• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aramıza bir şişman daha gelmiş :KK76: bu sözü dışarda duysak kesin söyleyeni doverdik bir şekilde. :KK48: Hoş geldin Nevra arkadaşım. Yaşıma yakın bir arkadaş buldum takımda çok şükür. 49 yaşındayım. Nisan ortalarında 50 olacağım. Kalan gunlerimin tadını çıkarıyorum. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında. Bursa/ Gemlik'te öğretmen olarak çalışıyorum. Aslen Gaziantepliyim. Bir ay önce mezun oldum. 80 kilodan 60 a indim. Korumaya çalışıyorum şu an. İnşallah bizim takımla istediğin kiloya keyifle inersin. Motivasyonun bol olsun canım.
Hoşbuldum çok teşekkürler kiloma boyuma yaşıma uyan herkes var süper yaa :KK49::KK9:
Kesinlikle katılıyorum şişman konusunda bende acayip kızarım ama artık kabullenmek işin ilk adımı olacak 🤗
Harika bir başarı seninki tebrik ederim umarım bende aynı şekilde başarılı olurum :halay:
Hep beraber güzel paylaşımlarda bulunmak dileği ile 💐

geçen hafta 83.4 dü gecikmiş bildirimi yapıyım öpüyorum hepinizi iyi geceler

Eklentiler

• 20190322_093155-1.webp
    20190322_093155-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 40
Hiçte değil canım, Meryem ablayı gördün değilmi 20 kilo verdi hemde öyle uzuuun uzun zamanda değil,senin yeme içmen çok iyi bide spor eklersen on numara olcaksın :KK66:
Ekledim canim basladim 2 gundur yapiyorum yaa ben de goreyim o gunleriiii insallah

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Haftasonu ama biz yine ailecek erkenden uyandık :D anam yatıp uyusana 1 saat fazladan ama yok erkenden kalkacagiz ille :D

Bugün kürünü ingilizce kursu var ;) bu hafta ev sahipliği yapan hatunun yarın kızının doğum günü diye hazır milleti toplamisken kurs sonrası kutlama yapılacakmış ;)
Tabi pasta falan da olacak ama ben gitmeden yemegimi yiyip kesinlikle kacamaksiz döneceğim Allahın izniyle ♡
Ara öğün olarak yaban mersini alırım yanıma onu şekersiz çay veya kahveyle yerim ;)

Iyi geceler kızlar, 10. Takımdan kaçıp geldim, doğru gördüysem bu hafta sizin takım 1. Olmuş. Hepinizi tebrik ederim, başarınız daim olsun:KK200:

Çok çok teşekkür ederiz ♡ inşallah bundan sonra hep böyle güzel bildirimler olur ;)

Gunaydin :KK68:
Gune eksiyle baslamak ne guzel bir duygu:KK76:insallah her sabah yasariz :rapci:

Sayfanin gece kusu olarak sayfanin kapanisini yapayim 😁 gunaydin yazayim gelince gorursunuz 😘😘😘

Gunaydin :KK48:

Gunaydin bonusum hosgeldin :KK68:

Sen 12 sene duuuur dur bu sene ceza almaya başla bonus :işsiz:

Güzel şeylerden bahset hele...

Takımın 1.olmuş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Herkesi tebrik ederim en çok ta Bulamiyorum Bulamiyorum hasbüşüm seni :KK200::rolleyes:

Tesekkur ederim bebem :KK15: Darisi hepimizin basina insallah :nazar: 12 sene sonra seni delirttiler demekki :KK48:

Back
X