- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Tamam söz ama sende beni dürt benden ses çıkmazsaAhahayarisma bitince beklerim o zman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam söz ama sende beni dürt benden ses çıkmazsaAhahayarisma bitince beklerim o zman
Bu arada ben birşey soracağım Pazartesi tartısı şart mı grupta onu anlamadım tam?
Ben çünkü yıllardır haftada 1 tartılıyorum çünkü arada iniş çıkış veya veremememe durumunda moralim çöküyor resmen
Ama mecbursa yapacağım
Yarisma bitince ensendeyimTamam söz ama sende beni dürt benden ses çıkmazsa![]()
Tamam beklerim ensemeYarisma bitince ensendeyim![]()
Ben de olsam aynısını yapardım. Sırf bu yüzden eski takimimdan kovulmustum. Kaptan bir üyeyi haşladi dayanamadım özür dile dedim sonra onlar barıştı beni kapı dışarı ettiler...:)))) işte bazen bizim fikrimiz kendimize göre doğruysa bile başkasına göre yanlış olabiliyor.
Bdv ye uğramam işimde olmaz kiloyla ilgili biri birini kendince ezdimi laf söyledimi ona dayanamıyorum.
Bi diyetisyen hastaya laf etmişti kilosu için azarlamış rencide etmiş ona dellendim![]()
Su iradeden bana da lazimBoyle cislarla dolu haftasonu kahvaltisindan
Eki Görüntüle 2249433
Kendime aldigim saglikli tabagim (sosu yedigim icin yesillikleri yiyemedim. Sosu yazin konserve domates yaptim. Dondurucudan yesil biber cikardim. Sogan biber dometes yaptim)
Eki Görüntüle 2249431
Bonus spor puanlama isi ne oldu cnm
Canım bol su iç... böbrek rahatsızlığin var mı....vücut bir şeyin yolunda gitmediğini söylüyor...bugün dikkat et kendine...dün ne yediklerini gözden geçir turşu falan gibi tuzlu şeyler yedin mi... tahıllar da yapar...Bu sabah yüzüm özellikle göz çevrem balon gibi şiş uyandım vücudumda şiş sanki pompayla hava basılmış gibi hissediyorum kendimi
Merhaba Bonus hoşbuldumHoşgeldin :))) abla diyesim gelmedi hiç ama diyedebilirim.
34 yaşındayım bende istanbuldayım 3 çocukluyum eski bir üyeyim.
Takımın ve KK nın müzmin güzide şişmanlarındanım. ( böyle okuyunca bi datlı oldum ha)
Sende inş istediğin kiloya inersin.
Kaptan da cevap verir ama bende söyliyim.
Pazartesi tartısı cuma bildirimden sonra haftasonunu nasıl geçirdiğimizi anlamak ve haftaiçinde ona göre bir yol izlemek için önemli.
+90 kilo üzeri grubu var orda da kural yaptık biz pazartesi kontrolünü ve faydasını görüyoruz.
Mesela ben artı gelirsem pazartesi haftaiçi şişircek bakliyat falan yememeye çalışırım gibi :))
Ben de olsam aynısını yapardım. Sırf bu yüzden eski takimimdan kovulmustum. Kaptan bir üyeyi haşladi dayanamadım özür dile dedim sonra onlar barıştı beni kapı dışarı ettiler...neyse bununla geçmiş olsun...kilo konusunda sana karşı dikkatli olalım...gerçi sen bayağı saglamsin artık...ben cekinmem senden... bisküvi kraker yersen bak karışmam.
o kilolar verilecek...
Tatlı ve tuzlu yemedim fazla her zamanki gibiydi tuzlu oranı dün tek fark 3 litre su içmem ve 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapmam koşu bandında böbreklerden korkum var zaten babamda böbrek yetmezliği var diyalize giriyor böyle şiş görünce sabah baya tedirgin oldum bendeCanım bol su iç... böbrek rahatsızlığin var mı....vücut bir şeyin yolunda gitmediğini söylüyor...bugün dikkat et kendine...dün ne yediklerini gözden geçir turşu falan gibi tuzlu şeyler yedin mi... tahıllar da yapar...
Geçmiş olsun ödemdir bence ciddi birşey değildir inşallah , hemen tedirgin olma ama bir iki gün sürerse mutlaka doktora gitTatlı ve tuzlu yemedim fazla her zamanki gibiydi tuzlu oranı dün tek fark 3 litre su içmem ve 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapmam koşu bandında böbreklerden korkum var zaten babamda böbrek yetmezliği var diyalize giriyor böyle şiş görünce sabah baya tedirgin oldum bende
Normalde su içemem pek belki de vücut şoka girdi bianda 3 litre su içinceGeçmiş olsun ödemdir bence ciddi birşey değildir inşallah , hemen tedirgin olma ama bir iki gün sürerse mutlaka doktora git
Babana da çok geçmiş olsun Allah şifasını versin![]()
Kızlar zarpyden haberi olan var mı ?
Bugun yesil cay ic maydanoz tuket yarina iniyor mu odem bi gozlemle canim gecmis olsun babana daNormalde su içemem pek belki de vücut şoka girdi bianda 3 litre su içince
Bı dona bakiyorsa bu çok kolay. Bir düzine saten kırmızı don feda olsun. Benle hayatla her bir şeyle barış yeterBi don göndersen barışırık beaaa![]()
Diloşum nasılsın? Merak ettim iyisin değil mi kuzum...Kaptanım dün kilo bildirimi yapamadım özür dilerim.