• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yat dinlen canım temiz bir uyku terlersen daha iyi gelir
biz genelde tlc de takılıyoruz çook izleyecek şey var orada
ablacım çok teşekkür ederim rahim alınacak kople yumurtalıkvs bir de mesane yukarı çekilecek 32 yıldır bu şekilde dolaşıyor gecen sene ben zorla randevu alıp götürdüm bir kere yattı tansiyon 20 ye çıkıca taburcu verdiler ikinci olacak ve atnsiyonu düşmüyor bir türlü hala bakalım ne olacak
Annene acil şifalar diliyorum canım.

Çok pis duygulandırırız :KK71:
Hayatın huzurla dolsun bitanem. Bu arada bu Azmi kim . :KK57:

Evet öyle oldu cnm. Çok saol tatlım hepimiz huzurlu olalım inş. Telefonun tanıdığı herhalde öyle yazıvermiş :KK70:

sonundaoldu sonundaoldu Kuzummmmm yeni yaşın sana hep güzellikler getirsin ♡ Sağlıklı mutlu yılların olsun iyiki doğdun

sonundaoldu sonundaoldu mutlu yıllar dilerim saglıklı huzurlu upuzun senelerin olsun sevdiklerinle inş
Çok saolun kızlar. Amin hep birlikte inş :KK200:

Merhaba arkadaşlar, kayinvaliden vardi, üstüne grip oldum giremedim. Halen cok hastayim.

Bu hafta 600 gr vermisim. 70.55 e dustum.
Çok geçmiş olsun
meraba hanımalr ben bügun dışarıdaydım yegenime gittik aksam üzeri ancak eve geldim

bugün menü yazmayayım bende olur mu dün akşamdan beri canımı çok sıkan konu bügünde devam etti baya aglamalı bir gün geçirdim ve abur cubura sığındım kalori hesabına vurursak yine asmamısımdır.
çünkü sabah yemedim öğlen salata yedim 3 den sonra işte biraz dagğıttım neyse hemen toparlayıp bir 25 dakika tempolu yürüdüm yarın inşallah uçukla yarışmaya başlıyorum.

çarşamba bir aksilik olmazsa annem ameliyat olacak hastanede ablam olacak eve gelince ben devralacağım inşallah çabuk toparlar ve hepimiz normal hayatımıza döneriz ev dışında olmak çok zor oluyor gercekten
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş anneciğine.
nerede bu üyelerrrr çok sessiz buraaalar @Lilimam25 liliiiiiiii hiç sesin çıkmıyor Elhan Elhan ablaaaaa nerelerdesin sonundaoldu sonundaoldu kıııızzz çok pasta yemeee :KK70: @serenalar sen yat canımmm bol bol dinlen @Tembel Koala koalacım adını yazmışmıydın ben mi kaçırdım @Zarpy senin nik bana hep zaarppp beyi hatırlatıyor :KK70: ya bide the li bir nikli arkadaşımız vardı unuttum nikini başka varmı unuttuğun @Bonus veeee kaptancığımmm oynakbasi34 oynakbasi34

Ooo neler yedim neler sabahtan korkuyorum :KK70:

Canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallah :KK200: 30 yaşım benim için de çok önemliydi. Hayatımın dönüm noktasıdır. Senin de çok güzel bir 30 yaş geçirmen dileğiyle tüm dileklerin kabul olur inşallah. :KK36:

Çok saol cnm. İnş benim de güzel özel noktalarım olur bu yaşımda ve inş hepimiz mutlu mutlu yıllar yaşayalım inş:KK200:

@serenalar çok geçmiş olsun cnm Rabbim kalıcı şifa versin inş. @Lilimam25 cnm senin minnoşa da şifalar dilerim Ya Şafi

Aradı abla yarım saat önce
Yeni mi aklına geldim anne dedim sende aramadın acile gitseydin diyo
Ben sıze kardeşlerime hasta olunca böyle davranıyorum sizde bugün aynısını yaptınız dedim
Abla olmak çok farklı bir şey gerçekten ama karşılığını bulamamak kötü

Ayy hastalık iyice duygusallaştırdı beni

Boşver kuzum sen küçük kuzunla iyi olmaya bak ;)
Allah başımızdan eksik etmesin ama işte herkes bizim gibi değil ;)
Bende hep çok icerlerim ama sonra da hep diyorum evet kardeş can ( her ne kadar çok zıt olup pek anlasamasakta ) Anne baba da öyle ama ne varsa insanın kendi ailesinde ♡ en azından benim açımdan öyle çok uzun zamandır ;)

Bı banyoya girip iyice kaynar kaynar yıkanayım yoksa aglıycam cocuklar gibi

Kızım yanımda anneciğim yarına iyi olacaksın diyo

En güzeli canım birde bol bol göğsüne şu tut ;) çok iyi geliyor ♡ inşallah sabah daha iyi hissedersin

Kaptanım ben de survivor izliyorum eşimi sarmadı Yunanca konuşuyorlarmış alt yazı okuyamazmış :KK70: oğlanı yatırmaya gitti o da

Benimkide o yüzden kaçtı yatak odasına birde acunu hiç sevmez :D gerçi oda alt yazı okumayı sevmediği için bahane yaratıyor ;) uyumuş bile hımbıl :D

Benimki de ekstra trip yapar ben hasta olunca. Neymiş hasta insan sevmiyormuş. Allah elden ayaktan düşürmesin hiç birimizi. Bu benimki hele bana hiç bakmaz :bicak:

Hımbıl falan diyorum ama asla hakkını yiyemem biraz yüzüm düşse hemen sorar hayırdır bir yerin mi ağrıyor diye :D
Yarın da camlarimi silecek ya enerji toplamaya çalışıyor :D

Benimkide o yüzden kaçtı yatak odasına birde acunu hiç sevmez :KK70: gerçi oda alt yazı okumayı sevmediği için bahane yaratıyor :KK66: uyumuş bile hımbıl :KK70:

Hımbıl falan diyorum ama asla hakkını yiyemem biraz yüzüm düşse hemen sorar hayırdır bir yerin mi ağrıyor diye :KK70:
Yarın da camlarimi silecek ya enerji toplamaya çalışıyor :KK70:
Hehe laf aramızda eşimde sızdı kaldı :D yalnız gariban çok ciddi çalışıyor yapma etme diyorum dinlemiyor kendi bilir artık :KK76:

Menüm gelsin.
Kahvaltı 8de kocamandı. Sosis, yumurta, peynir yedim ve de çay.
Ara üç kaşık irmikli muhallebi, bebeklere yedirirken.
Öğlen 3de kabak sote ve makarna
Akşam 7de kahve ve 3 kuru kayısı.

Güzel bir menü canım ;) haftasonu olmasına rağmen hemde ♡ Tebrikler

Hehe laf aramızda eşimde sızdı kaldı :KK70: yalnız gariban çok ciddi çalışıyor yapma etme diyorum dinlemiyor kendi bilir artık :KK76:

Rabbim sağlık versinler varsın uyusunlar yada yardım etmesinler ;) İnan o korkuyu 4 sene önce yasadim :( beyin felci geçirip ölümden döndü resmen hatta doktor da dedi Allahın sevilen kuluymussun çünkü beyin felci ya yatağa mahkum edermiş bitkisel Hayat gibi yada direk öldürümüş :( Şimdi onunda yüzü biraz değişik olsun bende hemen başlarım iyimisin demeye :(
13 gün hastanede yattık sonrasında 4 ay raporlu evde yattı bir türlü dengesini düzene sokamadi tek başına pek bir sey yapamadı diye ( psikolojisi de bozuldu tabi ve her An yine olacak korkusu vardı :( Tek başına banyo bile yapamıyordu ;) eski Türk Filmlerindeki gibi adamı taburede yikadim uzun süre :D hamam tasi alıp kafaya vurmak vardı da adamın sıkıntı kafadaydi neme lazım diyordum gülüyordu :D )

Şükür atlattık ;) Rabbim kimseye yasatmasin. ...Aminnnnn
Zaten birbirimize çok düşkündük öncesinde ama sonrasında iyice uzun süre siyam ikizlerine bağladık :D Hala da ben öyle uzun süre bırakmam onu oda bensiz pek bir yere gitmez ;)

Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım
ooooyhyy bu grip aldı sanırım gruptaki bebeleri sırayla çok geçmiş.olsun canım dikkat et

Slm sabah kahvaltim
Soganli omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin
Oglen
1 kase mercimek corba
Tavuk gogsu garniturlu
Aksam
1 kase tavuk corba salata
Yarim kase kabak cekirdegi
Yatmadanda biberli limonlu yogurt insallah
Spor yapamadim bugu :bicak::110:
çok hafif olmuş canım akşamın afiyet olsun kaşe ebatı nedir mesela 1 çay bardağı varmiydi

Telefonu şarj edeceğim diye uğraşıyorum bir yandan :KK43: Şarj ederken nete girince daha uzun sürüyor :KK70: bu arada eşimin internetine kondum :KK70:

Sabah şunu öde ve telefon aç acsinlar dedim ne yapacaksın varya cebinde dedi :KK43: len dedim sipalarin daha ilk haftadan bitirdi 3 hafta ne yapacağım ben :KK43: neyse akşamları benden girersin bir kaç gün sonra ayarlarım ben actiririm dedi sağ olsun :KK66:

Daha önemli ödemelerivar haklı olarak birde bir yerden gelecekti o gelmeyince onemsizleri erteledik :KK66:

Şimdi kuzuylaerkenden yattilar bizde büyük kuzuyla bir yandan Survivor izliyoruz :KK66: Türkiye - Yunanistan olunca izlemeye başladım yoksa geçen sene izlememistim :KK66:

Rabbim annecigine de şifalar versin tez zamanda inşallah ♡

Bir ara kaplamaya vereyim diyorum yada üzerine örtü diktireyim :KK66: genelde günlük ortuyle kullaniyordum da 2 haftadır ortmemistik daha doğrusu örtüyü düzeltmeye usenen kenara atıyordu tabi cadılar birseyler otururken dokmusler :KK66:

Kadın yorulduysa aklindandan çıkmıştır :KK66:
Ben aramasını beklemem genelde hatta aramasin da zaten :KK70: hemen başlar aman Allahtan şifa ne olacak ki bende hastayım gikim cikmiyor falan diye konuşmaya sinir oluyorum :KK70:
Len bir kızım dinlen de yada ne bileyim doktora git de yok :KK70: kadını öldür gitmez hatta biz gidince de ne gerek var boşuna doktorlara para dokuyorsun der :KK70:

Ay kıyamam ben yaaa kuzuya :KK43: Rabbim acil şifalar versin :KK66: Tıp 1 de olsa gerileyebilir :KK66:
Bak benim erkek kardeşim insülin kullandığı halde sıkı diyet yaptı şeker bakımından sonra doktor artık igneye gerek yok hap kullanabilirsin demiş :KK66: Şükür hala devam ediyor ve belkinkuzu da ileride hap kullanabilir :KK66: hele bir çocuk için daha zor ama Rabbim verir inşallah kolayligini ♡♡♡

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim acil şifalar versin. ......Aminnn
bir 8 ay net güden 3 kere ve çoğu kez araya girerek insülin vurduk ve yüksek de vurduk 360 400 dü hep sonra bir hoca keşfettik o sağolsun günde tek doz insülin tek doz hap yaptı ve şuan çok ii.

sağol canım inşallah

ben normal polarlar var ya onu kesip örtü yaptım siritmadi kız halde çok kolay koltukta kumaşla birleşiyor kaymiyoda

Bende aklıma gelmişken menümü yazayım;

Gerci pek parlak değil bugün biraz sacma oldu bence :KK43:

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.00de
1 dilim beyaz peynir
1 adet elma
1 kupa limonlu naneli yeşil çay

Ara 10.00da
1 sade kahve

Öğle 12.00de ( havuz sonra ancak geldik eşim ve çocuklar geç kahvaltı yaptılar benimde kanımca girdiler :KK43: )
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim taze kaşar
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
2 şekersiz çay

Ara 15:00de
Tatlı krizi tuttu malum regl :olamaz:
1 tane meyveli yoğurt ( dondurup dondurma niyetine yedim :KK67:

Akşam 18.00de
4 kaşık yeşil mercimek

1 litre meto suyu
1 litre normalde su

Maalesef spor yok bugün çünkü cidden belden ayağım iptal desem yeridir :KK43: ağrı var kendi yok :mad:
kaptanım bence regle göre çok iyi bir menü gözüm de yanlışlık yoksa

Tam bir bencıller sakın bana gecmesin yaklaşma diyo yatak odasına gectım sinirden
bak yaaaa sen sofrayı kurarken ben çorbanı vereyim de ona.uzatırken ona doğru hapşır çok uyuz edici bir durum

Annene acil şifalar diliyorum canım.
sağol canım benim

Evet öyle oldu cnm. Çok saol tatlım hepimiz huzurlu olalım inş. Telefonun tanıdığı herhalde öyle yazıvermiş :KK70:

Çok saolun kızlar. Amin hep birlikte inş :KK200:

Çok geçmiş olsun

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş anneciğine.

Ooo neler yedim neler sabahtan korkuyorum :KK70:

Çok saol cnm. İnş benim de güzel özel noktalarım olur bu yaşımda ve inş hepimiz mutlu mutlu yıllar yaşayalım inş:KK200:

@serenalar çok geçmiş olsun cnm Rabbim kalıcı şifa versin inş. @Lilimam25 cnm senin minnoşa da şifalar dilerim Ya Şafi
neyse senede bir gün bizim olsun gene sen hedeflediğini kiloya indin benim daha dünya var ken yedim senin benden çok hakkın :)

Menüm gelsin.
Kahvaltı 8de kocamandı. Sosis, yumurta, peynir yedim ve de çay.
Ara üç kaşık irmikli muhallebi, bebeklere yedirirken.
Öğlen 3de kabak sote ve makarna
Akşam 7de kahve ve 3 kuru kayısı.
afiyet olsun canım makarna porsiyonunu yazsan daha güzel olur

Rabbim sağlık versinler varsın uyusunlar yada yardım etmesinler :KK66: İnan o korkuyu 4 sene önce yasadim :KK43: beyin felci geçirip ölümden döndü resmen hatta doktor da dedi Allahın sevilen kuluymussun çünkü beyin felci ya yatağa mahkum edermiş bitkisel Hayat gibi yada direk öldürümüş :KK43: Şimdi onunda yüzü biraz değişik olsun bende hemen başlarım iyimisin demeye :KK43:
13 gün hastanede yattık sonrasında 4 ay raporlu evde yattı bir türlü dengesini düzene sokamadi tek başına pek bir sey yapamadı diye ( psikolojisi de bozuldu tabi ve her An yine olacak korkusu vardı :KK43: Tek başına banyo bile yapamıyordu :KK66: eski Türk Filmlerindeki gibi adamı taburede yikadim uzun süre :KK70: hamam tasi alıp kafaya vurmak vardı da adamın sıkıntı kafadaydi neme lazım diyordum gülüyordu :KK70: )

Şükür atlattık :KK66: Rabbim kimseye yasatmasin. ...Aminnnnn
Zaten birbirimize çok düşkündük öncesinde ama sonrasında iyice uzun süre siyam ikizlerine bağladık :KK70: Hala da ben öyle uzun süre bırakmam onu oda bensiz pek bir yere gitmez :KK66:
Allah muhabbetinizi arttırsın maşallah :nazar:

öyle çok geç pişiyor ucukcugum

vuuuuu çok harika bir menü abla tavuğu evde nasıl ızgara yapıyorsun
Canım evde döküm bir tavam var köfte ve tavuğu az yağlayıp onda pişiriyorum ama bu seferki izgarayi dışarıda yedim.

Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım
Gecmis olsun canım. Hastalar kervanına siz de katilmişsiniz çok üzüldüm ...kime nasılsın desem bugünlerde herkes aynı dertten muzdarip. Mevsim geçişlerinden mıdır nedir mikrop dolu her yer...Acil şifalar diliyorum tez zamanda iyileşir inşallah kuzum. :KK200:

Slm sabah kahvaltim
Soganli omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin
Oglen
1 kase mercimek corba
Tavuk gogsu garniturlu
Aksam
1 kase tavuk corba salata
Yarim kase kabak cekirdegi
Yatmadanda biberli limonlu yogurt insallah
Spor yapamadim bugu :bicak::110:
Afiyet olsun canım. Her şey çok güzel. :super:

ooooyhyy bu grip aldı sanırım gruptaki bebeleri sırayla çok geçmiş.olsun canım dikkat et

çok hafif olmuş canım akşamın afiyet olsun kaşe ebatı nedir mesela 1 çay bardağı varmiydi

bir 8 ay net güden 3 kere ve çoğu kez araya girerek insülin vurduk ve yüksek de vurduk 360 400 dü hep sonra bir hoca keşfettik o sağolsun günde tek doz insülin tek doz hap yaptı ve şuan çok ii.

sağol canım inşallah

ben normal polarlar var ya onu kesip örtü yaptım siritmadi kız halde çok kolay koltukta kumaşla birleşiyor kaymiyoda

kaptanım bence regle göre çok iyi bir menü gözüm de yanlışlık yoksa

bak yaaaa sen sofrayı kurarken ben çorbanı vereyim de ona.uzatırken ona doğru hapşır çok uyuz edici bir durum

sağol canım benim

neyse senede bir gün bizim olsun gene sen hedeflediğini kiloya indin benim daha dünya var ken yedim senin benden çok hakkın :)

afiyet olsun canım makarna porsiyonunu yazsan daha güzel olur
Canım bir tabak yaptım kendime, önce beş kaşık gibi makarna üstüne domatesli kabak koydum. Çok makarna yemem aslında bugün öyle canım çekti.

Bende aklıma gelmişken menümü yazayım;

Gerci pek parlak değil bugün biraz sacma oldu bence :KK43:

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.00de
1 dilim beyaz peynir
1 adet elma
1 kupa limonlu naneli yeşil çay

Ara 10.00da
1 sade kahve

Öğle 12.00de ( havuz sonra ancak geldik eşim ve çocuklar geç kahvaltı yaptılar benimde kanımca girdiler :KK43: )
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim taze kaşar
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
2 şekersiz çay

Ara 15:00de
Tatlı krizi tuttu malum regl :olamaz:
1 tane meyveli yoğurt ( dondurup dondurma niyetine yedim :KK67:

Akşam 18.00de
4 kaşık yeşil mercimek

1 litre meto suyu
1 litre normalde su

Maalesef spor yok bugün çünkü cidden belden ayağım iptal desem yeridir :KK43: ağrı var kendi yok :mad:
Kahvaltı zayıf olmuş...diğer öğünler güzel...afiyet olsun. Kaçamak yok gibi meyveli yoğurdu kendin yaptıysan tabi...o_O

Neyse kizlar Size doyum olmaz ama geç oldu malum sabah erkenciyim yine ;) havuz faslı var sonrada markete ugrsyacagim ;)
öğlen de ailecek girişip kalan işleri bitiririm hemen 1 saatte ♡

Allaha emanet olun ♡♡♡♡
İyi geceler herkese

Canım evde döküm bir tavam var köfte ve tavuğu az yağlayıp onda pişiriyorum ama bu seferki izgarayi dışarıda yedim.

Gecmis olsun canım. Hastalar kervanına siz de katilmişsiniz çok üzüldüm ...kime nasılsın desem bugünlerde herkes aynı dertten muzdarip. Mevsim geçişlerinden mıdır nedir mikrop dolu her yer...Acil şifalar diliyorum tez zamanda iyileşir inşallah kuzum. :KK200:

Afiyet olsun canım. Her şey çok güzel. :super:
anladım abla dokum tavam.yok malesef granit kullanıyorum ben

Canım bir tabak yaptım kendime, önce beş kaşık gibi makarna üstüne domatesli kabak koydum. Çok makarna yemem aslında bugün öyle canım çekti.
anladım canım olsun arada canın çektiyse nefis bu bir şekilde öldürmek lazım cumaya kadar telafi olur gider o afiyet olsun :)

Back
X