başınız saolsuncanım eşine ve ailesine sabır versin yücerabbimkızlar günaydın..
benim de eşimin babanesi dün gece vefat etti o yaşlıydı tabi bekliyorduk ama eşim 17 yaşına dek onunla büyümüş çok önemliydi onun için..tam kızlarla yazıştım iyi geceler dedim kayınpederim aradı 1 saat önce oğlum gel sabaha çıkmaz diye biz de naısl gitsinler diye onları ayarlarken eşim birdaha arıyor babasını tam konuşurken feryat figan arkadan sesler tam o anda oldu o kötü oldue tabi bilet araştır kardeşiyle konuş ayarla eşimi teskin et derken hiç uyuyamadım..salak gibiyim..sabah da dönüş biletlerine koşturdum neyse ki uçak bulduk yetişcekler defnetmeye..
cnaım benim saol güzel duan için allah annene ve evladına sana uzun ömür versinkızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
üzdüysem de ne olur k.bakmayıın
sizlerin ana babaları sağ ise allahtan uzun sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum
çok saoluun
günaydın canımgünaydın arkadaşlar
süper yaaa işte bu benim ortimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet dünki yedıklerıme gelelım
ıkı elma bır armut bır sıyah erık ıkı türk kahvesı mecbur kaldım ıctım ıkı tabak pırınc corbası yagsız sadece domates ve baharatlarka yaptım
3.5 lt su
bır saat yürüyüş 400 kcl 5.5 km yürüdüm hepsı bu başka hıç kacamak yok harfıyen yazıyor
kusura bakmayın ama bıraz şımaracagım cünkı süperım zemuszemuszemuszemuszemuszemuslaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu mutlu olun inşallahvalla canım ben de geç kaldım sayılır da napalım ben kafama göre adamı geç buldum:))tadını çıakrtamadık canım pek valla evlendik benim eğitimler sonra acılar iş yoğunluğu biyerelere gidemedik bile..ama herşeyin kıymetini bilerek yaşıyoruz geç bulduk birbirimizi bir de 8 ay uzak şehirlerdeydik derken anca hasret gideriyoruz:))hep böyle devam edelim işallah...