8 yaş fark çok muuu

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yaş burada en masumu😊😊
1. aile apartmanı:
giden ya akıl hastası oluyor yada boşanıyor.
2. 10 kardeş:
Etrafında elti görümce gırla biri biter biri başlar aman düşman başına yani 😬😬
3. Evin en küçüğü :
Kalabalık aileler de en küçük yaşlı anne babaya bakarmis.
Kk dan aldığım dersler 😂😂 arkanıza bakmadan pişman olmadan kaçın

Kendimden örnek verecek olursam eşimin ailesi yok gibi bir şey uzağız pek gorusmeyiz o konuda rahatız. Aramızda 9 yaş var. İlk tanıştığımızda sizin yaşlarınızdaydım. 24 yaşında tanıştık 25 de evlendim. Ben hep eşim kendimden büyük olsun istedim. Ama ne bileyim güzel tanık böyle de yine de biraz daha az mı olsaydı yaş farkımız diyorum bazen. 30 lu yaşlarımı yaşarken o 40lı yaşları yasayacak. Yani demem o ki ailesi sorun olmasa bile yaş konusunu ciddi düşünün derim

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
10 kardeş ve en küçüğü. Ohoooo bir sürü abisi ablası yengesi eniştesi yeğenleri vardır 🙈
Sakıncalı.

Bence 8 yas kabul edilebilir bir yas farki. Aklinizda kaldigina gore begenmissiniz. Aileniz niye karsi çıkıyor niye size bu kadar hukmetmelerine izin veriyorsuniz onu anlamadim. Elbette fikir beyan edilir o ayri. En azindan bir kahve icme firsatiniz var ise diger kriterlerinize uygunmu asagi yukari anlardiniz belki, bazisi hemen belli olur bazisi zamanla.

8 yas farki aralarinda jenerasyon farki olusturmayacak kisiler icin cok degilken olusturabilecek kisiler icin coktur. Benim icin bu sınır 25 yastir. 25 yas altindaki biri icin 5 yas bile cok olabilirken 30 yasindaki biri icin 10 yas normaldir gibi gibi. Zira insanlrin hayata karsi belli bir durus sahibi olup tercihlerini dogru yapabilmeleri icin, manipulasyonla gercek degerlendirmeyi ayirabilmeleri icin zamana ihtiyaclari var. 24 yasinda biri 32 yasinda biri tarafindan kolayca manipule edilebilir duygusal konularda. Simdi yetiskin oldugunu ben de kabul ediyorum ama saglikli partner secimi salt yetiskin olmakla dogrudan yuklenen bir ozellik degil. Ikincisi esas sorun kesinlikle es ailesi. Yuzde yuz eminim ki siz o kisiyle degil o kisi ve annesiyle evlenecektiniz evlenseydiniz. Bu adamla gorusurseniz sizi muhtemelen love bombingle kendine baglayip saglam manipule edecekti. Daha cok gencsiniz masallah reddetmekle en dogrusunu yapmissiniz. Geri donup bakmayin. Olacagi olsaydi zaten reddetmek yerine gorusurdunuz. Siz de olmayacagini biliyorsunuz da iste toplum genelinde ya evde kalirsam korkusu genlerimizr islemis. Her talibimizde bir acaba olur mu ariyoruz napalim.

8 yaş fark, asgari ücretten hallice özel okul maaşı, 10 kardeş, aile apartmanı, evin en küçüğü

Aklını kaçırdın sanırım, aileye sponsor lazım sen de kendi ayağınla mı gideceksin. Aile apartmanına gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum diyeceksin, ben sana garanti vereyim oraya gideceksin. Ve o adam evin en küçüğü olduğundan yaşlılara bakmak onun görevi. Koş hemen evlen, uğraşsan böyle çilekeş hayat bulamazsın, kesin cennetlik olursun. Bundünya fani, baki olanda alacağın mükâfatı düşün sen 🤣
Ayyy tobe tobe gece gece ne güldüm ya😁

Eşimle aramda yedi yaş var. Önce istemedim çok fazla dedim ki valla sekiz olsaydı kabul etmezdim 😂Sen 30 olsaydın görüş derdim ama 24 yaşındasın, çok gençsin daha iyi adaylar karşına çıkabilir.

Yaş konusunu geçiyorum ona gelene kadar orta da cok ciddi sıkıntı olusturacak unsurlar var.. Birincisi ozel okulda ogrt olması, maasları hem cok dusuk oluyor hemde cok yogun calısıyorlar. Normal ogrt gibi bol bol tatilleri yok. C.tesi gunleri mesaileri olur çoğunlukla. Etütleri toplantıları hic bitmez. Atanırsa ne ala ama atamayı beklemeden evlilik olacaksa borçların cogunu siz odersiniz. Bu zamanda evlenmek ev kurmak ciddi bir maddiyat istiyor.
Evlilik olursa bu yukun çoğunluğu sizde olacak yani..
İkincisi, on kardes olmaları.. Yahu benimkinin iki kardeşi var o bile fazla geliyor bana😂 kaldı ki benim kayınlarım eltimlerim iyi insanlar cok sukur ama iyi olmaları yetmiyor işte en basitinden sana misafir yükü demek.
Benim gorumcem yok mesela o konuda kafam cok rahat. Gorumcesi olan tanıdıklarım surekli bir olay içindeler.. Kv adayı ise en kucugun evinde kalacak diye bir kural yok baska cozumlerde getirilebilir ama damadın kendi evi yoksa annesinin evine gelin goturecekse otomatikman kvle birlikte kalırsınız. O evden cıksanız bile artık gittiğiniz eve goturmek zorunda kalırsınız.
Bu aile dogulu anladıgım kadarıyla dogu kültürü zordur kendi kültürünüze de uzaksa hiç düşünmeden eleyin. Yaş konusu dediğim gibi sorun edilecek bir fark yok, diğer hususlar uzerinde iyice düşünmen gerekir.

Fit olduğunu ilk cümlede yazsaydınız keşke, sonuçta konudaki en önemli bilgi bu... zaten reddetmişsiniz, gidip fikrimi değiştirdim diyeceksiniz siz bilirsiniz..

O yaşta kabul edeceğim bir yaş aralığı değildi benim için ama normalde normal bir yaş araşığı sekiz yaş çok değil sadece ailenin sözünü yabana atma derim. Tek sorun yaşsa aşılır da başka şeylerden de istemiyorlarsa oturup düşünün

Nerde çokluk orada 💩 luk boşverin derim

10 yasa kadar erkeğin büyük olması normal.Yas kriteri kişiye göre değişir.

Yaş benimde ailem ilerisi için sorun ediyor
23 35 ama bence siz anlasıyorsanız sorun yok kadının genç olması çok daha iyidir erkek geç olgunlaşıyor boşver

Back
X