Banucum çok teşekkür ederim. Canım ya sen nolur kendini iyi hisset...ailen kendin ve bizim için...bugün mesajların gücüme güç kattı. İlk tanıdığım banumsun şu an..Allah'ım kollarına şifa versin. Sayfaniza girmiştim bir gün hatırlıyor musun ...valla kötü bir niyetim yok demiştim ...sen de gulmustun...ben tabi öbür takımda...takımdan ayrılınca koşa koşa buraya geldim. O ilk sıcak mesajın sayesinde tanıştım buradaki arkadaşlarla ve senle...ayyyy çok mutluyum ya

Hemşoooom hep böyle başarılı ol hayatın boyunca...mutluluğunu seninle paylaşıyoruz gurur duyuyorum seninle. Bu yolculukta yolumuz seninle kesiştiği için de bir o kadar şanslıyız.

azmin,iraden seni hiç yolda bırakmasın böyle kadınlara bayılıyorum. Her olumsuzluğu değiştirecek güce sahip olduğumuzu hatırlatıyorsun. Bebeğim mezuniyetin hayırlı olsun. Hayatın boyunca hep çıtır bir hatun olarak etrafına tebessüm etmeni diliyorum.

Kim tutar kaptanımı ben de canım ben deeeeee.
Kovalar zeki burçtur. Benden de bir kıskanan smile
O( sifir) kan gruplarına süt ve tahıllar yaramiyor canım. Aynen bana da bulgur, ekmek, dövme kilo aldırıyor.
Bağırsak problemimi keten tohumu ve yulafla çözdüm canım. Meyve olarak da avokado ve kivi iyi geldi. Bu arada ŞOK da avokado 2.49 la fiyatı yılbaşına kadar sabitlemiş.Bizim burada pazarda tanesi 5-6 lira arasında. Tavsiye ederim. Yoğurt ve cevizle harika bir öğün veya salata olarak faydasını gördüm. Sadesi pek güzel değil.
Hayallerin hep böyle gerçekleşir inşallah.
Canım Hakkari'ye ne olarak atanmıştın?

çalıştığını biliyorum da soramadım bir türlü.
Amin amin.... Geç olsun güç olmasın hepimiz yaşarız inşallah.
Diyetlerin kraliçesi yumurta da yumurta....çok şükür alerjimiz yok.
Yumurta hakkındaki iltifatlarim fazlasıyla bu yazı için de geçerli

Yumurtaaaaaaa
Sayfada canım sıkılınca takıldığım bölüm tavsiye ederim ben de....

Vajinismusdan sonra tabi ki

arada bir "derdim var "a da girmişliğim vardır.
Canım hala bir isim demedin yaaaa

bugün arkadaşlarla ameliyat olan bir arkadaşa geçmiş olsuna gidecektik okul çikişi.İftar vakti evde olamayacaktım ondan orucu erteledim...sonra bir haber geldi hastamıza başka ziyaretçiler de gelecekmiş ...kv akrabaları....biz de erteledik gitmeyi...ben niyetlenmedim o yüzden

Allah kabul etsin canım.
Gazın(motivasyon anlamında)

devamlı olsun canım. Fasulye dört kasıktan fazla alma. Kilo vermeyi durduruyor bende sende nasıl? kontrol et yarın bakalım nasıl. Tarhananın da karbonu var sağlıklı ama kilo vermek isteyenler tercih etmemeli diye biliyorum.
Ablasının şekeri

kuruyemişlerin çeşidi çok ama minik bir kase anca doluyor. Ara öğün yapıyorum kendimce. Ana öğün yok fark ettiysen. Bu hafta böyle gittim. Yoğurt ağırlıklı geçen hafta iyi geldi bana.
Sen susma zaten. Yazdığın her sözcük seve seve okunuyor emin ol tatlım.
Günümüzü sayıyoruz canım. Bize çok büyük bir motivasyon oldu kepin. Alicik biz de

kafaya koyduk.
Hamilelik müjdeni bekleyeceğiz artık. Bulantılarına çareler ararız bu saatten sonra inşallah.
Ablam neredeyse bir saat oldu yaz yaz bitiremedim kuzu ya

ne bereketli bir pazartesi.
Künefe yemedin di mi canım...Ben mezuniyetimi onla kutlayacam da
Merhaba Gülşah ismi değişmiş aaa kim bu arkadaş diye düşünüyordum ki... buraya sık sık gelin istediğiniz her kıyafete girmekte zorlanmazsaniz. Biliyorum kendimden

hoş geldiniz