- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Evet canım 52 boy 156 olunca anca kurtarıyorben daha öncede yazmıştım bir paket margarin attım diye düşün vücuttan. hiç bozma moralini. senin hedef 52 miydi cnm?? eğer öyleyse kaldı 4 kilocuk ha gayret.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 52 boy 156 olunca anca kurtarıyorben daha öncede yazmıştım bir paket margarin attım diye düşün vücuttan. hiç bozma moralini. senin hedef 52 miydi cnm?? eğer öyleyse kaldı 4 kilocuk ha gayret.
Canım mezun olsan da zaten kesinlikle seni hiç bir yere bırakmayızHer gün yine bir arada olup sohbetlerimize devam ederiz
Okadar mutluyum ki bir kişiye daha mezun olurken yardımcı olabildiysem diye
Tamam o zaman bu hafta seni mezun edelim ama kesinlikle bizleri ihmal etmiyorsun
Canım onun internet paketi bitmişti
İnşallah bir iki güne tekrar yenilenir de oda yine aramızda olur![]()
Evet canım 52 boy 156 olunca anca kurtarıyor![]()
saol cnm ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum. emeğin çok üzerimde hepiniz çok aslında. hep motive ettiniz. çok saolun hakkınızı helal edin. ben artıkYENA modunda takılırım. yani kopmak yok elbette.
Sen beni 60 kg iken gör kutuplardan basık ekvatordan şişkin geziyordumsaol cnm ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum. emeğin çok üzerimde hepiniz çok aslında. hep motive ettiniz. çok saolun hakkınızı helal edin. ben artıkYENA modunda takılırım. yani kopmak yok elbette.
bence gayet iyi durursun. şimdi de şişman durmadığına eminim. bu arada hep minyon olmak istemişimdir![]()
canımmmmmmNeyse kızlar ben hazırlandım çıkıyorumama her fırsatta bakarım en azından kuran başlayana kadar
Allaha emanet olun canlar
Ne demek canım hakkım varsa da helali hoş olsun![]()
yihuuuuuu harikasın cnm.. tebrikler.Zamanım olmadığı için alintilayamadım ama hepsini okudum.oynakbasi34 canım Allah kabul etsin bütün hayrinizi ve dualarınızı. Rahmetliye buradan ben de bir Fatiha hediye ediyorum. Amin...okudum bile..
cumamiz mubarek olsun.
Eki Görüntüle 2217439
Geçen hafta 66.00 unutmadiysambutun arkadaşlarıma önce sağlık huzur sonra da eksili bir cuma diliyorum. Okula biraz erken gideceğim işim var. Acele oldu takipteyim hepinizi.
![]()
Sen beni 60 kg iken gör kutuplardan basık ekvatordan şişkin geziyordum3 kg verdim biraz kurtarmaya başladım darısı hedef kiloma inşallah
![]()
canımmmmmm
yihuuuuuu harikasın cnm.. tebrikler.
haha ayy ben de öyleydim. ama inan bunu zayıflayınca anladım. şişmanken pek farkında olmuyorum. sadece sıkan pantolonlarım rahatsız ediyordu![]()
Waow SüpersinZamanım olmadığı için alintilayamadım ama hepsini okudum.oynakbasi34 canım Allah kabul etsin bütün hayrinizi ve dualarınızı. Rahmetliye buradan ben de bir Fatiha hediye ediyorum. Amin...okudum bile..
cumamiz mubarek olsun.
Eki Görüntüle 2217439
Geçen hafta 66.00 unutmadiysambutun arkadaşlarıma önce sağlık huzur sonra da eksili bir cuma diliyorum. Okula biraz erken gideceğim işim var. Acele oldu takipteyim hepinizi.
![]()
Mezun mu oluyorsunsaol cnm ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum. emeğin çok üzerimde hepiniz çok aslında. hep motive ettiniz. çok saolun hakkınızı helal edin. ben artıkYENA modunda takılırım. yani kopmak yok elbette.
bence gayet iyi durursun. şimdi de şişman durmadığına eminim. bu arada hep minyon olmak istemişimdir![]()
evet inş cnm. unutur muyum hiç ayrılmamış gibi devam yani. sizlerinde muhabbeti harikaMezun mu oluyorsunne güzel ama bizleri unutma muhabbetin pek bir güzel
![]()
Benim vücut çok acayip. Her kiloyu sindire sindire veriyor. Ayda bir kilo veriyorum yahu!![]()
**8. TAKIM 601.ETAP***
oynakbasi34 ( 107,9 / / / % ) Sabit
mavimli ( 74 / / / % )Sabit
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % ) Sabit
sonundaoldu ( 64,8 / 64,7 / 0,1 / 0,15 % ) Üye Mezun olmak istiyor
Meryemozcan27 ( 66/ 65/ 1/ 1,52% )
ebideryal ( 76,3 / 75,8 / 0,5 / 0,65% )
Lillimam25 ( 69,9 / 69,4/ 0,5/ 0,72 % )
Meryem1306 ( 75 / / / % ) Hamilelik sebebiyle yarışmadan geri gelmek üzere ayrılıyor
Themarginal ( 57,1 / 56,9 / 0,2 / 0,35 %)
8. Takım Ortalaması: %