• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

MaystenG MaystenG çok muhabbetimiz yok ama ben samimi yazmayı severim.

60-70 li kilolarda kendine küsmeyi böyle karamsar olmayı biz şişmanlar mümkün değil anlayamıyoruz.
Empatisi yok bende mesela :)

Bak ben en son 2004 te oğlumu doğurduğumda 75 i hatırlıyorum. Bir daha göremedim.
Kendine hayatı zehir etmenin dibini yaşadım aptallığımı rozet gibi taşıdım.
Pişmanım kilolu geçirdiğim yıllar için ve çok üzgünüm.
Benden daha kötü durumda olan arkadaşlarım var.
Onların bişeylere tutunması çok daha zor.

Sen bizim gibi örnekleri düşün kilona bedenine şükret kaldığın yerden devam et.
Duraklama olur çalışmayan metebolizma olur vs hepsinin bir çözümü olur allahın izniyle.

Kızlar az olmuş diye kızmış menune ama ben niyeyse sevindim. Manyak mıyım ne :confused:dünü böyle geçirdiysen önümüzdeki menülerin de güzel olacak demektir. Hadi Banu...utandır nolur beni....yazdıklarımdan utanmak istiyorum :KK9:
Bak işte beklediğim cevap da yazılmış...ön teker nereye giderse arka tekerler yani biz de oraya gideriz. Yanlış yola girme bak...
Mavişim menü nerede tatlım....gözümden kaçtı mı acaba...
Takım canlandı yerinde duramıyor. Hevesimiz kursağımizda kalmasın da...
Menüler benim....takip ederim. Spor takip edemiyorum ..bu dönem hafta sonu da derslerim var....az bı yoğunlaştim.
İyyyyk mutsuzluk veren her şey cisss....nimet şimdi yanlış bir şey de yazmayım....kaçamaksiz hayat daha keyifli bence....
Çaycim menün çok güzel. Adamimsın...gurur duyuyorum seninle....
Her konuda sıkıştıralim kaçacak yerimiz kalmasın.
Ebim şurada mezuniyete ne kaldı....çabuk geleceksin gibi his var içimde...tatlimmmmmmm
Sırf lilim mutlu olsun diye böyle bir karar aldık .....demeyi ne çok isterdim....ama yok tamamen duygusal:deli:
O iki gün hiç karbonhidrat almasak süper olur.
Katiliyorum bebeğim.
Piyasadaki yabanmersini gerçek yaban mersini değil dikkat edin. Şekerle tatlandirilmis kurtuzumu o.....mor renkli olması lazım tadı da eksi ve şekerli değil yabanmersinin. Ayrıca çok da pahalı....aktardan alın...
Duygusal açlık Banununki... İnsülin direnci pisbogazligimiza adini koyduğumuz arkasına saklandigimiz bir durum....
Çok güzel @pofu ya da tesekkür ederiz. Yeni şeylere çok meraklıyım.
Farklı tariflerin varsa ilgiyle takip eder uygulariz canım. Benim de yulaflı pırasa boreğim ve bi de yulaflı kurabiyem var....börek yemiş gibi oluyorsun ve de çok sağlıklı...bizim kızlara yazdım yapan olmadı...
Anam bir şişman daha katılmış aramıza ....oh oh....uğraşacak bir şişko ....ne iyi ettin de geldin canım.
Çok gençmişsin. Olan olmuş hiçbir şey için geç değil. Kilo vermeyi kafaya koyduysan yolun yarısı bitti demektir. Yaşadığın olumsuzlukların arkasına sığınıp hep bir bahane uretirsen sana yardımcı olamayız. Güçlü hırslı bir irade ile bu yolda başarıyı yakalayacaksin emin ol...hayırlı olsun arkadaşlığımız...
Sağlıklı umut dolu günler çok yakın o zaman sefanurcum.Kisa sürede aldığın kilolar kısa sürede gider. Yıllara yayilmamis...zaten daha hayatının baharındasin...benim de söylediğim iş mi şimdi...
Dediğin ilaci benim de bir yakınım kullanıyor. Gerçekten çok faydasını gördü..anı açlık krizlerini yok ediyor.
Hilalcim çok güzel bir sonuç.... Allah kavuştursun tekrar abine...iyi olsunlar varsın uzak olsunlar...
Bak gevşek bir menü istemiyoruz bir daha...bonuscuk ne güzel bir menü diyecektim az kalsın...üzdün bak...zaaf diyorsun işte zaafin üstüne üstüne gidelim.
Gözün aydın...canım...ne mamalar getirir kimbilir sana....helva falan olmasaydı barı...
Ahhhh ahhhh...kekten kurtulduk derken bir de kaşarlı simitle uğraşacaz şimdi:KK12:
Yenoşum ben de disarilik yiyeceğimi almadan dışarı çıkmam....aynı bensin..ya da ben aynı sen :KK50:
Yena ve saz arkadaşları mezunlar günü mü yapsak :KK31:
Davete icabet ederiz tabikim. Zipzipim Kahvenin kokusu ve davet mmmmm missss
Tembelim koalam üzdün beni....daha çalışkan koala olarak değiştirecektik nikini... Gitme bebemmmm sabırla her şey yoluna girecek....kaynin okuyor ...bir yoluna koyarsın ....fazla vakit geçirmezsinbizimle paylaşır biraz rahatlarsın...biz her zaman destek oluruz....bak gidersen daha da şişko olursun....
Menümü paylaşmadım Meryem kaç gündür. Pek rejimlik bir durumum yok ondan. Yani sabit takılıyorum şimdilik. Aslında Banuya izne ayır dedim, O da unutmuş iyi oldu çünkü o zaman da insanın ayarı kaçıyor daha fazla kiloyla dönüyoruz buraya.
Bu hafta yurtdışı iş seyahatine gidiyorum. Bir kaç gün aktif olamam zaten. Artık dönüşte menü paylaşımına ve rejime devam.

Lilimam Lilimam evet, geçen sene bu zamanlar temelli dönüş yaptım almanya'dan, evlendikten sonra.

Antalya/ manavgata yerleştik, çekirdek aile olarak. Derken eşimin kardeşi, kendinin bile okuma hevesi yok, bize geldi, okulunu burada okuyacakmış sözde. Abisinin bile pek ümidi yok, açık açık belli ediyor, 2 ay sonu düzelmezse geri gönderirim diyor da, sanmam. Daha 3 yılı var. Geri gitse bile 2 yıl sonra yine burda, memleketlerinde iş yok ya😧 düşündükçe sinirleniyorum. Yatıştıran tek şey çikolata olurken, ben nasıl kilo vereyim 😂

Lilimam Lilimam evet, geçen sene bu zamanlar temelli dönüş yaptım almanya'dan, evlendikten sonra.

Antalya/ manavgata yerleştik, çekirdek aile olarak. Derken eşimin kardeşi, kendinin bile okuma hevesi yok, bize geldi, okulunu burada okuyacakmış sözde. Abisinin bile pek ümidi yok, açık açık belli ediyor, 2 ay sonu düzelmezse geri gönderirim diyor da, sanmam. Daha 3 yılı var. Geri gitse bile 2 yıl sonra yine burda, memleketlerinde iş yok ya😧 düşündükçe sinirleniyorum. Yatıştıran tek şey çikolata olurken, ben nasıl kilo vereyim 😂

Allah yardımcınız olsun valla zor işin hem büyük sorumluluk sonuçta Size Emanet ;)

Bende küçük kuzuyu İngilizce kursuna götürüp getirdim ;) Sağ Olsun büyük kız da o arada evi kazimis ♡♡♡♡
Temizlik işide olmadığı için bugün yarın rahatım ;) kendime odaklanmaya devam

Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah; 08.45de
1/2 salatalık
1 domates
5 - 6 dal roka
Maydanoz + Lor karışımı
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Ara ; 10.00da
10 tane yaban mersini

Öğlen; 12.30da
1 tabak tarhana çorbası
1 tavuk köftesi ( tabiki ekmeksiz )
2 tane salatalık turşusu
1/2 domates

Ara 14.00de
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Misafirlikte; 15:45de ( ısrar kıyamet hatır için yedim )
1 parmak kadar börek
1 avuç içi kadar havuç salatası yoğurtlu
1 adet şekersiz kurabiye ( içine hiç koymamis sadece dışındaaz serpistirmis )
2 çatal tiramisu

( bu kısmı benim asla hoşuma gitmedi ama ev sahibi ve diğer hatunlar bari hatır için az ye dediler :KK43: Normalde sadece kahve ikramı ve 1 çeşit tatlı oda çocuklar için yapılıyordu ama arkadaş zaten herkesi davet etmek istemişti bir araya gelmişken oda çay faslı yaptı )

Tabi bu durumda hem vicdanimi hemde midemi rahatlatmak için aksam yemegi yemiyorum ve sadece Bitkisel çay ve suyla sabahı yapacağım :KK66:
Su anda bile aslında kendimi çok hafif hissediyorum ama vicdanen rahat etmek için bunu yapmak istiyorum :KK66: sonraki hafta da kesinlikle yemeyecegim :KK66: hatta olmadı kızı gonderirim kardeşini almak için :KK70: o zaman kapıdan alıp döner risk de oluşmaz bana :KK66:

30 dakikacikda olsa yürüyüş
2 litre su şu ana kadar

Slm kizlar

Oncelikle menu vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cekti :KK48: ara ogune koymak istemedim gec olur diye) elmanin 4 dilimi kizlara gitti

Screenshot_2019-03-16-19-31-23.webp

Sağ ol bitanem....yalnız bir ayrıntıyı yazmadım. Arkadan öğrenci zannedildim :KK71:
Arkadan liselik, önden müzelik hesabı :KK70:

Ayyy aksam aksam ne guldurdun cnm beni :KK70::KK70::KK70::KK70:

Slm kizlar

Oncelikle menu vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cekti :KK48: ara ogune koymak istemedim gec olur diye) elmanin 4 dilimi kizlara gitti

Eki Görüntüle 2246533

Ayyy aksam aksam ne guldurdun cnm beni :KK70::KK70::KK70::KK70:

Afiyet olsun canım ;) bende bugün lahana aldım büyük kız ille kıymalı sarma yap diyor ( genelde ya çok az bulgur koyarım yada hiç koymam ) kapuskayi bende çok severim de benim cadı ( büyük ) kıymalı da yapsam yemiyor cins :(

Bu arada kızlar bugün kızlarla sabah markete alışverişe gittik ya ;)
Normalde hiç Liste yapmam her reyonu gezerek fark ettiğim eksiği alırdım ama bu sefer sadece eksikleri NOT edip çıktık ve ilk kez bir sürü şey aldigim halde 100 liranın altında tuttu :D Aldiklarim da sadece sağlıklı şeyler ♡♡♡♡

Demekki cidden listeye bağlı kalınca hem daha uyguna geliyor hemde fazladan boş yere birşeyler eve girmemiş oluyor ♡

Back
X