• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar bu da benim menum

11.30
2 yumurtali lorlu omlet

13.30
Yesil cay

15.00
Sade kahve
2 kuru kayisi

16.30
1.5 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 bardak kefir

21.30
Yesil cay

Su 2.5
Spor
170 mekik
350 bel cevirme
50 squat
100 ip atlama

SÜPER SÜPER SÜPER ♡♡♡♡♡♡

Ben daha yeni sayılırım bir buçuk ay oldu abla mezun olalı :KK66: şimdilik muhabbete geliyorum arada bide yoklamaya, kovulana kadar gitmem :KK70:
Ya ne guzel lili bilmiyodum yeni mezun oldugunu tebrik ederim kactan kaca dustun yazmis miydin unuttum mu yoksa ya 🙄

Ben daha yeni sayılırım bir buçuk ay oldu abla mezun olalı :KK66: şimdilik muhabbete geliyorum arada bide yoklamaya, kovulana kadar gitmem :KK70:

Kız sana git öte bile demez kimse değil takımdan kovulmak :D
Mezun oldun az reklamimizi yap da yeni arkadaşlar da gelsin :D yoksa hepinız mezun olup beni beklersiniz :D

Ya ne guzel lili bilmiyodum yeni mezun oldugunu tebrik ederim kactan kaca dustun yazmis miydin unuttum mu yoksa ya 🙄
73.8 den 62.6 ya düşerek mezun oldum canım, boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK70: kız ya beni ne sanıyodun bu ne dolanıp duruyo demiyomuydun :KK70:

Iyi aksamlar 8.takimmm :KK54:

1.liginizi tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:

Bulamiyorum Bulamiyorum hasibeee birayselde 1.olmusun cnm cook tebrikler :KK9:

Teşekkür ederiz canım ;) inşallah kilolar gittikçe daha fazla derece alırız ;)

Senin nasil gidiyor Banucum
Izinde kilo aldinmi

Valla 2 haftadır tartilamadim ( önce pil bitti sonrada alınca tartı mortoldu :D )
1.ci hafta kesin almisimdir diye düşünüyorum ama bu bitür kaç gündür bence gayet güzel gidiyor ;) inşallah bende bundan sonra hep eksileri görürüm

Ben nerelerde takılıyom bi bilsen kaptanım :olamaz:

Kız dolan dolanmasina da arada oralarda kızlara ilaçlı gagozla ( bilerek yanlış yazdım :D ) ikramda bulun kap gel :D
Boşuna mı seni sınır dışına saliyoruz :D

Kız dolan dolanmasina da arada oralarda kızlara ilaçlı gagozla ( bilerek yanlış yazdım :KK70: ) ikramda bulun kap gel :KK70:
Boşuna mı seni sınır dışına saliyoruz :KK70:
Demiii yaaa şimdi yarışmaya katıldım dur gelenlere tatlının yanında ikram edeyim o dediğinden :deli:

2 haftadır tartilamadim ( önce pil bitti sonrada alınca tartı mortoldu :KK70: )
1.ci hafta kesin almisimdir diye düşünüyorum ama bu bitür kaç gündür bence gayet güzel gidiyor :KK66: inşallah bende bundan sonra hep eksileri görürüm
Tartilmadan iyi duruyosun 😂😂😂

İnşallah cnm

Back
X