• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu zamanda verem mikrobu hala var mıymış...inşallah senin kızda bir şey çıkmaz ...

Valla doktorlar bu ara baya fazla hatta Sağlık Bakanlığını çağrı yapmaya cagiracaklarmis hani aşısı olmayan kalmasın hesabı

İftar yemeğin çok az olmuş canım. Yoğurt ya da et olsaydı yanında o üç biskuviyi canın istemeyecekti. Afiyet olsun.
Evet abla ama doymustum yogurt yiyebilirdim aslında aklıma gelmedi. Biskuvi yedim diye 3 mile leslie yaptım

Canım kardeşim ya :halay:ablalikla açtım gözümü...ben yaştakiler evde torun seviyor, gelinlerle uğraşıyor ben de kulupteyim çok şükür...ben basardiysam herkes başarır diye sizi yalnız birakamiyorum. E tabi sohbet muhabbet de bana çok iyi geliyor. Kardeşim yok en küçük benim.
Hilal hep böyle menüler hazırla kendine. Sana inanıyorum canım. Dalını öperim ağrıların geçsin tatlişim.
Bugün nobetim vardı...benden sana hayır yok canım...iftar olacağı için zumbaya da gidemedim. Üzgünüm liliyi ya da umudumu çağır...ha bu arada seni tebrik ederim. Bugünden yarın ne yiyeceğini düşünüyorsun...müthiş bir şey bu...senden kesinlikle OLUR tatlım...:KK50:
Aman Asibem ben sensiz edemem...yeni gelen arkadaşimizla biraz uğraşayim pasim silinsin.
Hilal kaçamaklara öyle nasıl da minnoş minnoş bakiyorsun:sinirli: kaçınılır niye kaçınılmasın...Sen o sütlacı bı uzak yerlere köy bakim...sağın solun belli olmaz...
yok abla sütlaç benim için tehlike değil fırın yapmadım ya hiç cazip gelmiyor 😂
valla baktım yarın için millet pasta börek sıralıyor yapacağını ben atladım salata yapam diye küçük gelinim de brokoli salatası yapecekk oh miisss

valla ablacım izinden gitmeye çalışıyorum tokezleyerekde olsa 🙆

Bizdede yoktuda Allah ayagima gonderdi :KK48:
Secim tanitimi icin kapi kapi dolasip birakiyorlardi kapi caldi hemen bakamadim meryemle ilgileniyordum. Gittim actim kapiyi gitmisler kapiyada posetle brosur ve kandil simidi koymuslar.iyiki acamamisim kapiyi vaat dinleyecek halim yoktu :KK48:

ay isabet olmuş yine başladılar mahalle aralarında gürültü vs ye çok sinir oluyorum

Hayırlı aksamlarr menum
Bugün oructum iftarda yarım kaseden daha az bezelye yemeği, yeşil salata bi tane hurma
21:00 3 tane biskuvi çay
Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34
sen neredesin anam babam ya menü az ama güzel lesli de yapmışsın offf dadundan yenmez özlettin kendini ucugum
😍
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr 💐💐💐💐💐

Herkese hayırlı geceler ;)

Malum kandil münasebetiyle buyuklerimizi ziyaret ettik ancak geldim ;)

Eşimin teyzesi, amcası, halalari, Annesi ve en son Hastane Arkadaşlarımız ( eşimin yeni Patronu :D ) derken bu saate kaldık ;)

Gündüz temizlik sonrada Ziyaretler derken regl sancısı pek hissetmeye fırsat olmadı ama şu anda belim kopuyor :( Neyse geçer inşallah yarına ;)

Tabiki yer var ne demek ♡
Aramıza hoşgeldin ;)

Sorma görmemiş gibi gidip gidip yatak odasına bakıp ohhh ellerime sağlık dedim durdum :D hatta eve gelir gelmez eşime de gösterdim :D ( Belimden ve boynumdan dolayı hep üstün körü yapıyordum ve yatak odasında olan sandigimin ( Eşimin Anannesinden kalma ) üzerine bir sürü şey atmıştım :( Hepsini utuleyip kaldırdım ve fazlaliklari da atınca sanki oda baya bir rahatladı ;)

Eminim burada çok güzel motivasyon yakalar hedefine çabucak ulasirsin ♡♡♡♡
Seninde mezun ederiz inşallah ;)
Kızlar bu arada yarın sabah benim büyük kızı hastaneye götüreceğim ;)
Daha önce anlatmadim herhalde ama büyük kızın sınıf arkadaşına Verem teşhisi konmuş :( :( :(
Doktoru haber göndermiş mutlaka siniftakiler hatta o kızla bir ortamda olanlar Verem testi yaptirsinlar diye 😐 Meğer hava yoluyla bile bulasabiliyormus :(

Kızcağız en az 3 ay hastanede yatacakmis ve sınıftaki bir başka kızcağız da testi yaptırmış onda da çıkmış :( aynı yerde staj yapiyorlarmis zaten ;)
Benimki aynı sırada oturmadı hiç ama doktor mutlak yaptırın dediği için hemen hastaneden Randevu aldık ;) önce ona yaptıracağım ama kardeşime de mutlaka yaptiralim aynı yatakta yattık dedi ;)

Bağışıklık sistemi zayıf olanlarda hastalık ortaya çıkarmış ama sağlam bağışıklık sisteminde etkilemeden yok olurmuş oda ya beni etkilemedoyse ama kardeşime gectiyse diye panik yapıyor ama önce ona baktiracağız yarın ;)
inşallah öyle birşey yoktur önlem önemli tabi diğer kizada çok geçmiş olsun toparlar biran evvel inşallah yavrucak verem zengin hastalığı derler iyi bakılırsa atlatilirmis

Iyi geceler kizlar
Meryemi yedirme aradi :emir_bebek:

Kac yasinda kizin.benim oglum 2.5 yasinda 7.30 8 arasi yatiyor tum aksam bana kaliyor 😁😁 oglen uykusunu biraz erken birakti
Bende kiz cok hangisini istiyon :KK48:
Meryem 6 aylik
Zeynep yaklasik 3 yas
Emine 5.5 yas

Ben oldum olasi cocuklarin uyku konusunda madurum. Diyorum elon vocugu en gec 9 dedimi sizar kalir. Benimkiilerin masallahi var sabha kadar otur yaninda otururlar uykum var ben yatcam demez 😕

Gozumun onunde canlandi ev halin :) ne guzel annatiyonn gıı:KK19:

Uzaktan izlemesi ne guzel di mi :KK70:

Kızlar bu arada yarın sabah benim büyük kızı hastaneye götüreceğim :KK66:
Daha önce anlatmadim herhalde ama büyük kızın sınıf arkadaşına Verem teşhisi konmuş :KK43::KK43::KK43:
Doktoru haber göndermiş mutlaka siniftakiler hatta o kızla bir ortamda olanlar Verem testi yaptirsinlar diye 😐 Meğer hava yoluyla bile bulasabiliyormus :KK43:

Kızcağız en az 3 ay hastanede yatacakmis ve sınıftaki bir başka kızcağız da testi yaptırmış onda da çıkmış :KK43: aynı yerde staj yapiyorlarmis zaten :KK66:
Benimki aynı sırada oturmadı hiç ama doktor mutlak yaptırın dediği için hemen hastaneden Randevu aldık :KK66: önce ona yaptıracağım ama kardeşime de mutlaka yaptiralim aynı yatakta yattık dedi :KK66:

Bağışıklık sistemi zayıf olanlarda hastalık ortaya çıkarmış ama sağlam bağışıklık sisteminde etkilemeden yok olurmuş oda ya beni etkilemedoyse ama kardeşime gectiyse diye panik yapıyor ama önce ona baktiracağız yarın :KK66:

Gecmis olsun cnm insallah testiniz negatif cikar

Günaydın. Geçmiş kandiliniz kutlu olsun.

Dünün menüsü:

10:30 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay

Ara öğünlerinde birşey yok

Hatta öğle yemeği de yok

18:00 2 kase tarhana çorbası, fırında 2 biber domatesli falan.

Su: yarım litre

Yürüyüş: 3 saat, deli dürttü galiba.

Güncel kilo: 65,5 kg'dan 66 kg.
Artış: 500 gram.
Sebep: regl oldum.
Ruh hali: sinirli

oynakbasi34 oynakbasi34 ve saz arkadaşları.

Dipçe:
Internet paketim ayın 10unda güncellenecek. Gün içerisinde giremeyebilirim.

Günaydın ❤
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun 💐💐

Banu hastaneden ziyade verem savaş derneği dahami iyi olur.
Bizim ASM nin üst katı verem savaş derneği mesela.

Elhan Elhan kuzucum tüberküloz yaygın maalesef yine , ben de çok duyuyorum....

İşin kötüsü virüsler öylesine dirençli ki ilaç bağımlısı olalım diye özel olarak laboratuvarlarda geliştirdiklerine inanıyorum artık 🤨🤨

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr 💐💐💐💐💐

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Herkesin kadınlar günü kutlu olsun 💐
Bugün benim küçük kuşum için de çok önemli :D İlk kez kadınlar günü onun için çok daha heycanlı :D
Öğretmeni kızlara serbest gelme izni vermiş ;) Erkeklerdende de gelirken çiçek almasını istemiş :D
Sınıfta kura çekilecek hani erkek hangi kızın adını çekerse o kıza aldığı çiçekleri Kadınlar Gününe özel hediye edecekmiş :D :D :D

Kızların hepsi dün ne giysek diye konusmuslar :D hayatlarının ilk çiçeğini alacaklar ve heycan dorukta ;)
Benimki de inşallah Ahmet Arda beni çeker diyor :D gerçi geçen gün Ahmet sakalasirken kazayla yanagindan öpmüş ve diğer kızlarda dalga geçmiş diye çok kizmisti :D

Bu kız şimdiden aynı sen diyor eşim :D çiçek alacak diye heycanlı yapıyor diye :D

oynakbasi34 oynakbasi34 tesekkur ederim hosbuldum umarim mezun olurum 😊.kizcagiza gecmis olsun 😔 umarim sizin cocuklarinizda cikmaz.Allah herkesin yavrusunu korusun hastaliklardan kotuluklerden.

Aminnnn canım inşallah ;)
Zaten benimki çok duygusal arkadaşının rahatsizlanmasi yüzünden :( Allah korusun onda da bir şey çıksa kesin öldüm bittim der :(
Biraz pipirik benimki maalesef ;)
Bir ara çok sık başı ağrıyor diye netten elirtilere bakıp acaba beynimde birşeyler mi va diye kendi kendine dertlenmis sonra MR çekildi de emin olunca rahatladı ;)

Günaydın. Geçmiş kandiliniz kutlu olsun.

Dünün menüsü:

10:30 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay

Ara öğünlerinde birşey yok

Hatta öğle yemeği de yok

18:00 2 kase tarhana çorbası, fırında 2 biber domatesli falan.

Su: yarım litre

Yürüyüş: 3 saat, deli dürttü galiba.

Güncel kilo: 65,5 kg'dan 66 kg.
Artış: 500 gram.
Sebep: regl oldum.
Ruh hali: sinirli

oynakbasi34 oynakbasi34 ve saz arkadaşları.

Dipçe:
Internet paketim ayın 10unda güncellenecek. Gün içerisinde giremeyebilirim.

Menü süper canım afiyetolsun ;) Ha gayret 10una az kaldı sonra sende artık devamli aramızda ol da şu listeye senide alalım artık ;)

Günaydın ❤
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun 💐💐

Banu hastaneden ziyade verem savaş derneği dahami iyi olur.
Bizim ASM nin üst katı verem savaş derneği mesela.

Elhan Elhan kuzucum tüberküloz yaygın maalesef yine , ben de çok duyuyorum....

İşin kötüsü virüsler öylesine dirençli ki ilaç bağımlısı olalım diye özel olarak laboratuvarlarda geliştirdiklerine inanıyorum artık 🤨🤨

Valla bende öyle düşünüyordum da verem Savaş Dernekleri kapandı dediler bana o yüzden hiç bakmadım dile ama şimdi hemen bakayım olmadı hastane çıkışı oraya da gideriz ;) göğüs hastalıkları bölümünden randevu almıştım nette öyle yazıyor diye ;)

Valla bende öyle düşünüyordum da verem Savaş Dernekleri kapandı dediler bana o yüzden hiç bakmadım dile ama şimdi hemen bakayım olmadı hastane çıkışı oraya da gideriz :KK66: göğüs hastalıkları bölümünden randevu almıştım nette öyle yazıyor diye :KK66:
Evet evet göğüs hastalıkları da olur. Ben normal dahiliye sandım canım..

Back
X