Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya orti bak merak ettik seni ya nerdesinnnnnnn..msn de de yokmuşsun..acele yazzzzzzz
üye--------------- kilo------- hedef -----verilecek kilo-----verilen kilo--------kalan
azrasıla------- (117,00)--- (106,00)------ (11,00)----------------1,50---------------9,50 hedefine ulamşman için birazdaha gayret etmelisin
ilterçakır----- (76,00)------(68,00)-------- (8,00)------------------3,20---------------4,80 ilk başlarda göstermiş olduğum başarıyı takrarlaman gerekiyor çok kötü gidiyorsu
selma12------ (85,90)------(79,00)--------- (6,90) ----------------3,10-------------- 3,80 hedefine ulaşmana az kaldı umuyorum kurbana kadar 2 hedef belirlersin
neslihan165 (82,10)------ (74,00)-------- (8,10)------------------2,30--------------5,80 ilk hafta nasılsan öyle neslihan olmanı umuyorum
elimpiha----- ( 84,00)----- (76,00)--------- (8,00)---------------- 2,90 --------------5,10 bir haftalık boşluktan sonra emin adımlarla gitmelisin sağlığına dikkat ederek tabii
şebnem------ (69,60)------ (65,00)--------- (4,60)----------------(-0,10) ----------- 4,70 şebnem beni hayal kırıklığına uğratıyorsun başlangıç kilonu bile geçtin
levrek----------(75,60)----- (70,00)---------- (5,60)----------------1,10---------------4,50 çok ağır gidiyorsun hedefine ulaşman gerekiyor birazdaha dikkat et yediklerine
dağçileği----- (67,20)----- (60,00)---------- (7,20)---------------- 1,90--------------5,30 senin için söyeyecek birşeyim yok mezun oldun zaten tbkler
selmay-------- (57,80)----- (51,00)---------- (6,80)--------------- 1,20 --------------5,60 çok iyi gidiyorsun hedefine hızla ulaşacağından eminim
çitos---------- (110,00)----- (99,00)--------- (11,00)--------------- 1,30--------------9,70 hedefine ulaşa bilmen için 9,70 daha vermen gerekiyor ama çok ağır kilo veriyorsun umarım kilo vermen hızlanır
cidem83----- (65,00)------- (57,00)---------- (8,00)----------------2,10--------------5,90 çok iyi gidiyorsun umarım bu hafta mezun olursun
divinity--------(74,00)-------(65,00)----------( 9,00)----------------2,50-------------- 6,50 canım hedefine ulaşacağından fazlasıyla eminim
kaptanım genel olarak bir silkelenmeye ihtiyacımız var diyorum..kurallar kati...hedefine ulaşamayan takımdan atılcak..valla beni resmen stress bastı..paylaşımlar da azaldı buna da birşey yapmak gerek..
nihalcim kimse lafımı yanlış anlamsın bu ara takımda sadece sen ve bn varız gibi geliyor bana
ne zmn açsam burdasın ve bişey ler paylaşıyorsun
tmm 7/24 burda olun demiyorum ama
girip 2 satr birşey yazıpta çıkmayın sadece menünüzü yazıp yada bi slm verip çıkmak değil
böle olursa olmaz
şuna emin olun ki
(tecrübeyle sabit)
takımdan ne kadar uzaklaşırsnz motiveniz de o kadar düşer
haksızmıyım
takımımız eski şen şakrak günlerine dönmesi dileğiyle
ortim sobe..
günaydın kızlarrrrrrr...çok bitkinim çok yorgunum..dün akşam eve zor attım kendimi pirinç lapamı yedim uzandım ama yine de kendime gelemedim..sabah da inanılmaz yorgun kalktım..
kepek ekmekli sandviçimi yedim şekersiz çayla..patlayacak gibi şişim..
ortİm Çok dengesİz beslenİyorsun ondan bu rahatsızlık olabİlİr mİ yanİ sebze yemen lazım salata ama pİrİnÇ lapası İle geÇİŞtİrİyorsun....
BENCEDE NİHALCİMM Ya senn vitamin allll
günaydın kızlar nasılsınızzz
saol canım inşallah bundan sonra birazdaha ok girerim ama gelen gidenden birde benim koca bebekten fırsat bulabilirsem tabbiitşkler emeklerin için iltercim..ee seni ne zaman sahalarda dha sık görücez..buralar sensiz olmuyor tatlım ya..
esasında bu uyarıyı ilk hafta yapmam gerekiyordu ama annen geldiği için sesimi çıkarmadım bundan sonra senden çok daha fazlasını bekliyorum bilesin hedefine ulaşmak zorundasın unutmailterden böyle bi uyarı bekliyodum zatenhaklısında
ama elimde deildi evde misafir bol keseden nerdeyse annemin gidişini bekler olmuştum:)şaka tabii
ama şaka bi yana vallahi çok zor bi ara sizden kısa sürekiğine izin almayı bile düşündüm ama dahada koparım diye korktum ama bugüb ciddiciddi başladım
sabah lahana çorbası ögle çok azyogurtlu köfte (etsiz bulgurlu)1dilim börek gezmeye gititm orucum diyip yalan söyleyemedim korktum:)akşamada lahana çorbası yicem 6km yürüycem kurban bayramına en az 4 kilo eksik gireceğime söz veriyorum bu sözümü hergün tekrarlıycam
evet kızlar kurallara uyulmaz hedefew ulaşamazsak ben dahil olmak üzere diskalifiye oluruz lütfen artık toparlanalımkaptanım genel olarak bir silkelenmeye ihtiyacımız var diyorum..kurallar kati...hedefine ulaşamayan takımdan atılcak..valla beni resmen stress bastı..paylaşımlar da azaldı buna da birşey yapmak gerek..
çok güzel özetlemişsin maşallahaaa özlemcim hoşgeldin canım..özledim seni...çok kilo almamana sevindim..aman dikkat et biliyorsun ne zor veriliyor kilolar..bizde falza bir gelime yok ben sana özet geçeyim:)dağçileği mezun oldu..bizim yarış devam ediyor..kurbana az kaldı hepimizi telaş sardı..kaptanımız spora başladı..selmaların ikisi de azimle kilo veriyor..şebnemin annesi vardı saldı ama bugün toparlamaya başladı..ilterin eşi apandisit ameliyatı oldu ondna iltercim yoktu..nesliş de iyiydi en son o da hızlanacak kilo vermede ev telaşında..yeni bir dr a gidcekti bebiş için..yeni bir arkadaşımız var meltem o da çok iyi gidiyor..çiğdem aramıza yeni katılmıştı o da mezun oluyor..valla aklıma gelenler bunlar tatlım geçmişi okumana gerek yok en son ilterin listesine baksan anlarsın zaten durumumuzu canım:))
saol bitanem cumartesi günü çıktık hastaneden 1 gün kaldık sadece ama gelen gidenden birde eşim çok nazlı oldu onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye bir kaç gün dieti bırakmak zorunda kaldım eşim beni sizlere şikayet etmekle tehdit etti hemen kendime geldim ama tartıya çıkmaya korkuyorum :)ılter senı görmek ne güzel nasılsın canım eşın nasıl oldu cıktınızmı hastaneden ŞenizŞenizŞeniz
geçmiş olsun canımGünaydın herkese..bEN ÇOK YORGUNUM EŞİM HASTAYDI DÜN ONUNLA UĞRAŞTIM.
Azracım sana katılıyorum.ben dahil paylaşım oldukça az.Benim motivasyonumda oldukça düşük.Ben bir süre izin istiycem sizden nasıl uyugun görürsünüz bilmiyorum.Geri dönmek üzere ayrıldı mı dersizi ya da başka bişi sana bırakıyorum..Takıma zarar vermek istemiyorum.Bu aralar psikolojim pek iyi değil.
iyiyim bitanem sen nasılsın hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan özlemiştik seni ver artık ço bir kaç kiloyuda özlemcim iz kendi aramızdada yarış yapıyoruz kurallar koyduk takımdaki herkez bu kurallara uymak zorunda herkezin bir hedefi var kurban bayramınakadar sanada kuralları göndereyim incelegünaydınn iyiyizzz sen nasılsın ???