• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

size bir güzellik bırakayım mi :D neysek şekersiz diyetteyim

Eklentiler

• 20190109_125623.webp
    20190109_125623.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 39
hehe :KK70: ben de inanmazdım ama durumum şuan için tam da bu cnm. tabi ben hızla kilo alabilen insaım onu istemiyorum da. sağlıkla gitsin isterim :KK66: dilerim herkes sağlıkla verir kilosunu. artık ara ara çıkarım. tek korkum frenleyemezsem diye :KK70:
Evet malesef frenler tutmayabiliyo :KK70:

tüm bunlar yetmezmiş gibi sabah çocuğa süt ısıtayım diye mutfağa girdim. bulaşık makinesinin kapağını indirmiş eşim. içi temiz doluydu kap kacak aldı sanırım.
neyse ben süt ısıtmaya doğru giderken ayağım kaydı uçtum popomun üzerine düşüp belimi de bulaşık makinesinin kapağının köşesine geçirdim. şimdi yan yan yürüyorum. kime naptım bilemedim
Off kötü olmuş... ah bu erkekler,kapatsana kapağını kardeşim :işsiz:

Dünkü menüm

Uyanınca limonlu ılık su
Hastaneye giderken 2 ceviz

12.30 Öğle:
5 köfte,salata,bir iki çatal mezelerden,ayran,bir dilim pide

16.00
Sade Türk kahvesi,1 hurma,3 fındık

18.00 Akşam:
Mercimekli ıspanaklı kısırımsı salata :deli: Elhan Elhan ablanın tariften,yoğurt

Su:çok lt
Spor:40 dk zumba oynakbasi34 oynakbasi34
Afiyet olsun cnm. gelsin eksiler.. bu hafta senden 66 lı bekliyorum ;)

Geçmişi okumadın sanırım kaptanım :deli:

Okumazmiyim :D okudum da hadi dedim ses etmiyeyim sonuçta zaten pismanlik belirtileri var iki gun sıkı tutup atar o böreğin fazlaliginı ;)

saol cnm amin amin. inş toparlar artık kuzucum.
yeptı yaptı kaptancm. aramızda kalsın 4 dilim börek yiyenler var.
mavimli mavimli de yok bilemem artık :KK70:

Kız KGB ajanı gibi pusuya mı yattın :D :D :D
Valla mavimli mavimli bugün yarın sıkı tutup hepimizi utandiracak bak demedi deme ;)

size bir güzellik bırakayım mi :KK70: neysek şekersiz diyetteyim

Abowwww kizzzz bu bize yapılır mı :D
Çok şükür evde şeker dahi yok tatlı olarak :D yoksa regldenmidir nedir deli gibi tatlı istiyor canım :(
Hatta işte çocuklara bahane edip krep yapayım 1 tanecik yerim dedim ama şeker yokmuş şükür evde :D Evde eksik var diye sevinecegim hiç aklıma gelmezdi :D

Dünkü menüm

Uyanınca limonlu ılık su

12.30 Öğle:

16.00

18.00 Akşam:
Mercimekli ıspanaklı kısırımsı salata :deli: Elhan Elhan ablanın tariften,yoğurt

Menü gayet güzel ;) iyi pidede 1 dilimle kalabildin ;)

çenem düştü biliyorum ama bu kadar şeyin üstüne hamile kaldıysam bravo bana :KK70:

Verilmiş sadakan varmış ♡ Çok geçmiş olsun ;) hayırlısıyla mucizevi yol çıktığını mujdelemek de nasip olur inşallah ♡♡♡♡

Okumazmiyim :KK70: okudum da hadi dedim ses etmiyeyim sonuçta zaten pismanlik belirtileri var iki gun sıkı tutup atar o böreğin fazlaliginı :KK66:

Kız KGB ajanı gibi pusuya mı yattın :KK70: :KK70: :KK70:
Valla mavimli mavimli bugün yarın sıkı tutup hepimizi utandiracak bak demedi deme :KK66:

Abowwww kizzzz bu bize yapılır mı :KK70:
Çok şükür evde şeker dahi yok tatlı olarak :KK70: yoksa regldenmidir nedir deli gibi tatlı istiyor canım :KK43:
Hatta işte çocuklara bahane edip krep yapayım 1 tanecik yerim dedim ama şeker yokmuş şükür evde :KK70: Evde eksik var diye sevinecegim hiç aklıma gelmezdi :KK70:

Menü gayet güzel :KK66: iyi pidede 1 dilimle kalabildin :KK66:

Verilmiş sadakan varmış ♡ Çok geçmiş olsun :KK66: hayırlısıyla mucizevi yol çıktığını mujdelemek de nasip olur inşallah ♡♡♡♡

yok kız ne ajanlığı gözlerimiz pörtledi menüyü okuyunca :D
ama dürüstlüğü için ayrıca tebrik ediyorum :KK200:
saol cnm aynen Allah yüzüme baktı da kırılmadı br yerim. inş cnm hayırlısıyla amin :KK200:

Bugün yedıklerım
Sabah 10 :00
patetes kızartmasından 10tane kadar :olamaz:domates peynir zeytin iki dilim ekmek

12:30 cubuk cikolata 38kalori yazıyordu :olamaz:

14:30 da Bı portakal

17:15 Bı kase sebze yemeği yarım kase yesıl mercimek yemegı iki dilim tb ekmeği Bı bardak ayran

20:00 gibi Bı portakal yerım

Uyumadan yesıl cay

Spor Tibet +30dk
Bugün bocaladım cok uykum var kızım kabız sabah agrıyla uyandı beste geri uyumadı
8:30 da uyudu 11:20de uyandı

Uyuyunca evı toplayıp yemek camasır onlarla ugrastım sabah Dr gıtcez neler yaptım inat etti tutuyor yapmıyor :bicak:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün arkadaşa giderken tabi kar yağıyordu ve hava buz gibiydi :KK66: Bir yandan da regl sancısı olunca arkadaşa resmen iki büklüm kalacaksın vardım :KK43:
Neyseki dinlenince geçti o An :KK66:
Akşam 6da ancak eşim gelip beni aldı bende yuruyecek hal olmadığı için ( hava soğuk ve bende öyle çok kalın giyinmeden çıkmıştım )
Tabi giderken yediğim soğuk beni aksam yamulttu :KK43: Başım catliyacak gibi ağrıdı bütün gece hatta en Son eşim herhalde giderken usudun deyip ayaklarımı fonle ısıttı :KK66:

En sonunda hafifleyince direk yatağa attım kendimi hatta gece 4de bile bir ara uyandım baş ağrısıyla ama sonra şükür uyuyabildim ve su anda daha rahatım :KK66:

Hayirli olsun canım hamilelere ugrasmak zordur ama yeni doğmuş o mucizeleri kucaklayip kokularını içine çekebilmek bile müthiş bir şey bence ♡♡♡♡
Bugün haddim olmayarak içimden kaptanimi fırçalamak geliyor. :sinirli: yaşça benden küçüksün hiç sesini çıkarayım deme. Yavrucum durumun ortada hadi fıtık ameliyatindan yirttin ama kolunun durumu malum. Normal insan gibi hayatına devam edemezsin sen. Yordugun gün sabahı zor ediyorsun. Ben anlamıyorum abi...evdeki günlük rutinleriniz durumu oldukça ciddi bir anne için anormal. Eşinin zaman zaman seni araba kullanmak durumunda bırakması , çocuğu arada bir yüzmeye götürüp giydirmen, alışveriş yapman dağ gibi utunun başına geçmen, mutfak temizlemen arada çıkan şeyleri de ekledin mi....o kol bunlara nasıl dayansin. Dizini kırıp evde dinlenmek zorundasın canım. Geceler kabusa dönüyor sonra hepimizden önce uyanıp çabalamaya devam ... Bu hastalık ailenin topyekûn fedakarlığı olmadan atlatılmaz. Merak ediyorum iyileşme sürecine ne zaman gireceksin. :işsiz: Annesin tamam da kuzum hasta bir annesin. Konu komşu akraba taallukat bunu kabul etmeli , sana gönül koyarlarsa da koysunlar. Şu totoş bı dinlensin yetti gari :sopa::sopa::sopa:

Dünkü menüm

Uyanınca limonlu ılık su

12.30 Öğle:

16.00

18.00 Akşam:

Bir dilim pide ne ya Hilal gibi ufak ufak başla madem....kızcağızin pişmanlığını görüyorsun sanirim....çorba yok muydu, ızgara köfte....o_O

çenem düştü biliyorum ama bu kadar şeyin üstüne hamile kaldıysam bravo bana :KK70:
Kal anam kal....hem kocanın ağzı burnuyla ilgilenme ... Evde kayak yap dikkat etme...:işsiz:

Bugün yedıklerım
Sabah 10 :00
patetes kızartmasından 10tane kadar :olamaz:domates peynir zeytin iki dilim ekmek

12:30 cubuk cikolata 38kalori yazıyordu :olamaz:

14:30 da Bı portakal

17:15 Bı kase sebze yemeği yarım kase yesıl mercimek yemegı iki dilim tb ekmeği Bı bardak ayran

20:00 gibi Bı portakal yerım

Uyumadan yesıl cay

Spor Tibet +30dk
Bugün bocaladım cok uykum var kızım kabız sabah agrıyla uyandı beste geri uyumadı
8:30 da uyudu 11:20de uyandı

Uyuyunca evı toplayıp yemek camasır onlarla ugrastım sabah Dr gıtcez neler yaptım inat etti tutuyor yapmıyor :bicak:
Vicdansız demek on tane patates kızartması yedin...yetmedi bı de çubuk çikolata ha :sopa:yavrum o kizartmalari komşu Şaziye teyze yapmadı sanırsam....canına mi susadın....o patates soyan parmaklarını ısırırım bak senin. Yazın pörtlek göbüşlü tişörtler bak gel gel ediyor ona gore... Bocalarsin tabi sarhoşluk ömür boyu sürecek sandın ama bugün oklava seni bekliyor :sopa: yarın gözüm üzerinde...

sonundaoldu sonundaoldu canım greyfurt şekerini dengelemez daha da düşürür. Kuru üzüm muz , cevizli sucuk vb ye ama abartmadan.
Kacamaklar yüzünden deliricem hacı :kızgın: çıtır çıtır kızlar olalım biz de ...şu pisbogazliği bırakalım az bı mutfakta güzel yiyecekler yapalım tembelliği bırakın artık...

Back
X