Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın 💐💐💐
Haftasonu telaşı başladı bizde de
Birsürü koşturmaca var , az evvel kahvaltı bittti
Gerçekten de herkes spor yapmış ne güzel, insan böyle liste görünce daha da heves ediyor eline sağlık
Bonus Bonus
Lilimam Lilimam tebrik ediyorum spor birincimiz :halay:
Ben bu hafta başladığım Leslie 2 mili 3 mile , bölgesel çalışmaları arttırmaya, yavaş yavaş ağırlık çalışmaya niyetliyim :spor:
Teşekkürler abla 😘 sporun önemini bırakınca anladım,onu bunu bilmem spor diyetten bile önemli kesinlikle,birlikte olunca tadından yenmiyor ;)
kızlar benim bir sorum olacak ben bu ara deli gibi acı biber turşusu aseriyorum geçen hafta ful yedim hergün şu Arnavut biberi ve uzun olanlar varya onlar deli acı yiyen biriyim zaten ve şimdi önüne geçemiyorum bir sebebi var mı acaba millet çikolata yer mutlu olur ben o tursucuklarla mutluyum teyzem sağolsun biride güzel yapmış yollamış ki acaba birşey mi eksik vücutta bununistiyor devamli
Cevap veren oldumu Hilaltoşum çünkü bende o biberlere ölüyorummmm,acı da tatlı da bende zirvede :KK70:

İyi geceler kızlar
Detoksun 3. Gününü de başarıyla tamamladım. Bu sabah 74.7 kg çıktım. Yani iki günde -1.8 kg gitmiş
Bugünün menüsü
Sabah 9:00
mantarlı omlet (2 yumurta, 1 yumurta beyazı, 5 mantar ve 1 yk yulaf kepeği)
Ara 12:00
10 leblebi ve 4 yaprak marul
Öğle 15:30
yoğurtlu brokoli salatası
Ara 17:30
1 hurma ve 5 badem
3 kare bitter çikolata (listede yok ama tatlı isteğimi anca böyle bastırdım)
Akşam 19:45
Fırında kabak ve mantar
Elhan Elhan

Teşekkürler abla 😘 sporun önemini bırakınca anladım,onu bunu bilmem spor diyetten bile önemli kesinlikle,birlikte olunca tadından yenmiyor :KK66:

Cevap veren oldumu Hilaltoşum çünkü bende o biberlere ölüyorummmm,acı da tatlı da bende zirvede :KK70:

Meryem abla kızdı 😂😂 sus şimdi sende yiyecen zılgıtı

ayyyy çok yoruldum bugunnn aksi gibi kızımın uykusu yok 😨😨 cenaze evine gittim evimden yaklaşık 1 saat uzaklıkta gidiş geliş 2 saat 1 saatte yürüme mesafesi 2 de çıkıp. 6.30 da ancak eve döndüm kızı eşine bırakınca mecbur otobüslere kaldım.

kızım da uyumuş sağolsun epey tabi gece yatmaz vakit geçsin diye kızımın kalıbını çıkardım yarın birşeyler dikmekle cebellesicem çok seviyorum ve artık ilerlemek istiyorum.

varmı aranızda ilgilenen diken hatunlar

ayyyy çok yoruldum bugunnn aksi gibi kızımın uykusu yok 😨😨 cenaze evine gittim evimden yaklaşık 1 saat uzaklıkta gidiş geliş 2 saat 1 saatte yürüme mesafesi 2 de çıkıp. 6.30 da ancak eve döndüm kızı eşine bırakınca mecbur otobüslere kaldım.

kızım da uyumuş sağolsun epey tabi gece yatmaz vakit geçsin diye kızımın kalıbını çıkardım yarın birşeyler dikmekle cebellesicem çok seviyorum ve artık ilerlemek istiyorum.

Ay masallah benim hic elimden gelmez oyle isler.yaptiklarini paylasirsan seviniriz canim🤗

İyi geceler kızlar
Detoksun 3. Gününü de başarıyla tamamladım. Bu sabah 74.7 kg çıktım. Yani iki günde -1.8 kg gitmiş
Bugünün menüsü
Sabah 9:00
mantarlı omlet (2 yumurta, 1 yumurta beyazı, 5 mantar ve 1 yk yulaf kepeği)
Ara 12:00
10 leblebi ve 4 yaprak marul
Öğle 15:30
yoğurtlu brokoli salatası
Ara 17:30
1 hurma ve 5 badem
3 kare bitter çikolata (listede yok ama tatlı isteğimi anca böyle bastırdım)
Akşam 19:45
Fırında kabak ve mantar
Elhan Elhan
Super kilo vermissin tebrikler 👏👏 listen de gayet makul ve doyurucu canim.
Spor yapiyor musun?

Dikiş değilde elişi çok severim iğne oyası özellikle

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Malum seçim var ve benim büyük kızım bugün ilk kez oy veriyor ♡ uyandığında baya bir heycan yaptı hatta tutturdu nasıl basacagim ya yanlış olursa diye :D

Ben alman vatandaşı olduğum için kullanamıyorum :( gerçi eşim sabah dalga geçiyor Ananiz oy kullansa hökümeti devririr diye :D :D :D

Oy kullanma işleminden sonra hemen sıcak birer çorba içip bahçeye gitmek için yol duseriz ;)

Ben mesaji yazana kadar geldiler bile :D bu arada ufaklık da sabah beri kıyameti kopariyor :D ablası oy kullanmış ama ona izin verilmemiş haksizlikmis :D evde ona da ayrı seçim hazirlayacagima söz verdim de sustu :D

Ben dikmiyorum hatta hiç bi girişimde dahi bulunmadım hatta uzaktan yakından alakam yoktu hiç benlik değil derdim ama evlendikten sonra fena halde o işlere merak saldım :KK45:kursuna da gitmek isterim,istediğim kursları sıralasam burdan Edirne'ye yol olurda :KK70:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Malum seçim var ve benim büyük kızım bugün ilk kez oy veriyor ♡ uyandığında baya bir heycan yaptı hatta tutturdu nasıl basacagim ya yanlış olursa diye :KK70:

Ben alman vatandaşı olduğum için kullanamıyorum :KK43: gerçi eşim sabah dalga geçiyor Ananiz oy kullansa hökümeti devririr diye :KK70::KK70::KK70:

Oy kullanma işleminden sonra hemen sıcak birer çorba içip bahçeye gitmek için yol duseriz :KK66:

Ben mesaji yazana kadar geldiler bile :KK70: bu arada ufaklık da sabah beri kıyameti kopariyor :KK70: ablası oy kullanmış ama ona izin verilmemiş haksizlikmis :KK70: evde ona da ayrı seçim hazirlayacagima söz verdim de sustu :KK70:
Gunaydin canim 🤗Oyy su minikler ablalarini kiskanmasalar olmaz😁 biri de ben ablam okula basladiginda oyle bir tutturmustum ki okula gideceğim diye artik ablamin ogretmeniyle konuşturmuslardi da oyle ikna olmuştum 😂

Günaydın :KK200::KK200:
Mutlu pazarlar :KK200:

Oy kullandım geldim hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Gunaydin canim oyy ne hizlisiniz biz oglumla gec kalktik bugun ancak kahvalti yaptik birazdan hazirlanip cikacagiz hem esim de gorevli yanina da ugramis olacagiz.oglum da heyecanli babam cok sevinecek diye🤗🤗
Ben dikmiyorum hatta hiç bi girişimde dahi bulunmadım hatta uzaktan yakından alakam yoktu hiç benlik değil derdim ama evlendikten sonra fena halde o işlere merak saldım :KK45:kursuna da gitmek isterim,istediğim kursları sıralasam burdan Edirne'ye yol olurda :KK70:
Gunaydin 🤗 ya ben de cok istiyorum degisik kurslara gitmeyi elisi ahsap boyama pastacilik falan keske imkan olsa da gidebilsem.senin yarisma bitmedi mi daha 😁 tepene usussecgim de kpss icin sabirla bekliyorum 😂
Günaydın hatunlar 💙💙💙 bugün malum misafirim var hemmen oyumuzu kullanıp vatandaşlık görevimizi yerine getirip gelmeliyiz:KK76: ,bir gün dokunmasam ev alıp başını gidiyor,işime gücüme bakmalıyım ben hala burdayım, hadi öptüm hepinizi 💋💋💋
Kolay gelsin canim

Günaydın kızlar
Geçmişi okumadan önce ilk dünkü menümü vereyim kaçamaksınız atlattım şükür
Herkese keyifli bir Pazar günü diliyorum biz de birazdan gideceğiz oy kullanmaya
Sabah : peynirli tost çay
Ara:1 sütlü kahve
Öğlen : 4 köfte yeşil salata ayran
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam kabak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 10 badem 5 fındık bol bol çay Elhan Elhan

Günaydın kızlar
Geçmişi okumadan önce ilk dünkü menümü vereyim kaçamaksınız atlattım şükür
Herkese keyifli bir Pazar günü diliyorum biz de birazdan gideceğiz oy kullanmaya
Sabah : peynirli tost çay
Ara:1 sütlü kahve
Öğlen : 4 köfte yeşil salata ayran
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam kabak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 10 badem 5 fındık bol bol çay Elhan Elhan
Masallah abla menulerin cok guzel hedefine kisa zamanda ulasirsin bence

Masallah abla menulerin cok guzel hedefine kisa zamanda ulasirsin bence
İnşalllah canım ya çok teşekkürler 💐🙏
Ben şimdilik sıkı tutuyorum da bi tozuttum mu geri döneniyorum öyle bir sıkıntı oluyor çok zorlanıyorum o sebeple disiplini bırakmamaya çalışıyorum

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

CUMACMRTSİPAZARPZRTSİSALIÇRŞMBAPRŞMBE
Bonus Bonus
210​
90​
210​
oynakbasi34 oynakbasi34
75​
50​
90​
112,5
Lilimam Lilimam
240​
240​
240​
240​
240240240
blondeaddict blondeaddict
72​
102​
105​
106​
@HasibeG
180​
90​
125​
@sefanur54 1501507515075
D Deliidivane
Birbardakcay Birbardakcay
77​
67​
41​
187,5
149​
59,5​
Elhan Elhan
325​
300​
647​
mavimli mavimli
300​
300​
75​
@Zarpy
150​
120​
300​
150​
@umutluanne83
150​
130​
115​
zukkum zukkum
300​

...
Bonus Bonus ................510 puan
oynakbasi34 oynakbasi34 ........327 puan
Lilimam Lilimam ............1680 puan
blondeaddict blondeaddict ........ 385 puan
@HasibeG ................395 puan
@sefanur54 .............600 puan
D Deliidivane ............
Birbardakcay Birbardakcay ..........581 puan
Elhan Elhan ......1332 puan
mavimli mavimli ......................675 puan
@Zarpy ..........................720 puan
@umutluanne83 ............395 puan
zukkum zukkum .......................300 puan

:KK73::KK73::KK73:

🤩HAFTANIN SPOR BİRİNCİSİ 🤩

@Lilimam25 :sampiyon::sampiyon:

🤩HAFTANIN SPOR İKİNCİSİ 🤩

Elhan Elhan :sampiyon::sampiyon:

🤩HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ🤩

@Zarpy :sampiyon:
:sampiyon:
Tebrik ediyorum ilk üçü. Biz de daha çok gayret edelim. Spor candır burda havalar hala soğuk bir ısınsın azcık akşam yürüyüşü yapacağım hızlı tempo hergün 45 dakika.
Bonus Bonus sana da ayrıca teşekkürler ellerine sağlık 💕

Back
X