• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ya arkadaş yürüyüşe niyetlendim herkes dolustu sayfaya ..bak olmuyor böyle....hadi hep beraber yürüyüşe gidelim...sıkıcı buralar....hadi yaaaaa
Tamam ablam.benim de kucuk uyudu.firsattan istifade yuruyus bandina 1 saat yuruyuse gececem inslalah.bandin ustunden canli yayin yaparim ok.;) ;)

Öyle düsünme ona bakarsan senden kat kat kilolu olanlarda var. Bizim tek sıkıntımız irademiz zayıf. Düzgün beslenmeye devam etsek sabretsek olucak aslında. Biz tam kilo vermeye başlıyoruz sonra bisey oluyo gevşeklik yapıyoruz halbuki kendimizi tutsak hedefimize ulaşıcaz

evde olmamak çok zorluyor insanı bir dönsem evime normalede dönerim de inşallah

Lilimam Lilimam eyvah yakalandık nasılsın lilimmm

evde olmamak çok zorluyor insanı bir dönsem evime normalede dönerim de inşallah

Lilimam Lilimam eyvah yakalandık nasılsın lilimmm
İnşallah hep görebiliriz ziyaretçiyi falan hatta belki zeki mürende bizi görüyodur :KK53: iyi ki beğeni kısmında öğürme yok :KK70:

İyiyim beybisi senden naberrr güzel yiyomusun şerbetli şerbetli baklavaları falan :dondurma:

İnşallah hep görebiliriz ziyaretçiyi falan hatta belki zeki mürende bizi görüyodur :KK53: iyi ki beğeni kısmında öğürme yok :KK70:

İyiyim beybisi senden naberrr güzel yiyomusun şerbetli şerbetli baklavaları falan :dondurma:
ok valla ağzıma tatlı koymadım :D
Sen nerelerdesin ne Ankarası Kocaelinde değilmiydin 🙄

zaman nasılda ilgili benle :D Kocaeli'nde geldim evime 5 gün sonra karabuge geçtim oradan Çankırı şuan Ankaradayım çarşamba döneceğim inşallah evime

Back
X