sağol canım ben de iyiyim uykusuzum sadece..eşim dün gece tam uyuyacakken eti puf peşinde koşarken uyandırdı beni benim de uykum kaçtı:))
valla canbım ben de bu sefer kendime inanıyorum da bir spora başlayamadım ona canım sıkılıyor..bu cuma akşamı izne çıkıyorum bir hafta yokum ev dışında diyeti devam ettirmek de zor...bakalım nasıl olcak..
sen de canını sıkma kiloa meselesine de takılma stress yaptıkça daha çok kilitlenirsin ben şimdi kendimi rahat bıraktığım için psikolojik olarak ondan verebiliyorum ben de bayağı bir yavaşladım bu hafta iyi kg vermem lazım....bakalım..hep birlikte başarcaz moral bozmak yok..
biraz fazla kafama takıyorum bu ara herşey o yüzden motive olamıyorum sanırım uzun zamandır ilk defa bukadar motivasyonumun düşük olduğunu hissediyorum hayırlısı artık bakalım inşallah çabuk toparlanırım canım
tatildede gerçekten diet yapmak çok zor allah kolaylık versin cnaım ama bırakma derim ben bıraktınmı tekrar başlaması çok zor oluyor
ĞÜnaydın elımpıya Özlem ılter nasılsınız benkahvaltıda ıkı Şeftalı yedım Öylende lapa yıyecegım
günaydın cnaım nasılsın görüşemiyoruz nezamandır yaa özledim seni güzelim Şeniz
slm herkese azracım çok geçmiş olsun ya özlemcim ben hangi yakada mı oturuyom:)) tokat yakasında desem olur mu

özlemcm ya sen 20 yaşında 56kilosun ben 16 yaşında 64 kiloyum off off ben ne şişmanım yaw isveç dieti nasıl oluyo merak ettim açıkçası
cemrecim canım ilkj önce merhaba diyeyim
ama sana birşey söylemek istiyorum şuan sen gelişme çağındasın ve yapacağın herhangi dengesiz beslenme seni olumsuz yönde etkileyecektir yediklerinin sağlıklı şeyler olması gerekiyor aç kalarak zayıflamamam gerekiyor 20 yaşına kadar kesinlikle diet yapacam diye beslenmenden geri kalmamalısın çünki 40-45 yaşına geldiğin anda bir sürü hastalıkla uğraşmak zorunda kalırsın bana göre sen
sabah kahvaltılarında 2 dilim ekmek 1 k.k kadar peynir domates salatalık 2 tane zeytin çok az reçel yada bal yemelisin
öğlen yemeklerindede çok az zeytin yağı ile yapılmış sebze yemeği çorba pilav yada makarna yemelisin yoğurt ve salatada tabi
akşam yemeklerindede aynı şekilde
yemeklerin içinde çok az et kullanmalısın
gece yatarken muhakkak sütünü içmelisin
abur cubur yeme kesinlikle yağ tüketmek hamur işi tüketme kızartma yeme
bol bol spor yap hareket et hatta benden sana tavsiye bir tane ayna al karşına müzigi aç oryaltel tarzı birşeyler 1-2 saat kendi kendine oyna belin çok incelecek göreceksin
slm arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum...bu hafta baya sıkı geçiyor benim için 3 günde 2 kg verdim ve kurban bayramına ailemin yanına gittiğimde fit olarak gitmek istiyorum...egzersiz ve beslenmeme çok dikkat ediyorum...acayip hırslıyımdır takım oyunlarında aranıza katılabilirsem sevinirim....
merhaba canım hoş geldin aramıza bol bol kilo vermeni istediğin kiloya bir an önce ulaşmanı diliyorum
2 hafta deneme süremiz oluyor canım takımda paylaşımda bulunmam gerekiyor kim daha çok paylaşımda bulunur ve kilo verirse cuma günleride öğlen 12 kadar kilo bildirimi yaparsa onları takıma alıyorz 2 hafta sonunda canım
bu arada yediklerini içtiklerini yazıyorsun spor yapıyorsun ve 2 bardak yeşil çay içiyorsun takımımızın kuralları bunlar bitanem uyarım dersen gel