ....bilgisayardan çıkıp ben dagitmadim ya :KK70::KK73:
Dukan biirasinin yapımı da çok kolaymis . Yeşil çay, limon, maden suyu......Super bi de metabolizma hizlandirici:KK71:

Meral yok değil mi ortalarda ...o çok iyi...yeni bir şey duydum o_O Dukan birası diye adet söktürüyormuş...onu bir araştırayım meraktan çatlarım yoksa. :eek:
:KK70:Ben onu senden önce gördüm ve iki gün yaptım bile ablacaaaaan:KK70::KK70: menüme yazmadım direkt su olarak yazdım ondan haberin yok

:KK70:Ben onu senden önce gördüm ve iki gün yaptım bile ablacaaaaan:KK70::KK70: menüme yazmadım direkt su olarak yazdım ondan haberin yok
Bak sen...kızacaksın diye korkuyordum boşu boşuna:eğlence: iyi o zaman yaşasın bira kardeşliği :KK45: adı bira olmasaymıs iyiymiş ya ...çayımı demledim soğuyunca limon ve maden suyunu ekleyeceğim. :KK50:

Pazar menum oynakbasi34 oynakbasi34
Sabah(10.00) Yumurta, domates, turp, maydanoz, limon, salatalık, biber, ceviz, kayısı, yarım kızarmış tb ekmegi
11.30 Sade Türk kahvesi
Akşam (17.00) Beş kaşık sebzeli bulgur pilavı ( hafta sonu kaçamağım oldu çok özlemiştim) limonlu turp ve tere, ayran
İki buçuk litre su, spor yok :KK43: yeşil çay sayısız
Hayırli geceler dostlar.:KK36:

Pazar menum oynakbasi34 oynakbasi34
Sabah(10.00) Yumurta, domates, turp, maydanoz, limon, salatalık, biber, ceviz, kayısı, yarım kızarmış tb ekmegi
11.30 Sade Türk kahvesi
Akşam (17.00) Beş kaşık sebzeli bulgur pilavı ( hafta sonu kaçamağım oldu çok özlemiştim) limonlu turp ve tere, ayran
İki buçuk litre su, spor yok :KK43: yeşil çay sayısız
Hayırli geceler dostlar.:KK36:

En azından bulgur nisastalilarin içinde en masum olanı ;) Üstelik erken yemissin ;) afiyet olsun

Offf bugün yine hiç zaman geçmiyor sanki :KK43: Yarın öğleden sonra doktora gideceğiz ya simdiden merak ediyorum doktor nasıl biri diye :KK70: Gorumcemin eşi bizim resmimi bile göndermiş doktora hani göz asinaligi olsun hesabı :KK70:

Adam kimle tanissa kankaya bağlıyor :KK70:

Back
X