- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.621
- 773
- 40
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya::hulya::hulya:azra ya sen ne kadar zengiiiiinsın benım param sadece acık caya yettı sen bırürü şeyler almışın ben cok fakırım cok
tamam canım sen resmini bana msnden gönder ben halederim sana özelden msn veririm canım gönderirsin opuyorumnanaktan
ayyy kıyamam ben sana dermişim iyi yapmışsın aferin ayaklarının altı acısınki birdaha okadar çok yeme laelaelaelaelae
evet yaa sorma bitanem çok fena aştım hemde ama dün biraz kaçırdım 1000 kalorinin üzerine çıkmıyacaktım ama malesef çok sinirlendim akşam düğünden o yüzden onüme gelen çerez tabağına saldırdım allahtan abimin hanımı önümden aldı
evde okadar aletin var sen halen spor salonu diyorsun hergün evde 1 saat yürüş yapsan birazda bisiklet tamam işte bitanem opuyorumnanaktan
günaydınnnn a.s.
günaydınnn a.s.
günaydınn a.s.
sorma canım sabah bankaya gittim ordan geldim saolsuın patron carileri istedi sabah sabah onunla uğraştım şimdi geldim ama işlerim var öğleden sonra
:lepi: spor ve sudan bir haberiz kaptanım
günaydın afiyet olsun
o her hafta gelsin :roflol:
hayır bitanem çok sinirlendim düğünde okadar hazırlandım gittim saat 8 orda olmamıza rağmen yer küçüçüktü oturacak yer yoktu düğün sahipleri doğru düzgün ilgilenmediler sadece mecbur olduğum için 1 saat oturduk ve kaçtık
günaydın nülüferim nasılsın tatlım a.s.
suyu günde bn 2,5 dan az içmem yazmadsım
evt dün tüm gün evdeydiim şöle bi yarım saat kendim harekt ettim
bugün de misafrm var ama yarından sonra kızı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyecem
nasıl hedaye olduğunu bilsem söz ederiiimyerimsenibencanım bayat ekmek ye ilk önce ekmeğı kızart öyle ye daha az kalori alırısn ben evde olsan öyle yapıcam birde artık yağ yeme helede katı yağ asla yeme
ben daha fakirim alamadım hiç birşey kaptanım birşeyler alda hediye et bari opuyorumnanaktan
süpersin cnaım yaa böyle davam et ne olur sakın bozma ben inanıyorum selma benim yüzümü güldürecek biliyorum cuma günü en az 2 kilo vermiş olacak :lepi: a.s.
günaydınlar kardeş takımım nasılsınız bakalım . arada bizm takıma uğrayında bizim cadılara sataşın kendilerine gelsinler biraz . yarışmada olduğumuzun bilincinde olsunlar .
zevkle:lepi: