• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Muhteşem üçlü....imamın yolundan gitmeyin demeyi de ekleyim. :eek:
2243739

Tatlım yetiştirme kursum var cumartesi...ben de sen spora gidiyorsun zannedip sevindiydim.Mardinin methini duyduydum. Ölmeden gidicem inşallah. Doğunun güzellikleri dillere destan. Saydiklarin yerlere Antebi de ekle bence...mutlaka görmelisin.
Antepe gittik ama aynı gün bir durakta bomba patladı bizde geçiş yolu olarak kullandık bir gece kalıp devam ettik gezemedik eşim çocuklar var boşver dedi bosverdik :) ama gidicem aklımda

Bugunku menum dunden pek farki yok malum artan yemekler 😁

09.45
Peynirli maydanozlu pismis yumurta(2)
1 domates

12.30
Sade kahve
2 kuru kayisi

15.30
5 findik
5 kuru üzüm

17.45
2 kepce tarhana corbasi
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemeği
1 kase yogurt

Planlarim
19.00
Yesil cay

22.00
Form çayı

Su simdiden 2 oldu ben yatana kadar 3.5 olur 🤣

Spor yok disari ciktik oglusla dolandik o kadar.

Yavrum tesekkür ederim gerçekten. Arzı endam hiç sevmem aslında ama beni takip eden gençler var , kilolu akranlarim var....insan isterse hangi yaşta olursa olsun sağlıklı bir şekilde kilo verebilir algısı oluşturmak istedim. Eşim de durduk yere nazara geleceksin paylaşma dedi ama....bunu göze almam gerekti bir şekilde. Hayal olmadığını görmesi lazım insanın di mi ya....

Kesinlikle haklısın ben de yapardım da eski halimi bilen pek Yok sosyal medya hesabımdakilerden :D
Allah bağışlasın yavrunu. Orada yaşamak zorundaysan bunu keyifli hale getirecek bir şeyler keşfetmelisin. Burnuna nemlendirici sür bak bu sorunu hallettik. :KK45:Ceylanpinarda iki yıl yaşadım çok zordu her şey. Bir adım daha atsan Suriye'deydin ...şimdi özlüyorum gidip görmek istiyorum. Hayatı dolu dolu yaşamak lazım....çocuklar büyürken anlamıyoruz yılların nasıl geçtiğini...Nemrut Dağı na çıkmıştım bir defasında . Bir Koreli mi Japon mu bir turistin sırt çantasında bebeğini gördüm...sirtlamis ta buralara gelmiş...biz olsak çocuk ufak yok hasta olur yok yük olur der ...evden dışarı çikmayiz. Hayatı ertelemeyelim....sahip olduğumuz imkanlarla yaşantımızı guzelleştirip keyif alalım...İşkence sözcüğün sana daha da işkence eder....bak sabah sabah terapi de oldun beleş beleş :halay:

Eşim tam bu kafada:D ve manzarana bayıldım ikna edebilse kocam bizimde hayalimiz bu. Ben çok korkuyorum başka ilde çalışmaya :D bugün geldik Antep’e Ve Ankara’dan sonra aptal şehri gibi geldi. Düzen yok kendi vatandaşımız Yok hep Suriyeli geri dönesimiz geldi ki ben Antep aşığıydım
Amin canım... bu arada orucu adak olarak niyetlediysen çok akıllıca valla eşimde benle aynı kafada olur olmaz şeylere kurban adamış bulunuyoz şimdi bekleyen 3 kurbanımız var artık bişey olunca oruç diyoz bizde:KK70:adaklarımızın sebebide komik yani mezun olursam kurban kescem gibi :KK70:

Görüyorum yokluğumda başka limanlara demir attığını,kıskanıyorum da yani :63:

Doblo esprine de koptum bebişim :KK70::KK70::KK70:

Yaa sahil diyince Bursa burnumda tütüyor yeminle, buralar kar boranken orası ılıman iç açıcı şahane bi havada olurdu Bursaya indiğim anda bambaşka hava kaplardı içimi offff çok özledim çoook :KK14:

O resmi buraya da istiyoruz yaaaaaa ben sosyal medya kullanmıyorum diye havanız kime :63::KK34:

Başarılarının devamını dilerim cicim bak bi hafta sonuncu oldun hemen kendine geldin :KK66:
Puhaha:D ben de adak yaparken makul yapıyorum artık! Akıllandım çünkü yapabileceğim kadarını söylüyorum cnm.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı aksamlar ;)

Şükür kavuşturana ;)
Malum bugün İngilizce kursu bendeydi ( her hafta bir öğrencinin evine gidiyorlar sırayla )
Kurs bittikten sonra Anneler de gelince çay faslı yaptık ;) Normalde kahve içip dagiliniyor ama ben hadi çay faslı olsun dedim ;)

Aslında sonradan öğrendim bu IGde 41 kg veren Ecenin ( 40kgnasilgider ) bize yakın bir AVM'DE bir kaç kişiyle daha başarı hikayesini paylaşmak üzere gelecekmiş :( Daha önce bilseydim sırayı başkasına verir bende giderdim ama kısmet değilmiş :(
Ayşem ( moni ) gitmiş hatta onunla resim bile çekilmiş ♡♡♡♡

Gerci kıskanç ben :D fesatliktanmidır nedir hemen elestirdim ay bacakları kalınmış diye :D Şaka bir yana ama cidden büyük başarı ( gerçi bende 40 kg vermiştim ama işte önemli olan koruyabilmek ♡ )
İnşallah bu sefer verdiğimi korurum da millete duyurmasamda kendim için bunu yapmam gerek ;)

En sevdiğim :deli:
Yalnız arkadaki hatun tshirt mü giymiş :KK57:
Evet tatlım.... üzgünüm ama t-shirt . Akşama kadar girmedim eve...
Ya inanmıyorum burda dün fena kar yağdı heryer kar,bu haksızlık ( tövbe est.:KK70:)
Kara hasret olanlar da var napalim şimdi . Kapının onu kar şimdi ....elini uzatsan avucunun içinde... Uludağ'a mi çıkalım...:işsiz:biz de.
Tamam gardaş serin serin oturuyon desene yazında buralar yanıyor orası çok sıcak olmuyordur kesin
Oturamiyor bir oturabilse...:KK53:
Sivaslıyım istanbuldayım kardeş memnun oldum :KK59:
Yiğidom öperim seni :KK19:
Bugunku menum dunden pek farki yok malum artan yemekler 😁

09.45
Peynirli maydanozlu pismis yumurta(2)
1 domates

12.30
Sade kahve
2 kuru kayisi

15.30
5 findik
5 kuru üzüm

17.45
2 kepce tarhana corbasi
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemeği
1 kase yogurt

Planlarim
19.00
Yesil cay

22.00
Form çayı

Su simdiden 2 oldu ben yatana kadar 3.5 olur 🤣

Spor yok disari ciktik oglusla dolandik o kadar.
Senin işin tamam bacım. :super:
Kesinlikle haklısın ben de yapardım da eski halimi bilen pek Yok sosyal medya hesabımdakilerden :KK70:

Eşim tam bu kafada:KK70: ve manzarana bayıldım ikna edebilse kocam bizimde hayalimiz bu. Ben çok korkuyorum başka ilde çalışmaya :KK70: bugün geldik Antep’e Ve Ankara’dan sonra aptal şehri gibi geldi. Düzen yok kendi vatandaşımız Yok hep Suriyeli geri dönesimiz geldi ki ben Antep aşığıydım

Puhaha:KK70: ben de adak yaparken makul yapıyorum artık! Akıllandım çünkü yapabileceğim kadarını söylüyorum cnm.
Eşin çok haklı....ömrünü sadece bir şehirde geçirmek için ne zorun var....birkaç ay alır alışmak....tekrar düşün tubişim...değişiklik iyidir...

Bonus Bonus canım düzenlemeyi yaptım sonuç listesinde ve maalesef bu haftanın sonuncusu sen oldun :(

Perşembe kadar en gec sonucunun yükümlülüğünü yerine getir ;)

ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:

1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı aksamlar :KK66:

Şükür kavuşturana :KK66:
Malum bugün İngilizce kursu bendeydi ( her hafta bir öğrencinin evine gidiyorlar sırayla )
Kurs bittikten sonra Anneler de gelince çay faslı yaptık :KK66: Normalde kahve içip dagiliniyor ama ben hadi çay faslı olsun dedim :KK66:

Aslında sonradan öğrendim bu IGde 41 kg veren Ecenin ( 40kgnasilgider ) bize yakın bir AVM'DE bir kaç kişiyle daha başarı hikayesini paylaşmak üzere gelecekmiş :KK43: Daha önce bilseydim sırayı başkasına verir bende giderdim ama kısmet değilmiş :KK43:
Ayşem ( moni ) gitmiş hatta onunla resim bile çekilmiş ♡♡♡♡

Gerci kıskanç ben :KK70: fesatliktanmidır nedir hemen elestirdim ay bacakları kalınmış diye :KK70: Şaka bir yana ama cidden büyük başarı ( gerçi bende 40 kg vermiştim ama işte önemli olan koruyabilmek ♡ )
İnşallah bu sefer verdiğimi korurum da millete duyurmasamda kendim için bunu yapmam gerek :KK66:
Başarı hikayesini paylaşmak için geliyormuş derken nasıl yani sponsormu bulmuş bu iş için sanki kitap yazarı gibi söyleşimi yapicakmis eee herkes kilo veriyor bunda ne var ki :))

Back
X