Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Kusura bakmayın ama kosturmacadan ancak fırsat buldum yazmaya

disardayken şarjı bitti sonra aksam birde eşimin halalarina çaya geçince ancak eve girdik
Şükürler olsun ki kuzum sonuçlarında sıkıntı çıkmadı

daha doğrusu EMG de 3 kere kalp atışları yükselmiş ama asla tehlike oluşturacak bir durum söz konusu değilmiş ♡
Doktor o An birsey yüzünden ufak bir panik atak geçirmiştir dedi ( açıldı olduğumuz gün için )
Yasitlarina göre kalbi çok daha iyi durumda

kesinlikle yüzmeye de devam edebilir hatta yapabileceği en güzel spor dedi ♡
Kuzumu karsisına alıp ona anlattı herşeyi ( acilde çocuğun yanında kalp krizi suphesinin söylemesini yanlış buldu hatta Size bile madem öyle bir durum yok söylemesi yanlış sonuçta Anne Babayı boşuna telaslandirmiş oldular dedi ♡ )
Arada tabiki nabız yükselebilir ama o an hiç panik yapacak bir durum yok sadece sakin bir şekilde nefesini düzenlenen hiç bir şey olmaz korkma dedi ♡
Sonradan Anneme haber vermek için aradığımda dün akşam kızımın kuzenleriyle konuşurken anlatigi bir şey duydum

meğer haberleri izlerken 5 yaşında bir çocuğun kalp krizi geçirip öldüğünü görmüş ve o durum kafasına takılmış

çocuk aklıyla bende her An ölebilirmiyim diye panik yapmış meğer
Kuzenlerı de kizkardesime anlatıp Anne bize de o aletten taktirsana bak Buse böyle böyle dedi bize de baktiralim demişler

kızkardeşim de yok zaten sizin her kontrolünü yapıldı ille üzerine para mı vereceğiz bir o kalmıştı demiş gülerek
O bahaneyle sebebini de öğrendik panik atağının

Tabi doktor onunla konuştuğu için baya bir rahatladı ve bugün hiç kalbim demedi şükür ♡♡♡♡♡
1 hafta boşuna gerilmisim

hatta hastane çıkışı sinirlerim iyice boşaldı sanırım

donus yolunda resmen elim ayağım titremeye başladı bir 5 dakika sonra

Allahtan eşimle bir yerde buluştuk da arabayı o kullandı yoksa zor gelirdim
Sonra da ingilizce kursu sonrasında doğum günü derken aksam oldu

eve geldikten sonra da zaten halalara geçtik