• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Normalde resim çekilmeyi özellikle boydan hiç sevmiyor ama bugün ikna edip bir boydan resmini alacağım sonrada ay ay farkını görmesi için ara ara yine çekerim :KK66:
Bir tane de birlikte çekelim de dediğin gibi yaza çok güzel bir fark olduğunda sizlerle de paylaşırım :21::21::21:

harika olur. ben de arada farka bakmak için ardım d aboydn resim bir ikki tane tesadüf çekilmişim :D yoksa o da olmayacakmış.

Kızlar dün sabah patates kızartması falan yedim biraz da ekmek baya yedim ama kendimi tutamadm çünkü ama sonrasnda dengeledim çok şükür
Ara öğün : ton balıklı kepek ekmeğini sandviç
Akşam : 7 y.k ıspanak
3 kaşık yoğurt
Sonra tekrar acıktım ben de yemel yememek için yattım 10 gibi :)

Akşam da 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım unutmadan yazayayım

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersin canım aynen devam ;) aç kalmadan gitmiyor maalesef kilolar :D

Bende öğlenlik yemek için öğlenlik kabağımı yaptım :KK37: normalde çiğden yapıyordum ama arkadaşım yağsız tavada biraz çektirip yapmıştı bir kere bana geldiğinde ve tadı daha hoşuma gitti ;) gerçi ben çiğden de yerim de belki büyük de gelince bir tadına bakar beğenirse yer diye yağsız tavada az çevirdim ;)
Soğsun da sarımsaklı yoğurdumu da eklerim ;)

2109 da incecik olmaya Hazırmıyız genşler :rapci::rapci:

Tam bir senedir görüsemedik :KK53::KK53::KK53:

Ee Nasılsıniz. ?

Banu yeni devrimler peşin de :)
Hadi bakalım Banu, görelim seni bir de Serenalar :KK60:

oo MaşAllah cnm seni baya enerjik gördüm :KK66:
iyiyim diyeyim de iyi olayım. sen napıyorsun?? nasıl başladı yeni yıl cnm??

2109 da incecik olmaya Hazırmıyız genşler :rapci::rapci:

Tam bir senedir görüsemedik :KK53::KK53::KK53:

Ee Nasılsıniz. ?

Banu yeni devrimler peşin de :)
Hadi bakalım Banu, görelim seni bir de Serenalar :KK60:

Heee yine yeniden Devrim peşindeyim :D ama bu sefer son devrimim olacak inşallahhhhhhhh :KK71::KK71::KK71::KK71:
Artık yağlara ve beynime söz hakkı tanımıyorum :D yaşasın Devrimmmmmmmm :KK70:
İçimdeki anarşik uyandı artık :D

Heee yine yeniden Devrim peşindeyim :KK70: ama bu sefer son devrimim olacak inşallahhhhhhhh :KK71::KK71::KK71::KK71:
Artık yağlara ve beynime söz hakkı tanımıyorum :KK70: yaşasın Devrimmmmmmmm :KK70:
İçimdeki anarşik uyandı artık :KK70:

En sevdiğim insan modeli anarşik olan :)

Mesela Bonus Bonus muhafazakâr anarşik :))

Banu Nüketin Bebeğimi oldu ?
Gorusuyomusun onunla

Faceden takip ediyorum onun oyun grubunu ;) benim bilgidim bebisi yok zaten evlenirken de hep diyordu bu saattensonra olmaz diye ama ben diyordum Allah büyük diye ;) Gerci olsaydı kesin haberim olurdu :D

En sevdiğim insan modeli anarşik olan :)

Mesela Bonus Bonus muhafazakâr anarşik :))

Heee valla o çaktırmadan Anarsiklik yapıyor :D
Dur ben hazır gaza gelmisken onuda her gün gerekirse elle kere etiketliyeyim de pes eder döner oda sahalara :D

Hatuna 20sinde listeye gireceksin dedim ama yerinde yelelr esiyor :D Bonus Bonus kuzum çekinme hadi dön aramıza ♡

Musssmutlu seneleeeerrr :KK200::KK200:

Bazen takımu unutuyorum kusuruma bakmayın.

Yeni yılla bende yeni ama pekte yabancı olmadığım bir düzene başlamış oldum.
İnteraktif diyet programı paketi aldım.

Başladık bakalım nolucuk meraklardayım :deli:

Musssmutlu seneleeeerrr :KK200::KK200:

Bazen takımu unutuyorum kusuruma bakmayın.

Yeni yılla bende yeni ama pekte yabancı olmadığım bir düzene başlamış oldum.
İnteraktif diyet programı paketi aldım.

Başladık bakalım nolucuk meraklardayım :deli:

Hadi bakalım inşallah bol bol eksi olarak döner sana ♡♡♡♡♡
Bu arada o dediğin online diyetisyenlik desteği mi oluyordu yoksa farklı bir şey mi?

Oglenlik yoğurtlu kabagimi da yedim ♡♡♡♡ süper iyi geldi ;)
Kızı okuldan almaya gidince de markete uğrayıp bakayım sebze neler var ;)
Aksamlik arkadaşımın verdiği organik karnabahar var onu yaparım kendime yoğurtlu birde çorba gerçi evekiler de yer de onlara çok az takviye yaparım ;)

Hadi bakalım inşallah bol bol eksi olarak döner sana ♡♡♡♡♡
Bu arada o dediğin online diyetisyenlik desteği mi oluyordu yoksa farklı bir şey mi?

He online destek :)) çok ilgi varmış interaktif diyete. KK da yapılan yıllardır bu aslında.
Burda fark muhatap uzman işte

Back
X