Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Boğazım zaten bir haftadır ağrıyo hafifliyo tekrar derken şu an baya bademcikten yatıcakmışım gibi hissediyorum :KK43:

İnş sabaha iyi olur. Zencefilli süt içiyorum

Geçmiş olsun canım ;) Yarında hemen ıhlamur kaynat ;) ben bugün hemen eşime yapmişken bende ictim ne olur ne olmaz ;)

Çay bak böyle oluyor hesabın

Cuma
170 mekik .................... 17
350 bel cevirme.............35
50 squat.........................5
100 ip atlama.................20 = 77 puan

Cumartesi
75 squat...................7
300 ip atlama........... 60 =67 puan

Pazar
175 ip..............35
60 squat...........6 =41 puan

Yazarken hesaplayıp yazarsın birlikte kontrol ederik
amaninnn puanlara bak :63:

Bonus Bonus geçmiş olsun canım aynı boğaz ağrısı bende de var ilerlemez inşallah çabuk atlatiriz
oynakbasi34 oynakbasi34 benimde ufaklık babayla yatıcam diye tutturdu ben başka odaya geçtim bu gece aynı kaderi paylasiyoruz :)) büyük üzülmesin diye annecim sen iyileş bir gecede babanla kardeşinle sende uyu dedim sevindi büyük dedigime bakma işte oda yeni 9 yaşına girdi kıskanmasın :))

Bonus Bonus geçmiş olsun canım aynı boğaz ağrısı bende de var ilerlemez inşallah çabuk atlatiriz
oynakbasi34 oynakbasi34 benimde ufaklık babayla yatıcam diye tutturdu ben başka odaya geçtim bu gece aynı kaderi paylasiyoruz :)) büyük üzülmesin diye annecim sen iyileş bir gecede babanla kardeşinle sende uyu dedim sevindi büyük dedigime bakma işte oda yeni 9 yaşına girdi kıskanmasın :))
Geçmiş olsun canım❤️

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

Cuma günüm
60 dk plates 60×3= 180 puan
30 dk normal yürüyüş 30 puan
210 puan

Cumartesi
20 dk kardiyo 20×3,5= 70 puan
200 bölgesel 20 puan
90 puan

Cuma 60 dakika yürüyüş
Cumartesi 30 dakika eliptik bisiklet

Biri hesaplamama yardımcı olabilir mi?

@zukkum yarın büyük gün o yüzden seni dürtmüyorum ama seviyorum 💛
sonundaoldu sonundaoldu bugün bize iyi tatiller demek için bile girmedin ;( 💛
@YENA ablaa nerdesin sen çoktandır gel artık geeeel 💛
@meryemozcan27 ablişko sana ne oldu yoksun işte yoksun üzülüyorum 💛

çok haklısın cnm. ben cuma günü ciddi yoğundum birazdan diye diye kaldı. ben de eksikliği hissettim..
o zaman günaydın. hayırlı haftalar dilerim herkese :KK200:

Günaydınnn serin bir bahar sabahından :KK200:

Huzurlu haftalar :KK200:

1ok_162278.jpg

Merhaba davet için çok teşekkürler 🌸
Öncelikle tebrik ederim birinciliğinizi herkesin emeğine sağlık 👏👏👏
Ben kendimi tanıtayım nevra ismim 46 yaşındayım 1.68 boy 97 kgdan inerek şimdi. 82 kiloyum hedefim 60-65
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var 😊
Aranızda olmaktan mutlu olurum hedefe beraber koşmak kadar güzel birşey yoktur bende katkıda bulunmak isterim
Birinci sayfadaki kuralları okuyacağım 👍

hoşgeldin aramıza.. ben de 78,5 kilo ile başlayıp 64,7 ile mezun oldum aralıkta.
tabi daha aşağılarıda gördüm ama yine 64 leri gördüm. neyse ki sevdiğim kilodayım :KK70: (bu da tesellim olsun)
başarılar dilerim..

Selamin aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabablar :KK66:

Sabah sabah yine kıyafet konusunda gorusmeler yaptim ancak gelebildim :KK66:
Tabu sağlıklı kahvaltimi da yaptım :KK66:

Birazdan da bisikletime biner sporumu da yaparım :KK52: madem spor listesi de yapıyoruz benim yine örnek olmam şart dimi ama :KK66:

Kız seninki yine ufak benimkini yanında :KK70: benimki koca kazık 19a girecek :KK70:
Yine kirkirdeyerek uyudu :KK70: muzur birde sabah diyor gece benle nasıl geçti diye :KK70:

Son düzenleme:
Back
X