Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerelerdesiniz....sabahtan beri msj larınız günaydından öteye gidememiş
hadi ama toparlanın artık..nihalcim gözlerim seni aradı...kimse yokken bile sen hep buralardaydın
spordan geldm kızlar resmn cnm çıktııı
selam 8.takımın güzel vede çıtır bayanları ben eski editoryal yani edi, azra- selma nasıl gidiyor diyetler
cnm kaptanın paylaştığı bir link vardı orada video şeklinde yani yüklemeden video şeklinde izleyip yapabiliosun bende bir link arıorum şirkette ind.akşam evde yapıcam çok yemiorum yani öel düşünüorum ama hertarafım şiş yanlışlıkla toplu iğne fln batsa ağzı açılmış balon gibi duvardan duvara vurucam galiba bende sporla çözebilirim belki die düşünüorum linkden indiirebilirsem akşam yapmayı hedefliorum
cnm o linki öle kopyalayım ya google yaz tıkla yada yukarıda sitenin ismi fln varya oraya yapıştır tıkla açılıo orada ben baktım ama video diye içeriğini açmadımlinke tıkladım ama hiçbişey açılmadı :sm_confused:
belki şişliklerin ödemdir cnm tuzu azalt
tuz vücutta su tutuyormuş
veya idrar söktürücü bitkisel çaylardan içebilirsin
selam 8.takımın güzel vede çıtır bayanları ben eski editoryal yani edi, azra- selma nasıl gidiyor diyetler
bn varım :jeyyar:kimsecikler yokkkmafoldumben
bnde video linki göemedim sadece anlatım var:sm_confused:leslie nin programından bişey anlamadım
video yokmu
sadece tarifmi var nasıl hareketler yapılacağıyla ilgili
:uhm:
buarada bende leslie ile 500adım die bişey var onu indiriorum kısa 5dk sürüomuş bakıcam bakalım nasıl şeyler yapıomuş kadın çok merak ettim yaaa