• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tutmuyorum işte....kim tutar bebeğimi...harikasın var ya...:eğlence:hep böyle git marjim...ümit veriyorsun hepimize :KK200:

Dursun dolapta canımın içi...bakma o tatlılara...sen çooooktan aştın bunu.
Kendini hazır hissediyorsan yarın deneyelim istersen . Evde hangi meyve varsa onunla yap. Ayva , elma , portakal, mandalina olabilir. Ben greyfurt ve kiviyle yapicam şeker oranları çok düşük. Yoğurt da istediğin kadar yiyebilirsin. Bol su da içeriz. Bağırsaklar temizlenir. Hatta sabah smoothie yapicam maydanoz havuç elmayla. Limon bitti o olsaydı onu da eklerdim smoothieye. Yarın böyle beklerim gelirsen. :KK76:
anla şuan elimde elma ayva mandalina var yarın o üç karışımı yesem yada ayva ile başlasam dışarı çıkıp alsam hepsinde 1 tane kalmış pazar yaklaştı ya azaldı meyve sebze ben nasıl yapam smotiyi var o malzemeler bende perşembede dukani çaktık mi gelsin eksiler ayva daha tok tutucu geliyor sankimm

İnan değil canım bu haftayı böyle bağlarsam iyi olacak hatta
haklısın canım benimde o moda girmem lazım

@Lilimam25 lili sanırım kızı iylesemedi
umutluanne83 umutluanne83 canım kilolarimiz yakınmış baya
@oynakbasi34kaptancim sanırım sen daha kötü oldun yada yoğunsun

Bonus Bonus inşallah iyisindir canım diyete devam dimi

sonundaoldu sonundaoldu neredesin canımın

Zarpy Zarpy gruba gelll :)

mavilim senin nikinde hep şarkı hatırlatıyor bana :)

Thinkerwoman Thinkerwoman ben geldim sen gittin canım

Su perisi86 Su perisi86 senin gelin bayansikintili canım ya allah kolaylık versin

YENA YENA seninle hiç kaynasamadik nasilsin

Su perisi86 Su perisi86 senin gelin bayansikintili canım ya allah kolaylık versin

Canım oğlum giriyor araya banyosunu vs yaptırdım. Yatırdım şimdi onu, anca gelebildim :KK200:

İyi geceler hanımlar:)

Bugün
Uyandığımda (7.00)
1 elma

Kahvaltı (10.00)
Yulaf ezmesi sütlü (inanmayacaksınız ama hiç aç diildim canım başka bişi istemedi)

Ara Öğün (14.00)
Şekersiz türk kahvesi

18.30
Izgara tavuk ve salata

1 lt su ve 100 squat Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

ouuu ne güzel.menü bu yaşta

Canım oğlum giriyor araya banyosunu vs yaptırdım. Yatırdım şimdi onu, anca gelebildim :KK200:
oyysss allah bağışlasın oglusunu :)

umutluanne83 umutluanne83 canım kilolarimiz yakınmış baya

Tamda gelmiştim kalp kalbe karşıymış :KK200:

mavimli mavimli bacım uyudunmu takımda senle ben varız bi hafta 500gr verıp ikinci hafta sabit üçüncü haftada artı gören nasıl beceriyorsak :KK70::KK70:
Yaaa ben kendimi biliyorum doğru düzgün rejim yapamıyorum psikolojik tamamen malesef. Yurtdışında yaşama, yeni iş, iki bebekle bir başıma burda başımdan geçenleri anlatsam hak verirsiniz. Ama zamanı gelecek biliyorum sabır. Senin de vardır kendine göre durumun eminim.

Ayy maşallah Tatlı kızını size bağışlasın Rabbim. Olsun yine de çıtırız yine de güzeliz değil mi ama :süslü:

evet bir çıtır kiraker olamazsamda çıtır tavuk desek bana daha doğru olur :D baya etli butluyumm

Yaaa ben kendimi biliyorum doğru düzgün rejim yapamıyorum psikolojik tamamen malesef. Yurtdışında yaşama, yeni iş, iki bebekle bir başıma burda başımdan geçenleri anlatsam hak verirsiniz. Ama zamanı gelecek biliyorum sabır. Senin de vardır kendine göre durumun eminim.
Aynen canım can sıkıntısını siniri çıkart yemekten dört gün yeme beşinci atıyorum bi dilim börek ye hoop artı bi kilo buda canımı sıkıyor hatta dün olmuyo artık diyip buradan izin isteyip ayrılmak isteyecektim vermem lazım başka çıkış yolum yok

Back
X