• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:KK23::KK23::KK23:Hepinize ayr ayrı çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun güzel dilekleriniz için de,sizin güzel bakışınız gönlünüzün güzelliği beni böyle görmeniz ...:KK200::KK200::KK200: bu arada bu benim mayıs hazirandan kalma halim, şu an saçlarım daha kısa,eşimin teklifine uymak gibi hayatımın hatasını yaptım ve kestirdim çok pişmanım,en son 13 yaşımda kısaydı saçlarım,kesilen saçımı çıt çıt için verdim henüz almadım ama sanırım kendi saçımda olsa kullanamıycam biraz huylumuyum ne :deli:

Kökü sende güzelim biraz vakit alsana yine uzar nasılsa ;) Bende uzatmak istiyorum ama biraz uçlarından almam lazım çünkü baya bir tiftik tiftik oldu uçlar :( hatta ilk fırsatta saç bakım yağı alacağım ;)

Lilimam Lilimam bebeğim sporsuzluk başıma vurmuş bütün uyuşukluğumu attım üzerimden. Fiziksel aktivite eksikliği moralimizi bozan etkenlerden. Hareketle beraber neşe de geliyor. Serotonin ne güzel hormonsun sen :spor: Kendime bir smoothie yaptım ki yağ düşmanı öyle hissediyorum ya da :KK73:içeriginde neler var bakalım?
Bir büyük bardak ıspanağın körpe yaprakları, dereotu, maydanoz, yarım limon (kabuğuyla) , yarım yeşil elma, su, diğer yarım limonun suyunu bizzzttan sonra ekledim. Bu da görseli :eğlence:

Eki Görüntüle 2230578

Görüntü müthiş valla sonunda banda aldiracaksin şu smoothie cirtından :D
Peki tadı nasıl güzel mi bari öyle kekremsi şeyleri pek sevmem

An itibariyle öğle yemeğimi de yedim ;) ıspanak yine kaldı :D akşam yumurta kirayim bari de artık bitti bitti olmadı mecbur dökecegim :( hiç de istemiyorum nimet dökülsün ;)
Evdekiler aksamlik yeşil mercimek yaptim banada cuma öncesi hafif olur ıspanaklı yumurta ;)

Ne dersiniz ona göre karar vereceğim ;)
Öğlen çorba + yoğurt yedim ♡

Canım sen vitamin değerlerine baktirdin mi? Hatta @zukkum sende öyle :KK66:
Bazen bir değer bile düşse insanin duyguları bile etkileniyor :KK66: depresif bir hal alabiliyor :KK66:

Benim kızda vardı bir ara D Vitamini eksik çıktı :KK66:

Zaten diyette olunca 3 - 4 ay arayla baktirmak gerekiyor :KK66: benim geçmişte gittiğim diyetisyen her 3 ayda bir istiyordu ♡ o bile halinizi etkileyebilir diyordu :KK66:

Her zaman sohbet ederiz canım ve ben dedim ya sana da okudukca sende motive olacaksın :KK66:
Hatta ben bunun çok uzun surmeyecegini düşünüyorum ♡♡♡♡♡♡

İşte o 3cu gün şeytan durtuyor bak ye aksam dengelerin diye :KK43: sonra da battı balık yan gider hesabı oluyor maalesef :KK53:

Birde geçen burada da dedim denge geldin mi bilmiyorum ama menülerin adını koymak hatta yemeği sabahtan hazır etmek bile kaçamak riskini azaltıyor :KK66: sonuçta Son ana bırakınca birden açıklıyor insan ve ay yemek pisene kadar 1 kurbiş atayım ağzıma yada atıyorum yemek yok hadi simit alayım çayla yerim derken farkında olmadan hem beynimize daha çok istemesinin sinyalini gonderiyoruz hemde fazladan kalori alıyoruz maalesef :KK43:
Hani Benim kendi adıma durum öyle oluyordu geçmişte ama artık sabahtan daha kahvaltı ederken öğle ve akşam yemeğini ateşe koyuyorum :KK48: daha keyif kahvemi icerken hepsi hazır beni bekliyor ve ne zaman dilersen hemen istediğim hazır sağlıklı yemegimi yiyorum :KK68: inşallah bundan sonra da kivirmadan devam etmek istiyorum :KK66:

Rica ederim canım ♡

Aslında menu ve spor harika ama akşam lütfen bisküvi tarzı şeyler yeme :KK66: hiç bir şey yoksa o an evde otur yoğurt ye hatta evde çörekotu yada chia varsa onlardan da ekleyebilirsin :KK66: En azından Protein ♡
Tesekkurler tavsiyelr icin

Canım robotta olur. Ama ne yap et bu smoothie blendrdan al.... Çocuğuna o kadar güzel şeyler yapacaksın ki....bütün aileye hitap eden sağlıklı içecekler elinin altında. Az önce eşime de muz, badem, bal , süt karışımlı yaptım bayıldı...o baygınlıkla koşa koşa sendikaya gitti... :KK70:Çok fazla pahalı değil özelden yazarım istersen.
Aslında alsam iyi olur ama kendimi biliyorum bi hevesle alırım sonra kullanılmayan yığının içinde kendini bulur diye korkuyorum,öyle heveslenip alıp bi süre sonra kenara attığım çok şey var malesef :işsiz:

Maşallah çok güzelsin :KK200::nazar:
Sağol canım çok teşekkürler eminim sende öylesindir:KK200:

An itibariyle öğle yemeğimi de yedim :KK66: ıspanak yine kaldı :KK70: akşam yumurta kirayim bari de artık bitti bitti olmadı mecbur dökecegim :KK43: hiç de istemiyorum nimet dökülsün :KK66:
Evdekiler aksamlik yeşil mercimek yaptim banada cuma öncesi hafif olur ıspanaklı yumurta :KK66:

Ne dersiniz ona göre karar vereceğim :KK66:
Bence iyi fikir kaptanım akşama ıspanaklı yumurta,atma boşuna :KK66:

An itibariyle öğle yemeğimi de yedim :KK66: ıspanak yine kaldı :KK70: akşam yumurta kirayim bari de artık bitti bitti olmadı mecbur dökecegim :KK43: hiç de istemiyorum nimet dökülsün :KK66:
Evdekiler aksamlik yeşil mercimek yaptim banada cuma öncesi hafif olur ıspanaklı yumurta :KK66:

çok mantıklı cnm mercimek şişir seni onu canın çektiysen yarın öğlen ye. ıspanaklı yumurta süper.

Afiyet olsunnnn❤️❤️

Kökü sende güzelim biraz vakit alsana yine uzar nasılsa :KK66: Bende uzatmak istiyorum ama biraz uçlarından almam lazım çünkü baya bir tiftik tiftik oldu uçlar :KK43: hatta ilk fırsatta saç bakım yağı alacağım :KK66:

Görüntü müthiş valla sonunda banda aldiracaksin şu smoothie cirtından :KK70:
Peki tadı nasıl güzel mi bari öyle kekremsi şeyleri pek sevmem
Tadı da çok guzel. Tadını vermek bizim elimizde. Al kız pişman olmayacaksin.

Aslında alsam iyi olur ama kendimi biliyorum bi hevesle alırım sonra kullanılmayan yığının içinde kendini bulur diye korkuyorum,öyle heveslenip alıp bi süre sonra kenara attığım çok şey var malesef :işsiz:

Sağol canım çok teşekkürler eminim sende öylesindir:KK200:

Bence iyi fikir kaptanım akşama ıspanaklı yumurta,atma boşuna :KK66:
Bebekler için blender birebir. Ben hergün kullanıyorum sütlü ve muzlu elmalı armutlu havuçlu aklına ne gelirse artık bebekler bayılıyor.

Bebekler için blender birebir. Ben hergün kullanıyorum sütlü ve muzlu elmalı armutlu havuçlu aklına ne gelirse artık bebekler bayılıyor.
Kızım için meyveli olanı normal blenderle yapıyorum ama sebzelisi olmaz sanırım o yüzden kendi makinasını alıp almamakta kararsızdım ,Meryem abla sağolsun karar vermemi sağladı :KK19:

Back
X