• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de iki adet rafadan yumurta, yarım dilim tahıllı ekmek, çay
Öğlen 1de hamsi tava ve yeşil salata
Akşam 7de bir dilim az şekerli kek ve çay
Kek olmasaydı iyiydi acıkmadınmı?

Menüm

Uyanınca limonlu bamya tohumlu ılık su

10.00 kahvaltı
4 kaşık yulaf ezmesi,3 kuru kayısı,2 ceviz,yarım muz,bir bardak sütlü karışım

14.30
Sade Türk kahvesi,3 antinkuntin(okadar söylendiki dolaptaki son paketimi de yedim :deli:),1 kivi

18.00 akşam
Fırında karışık sebze(hatırlarsanız bi tepsi yemiştim,aynısından :KK53:), yoğurt,salata

Su:3 lt
Spor:510 ip=102 p Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de iki adet rafadan yumurta, yarım dilim tahıllı ekmek, çay
Öğlen 1de hamsi tava ve yeşil salata
Akşam 7de bir dilim az şekerli kek ve çay

Afiyet olsun canım ;)

Yoo acıkmadım da ben bu kek olayına acayip takılıyorum artık bayağı değişik kekler yapıyorum zaten buğday unu kullanıyorum içinde tahin, muz vs var.

Ellerine sağlık canım ama o tip denemeleri en azından öğlen ye ki akşama kadar yakma şansın olsun ;)

Menüm

Uyanınca limonlu bamya tohumlu ılık su

10.00 kahvaltı
4 kaşık yulaf ezmesi,3 kuru kayısı,2 ceviz,yarım muz,bir bardak sütlü karışım

14.30
Sade Türk kahvesi,3 antinkuntin(okadar söylendiki dolaptaki son paketimi de yedim :deli:),1 kivi

18.00 akşam
Fırında karışık sebze(hatırlarsanız bi tepsi yemiştim,aynısından :KK53:), yoğurt,salata

Su:3 lt
Spor:510 ip=102 p Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

Tebrikler canım çok güzel bir menü ♡
Şu antinkuntin kurabiyelerden firinimi aldigim gün yapmam lazım :D çok merak ettim bende :D

Spora helal diyorum başka da bir şey demiyorum ♡♡♡♡

Bu arada yarın sabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra küçük kuzuyu buz pateni pistine götüreceğim bir sınıf arkadaşıyla birlikte ;)

Kareni göster bedava buz pateni yap diye bir şey var bize çok uzak olmayan bir buz pistinde ;) Hesapta goturecektim ancak sıra geldi :D gerçi arkadaş hadi kızları goturelim demeseydi arada kaynatacaktim da hadi gidelim dedim ;) Sabahları daha sakinmiş birde malum yarın öğleden sonra kuzuyu havuza götüreceğim ;)

Tabi sabah sporu arada kaynatacaktim ama onuda gelince yaparım nasılsa 40 dakika süre veriyorlar hadi birde git gel derken 2 saat sonra evde oluruz ;)

kırılma sakın bana ben biraz nasıl diyeyim saklayamam kendimi uzulduysem kirildiysam söylerim bide seni sizleri gerçekten çok yakın görüyorum kendime 93.4 le başladım tekrar diyete biliyorum yilmamam gerekiyor ben bu degilim 25 yaşında.bu vücudu haketmiyorum istediğimi giyinip salinarak gezmem lazım Şubat sonuna kadar 79.9 80.9 görmeyi hedefliyorum ama eksilmez yerine çıkıyorum devamlı bir yol bulalım bana deneme yanılma ile ben evdeki malzemelerimi yazayım cumartesi den itibaren 1 hafta bir menü belirleyelim bana olur mu :KK43:

banuuuu hayranım senin enerjine ben gerçekten aslında en çok sana teşekkür etmem lazım beni hiç bırakmadın watsapdan yazdın hatırlattın kendini sonra tekrar buraya davet ettin gerçekten şuan 86 87 gormemde senin de etkin çok büyük çok teşekkür ederim canım iyi ki varsınız 1 ablam var diye üzülürdum hep 4 abi olacağına 4 ablam olsa diye ama burada çok ablam oldu
Senin menü işin hiç zor değil bitanem. Genç olduğunun farkındayım bu yüzden bu kadar üzerine düşüyorum zaten. Bizim takımdaki bütün kızları çok önemsiyorum. Verdiğiniz gramlar bile beni o kadar mutlu ediyor ki....kendim vermiş gibi yüzüm gülüyor. Gelmişim 50 yaşına .... Çok da dert edecek bir fizik problemi yasamam bu saatten sonra ama en sagliklisi olsun diyorum . Kilo vermek fedakarlık özveri çaba istiyor. Pes etmek en kolayı...sevdiğimiz tatlardan da ayrilmak zorundayız. Belli bir süre..dayan hilalim ....cisslardan uzak dur ....istediğin kadar ye...

randevu aldım canım 5 şubata bakalım köle hepsine baktırayım

Elhan Elhan
Meryem abla yorumlarını kesme asla gerçekten ir çok şey öğrendim senden yazamadım ayrıca kurabiye yi yaptım ben teşekkür ederim tarif için benim hamur sıvı oldu şekil veremedim yaydim tepsiye bende direk kek gibi dilimledim
Yulafi az olmuş demek ki...bı dahakine daha katı yaparsın...tadını beğendin mi

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bu sabah da uykumu almış dinç olarak uyandım ;) gerçi Babamın küçüklüğümden beri söylediği sonradan eşimin de onayladığı bir şey var;
Gezmek deyince Ciğerlerim görünüyor :D :D :D

Sıcak suyumla güne başladım ve birazdan üzerine keyif kahvemide içip çıkmadan kahvaltimi da yaparım ;)

perşembe-gününüz-umutla-dolsun-günaydın-facebook.webp

Bu arada yarın sabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra küçük kuzuyu buz pateni pistine götüreceğim bir sınıf arkadaşıyla birlikte :KK66:

Kareni göster bedava buz pateni yap diye bir şey var bize çok uzak olmayan bir buz pistinde :KK66: Hesapta goturecektim ancak sıra geldi :KK70: gerçi arkadaş hadi kızları goturelim demeseydi arada kaynatacaktim da hadi gidelim dedim :KK66: Sabahları daha sakinmiş birde malum yarın öğleden sonra kuzuyu havuza götüreceğim :KK66:

Tabi sabah sporu arada kaynatacaktim ama onuda gelince yaparım nasılsa 40 dakika süre veriyorlar hadi birde git gel derken 2 saat sonra evde oluruz :KK66:
Günaydın
İyi eğlenceler
Keyifli bir gün olacağa benziyor ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bu sabah da uykumu almış dinç olarak uyandım :KK66: gerçi Babamın küçüklüğümden beri söylediği sonradan eşimin de onayladığı bir şey var;
Gezmek deyince Ciğerlerim görünüyor :KK70: :KK70: :KK70:

Sıcak suyumla güne başladım ve birazdan üzerine keyif kahvemide içip çıkmadan kahvaltimi da yaparım :KK66:

Eki Görüntüle 2230505
Günaydın
Selamünaleyküm
Hayırlı sabahlarrrrr
Gezmek deyince ben de fırlıyorum
Normalde pek hareketli biri değilim
İnsan sevindirdik oluyor yani :KK71:

Back
X