8 yaş fark çok muuu

Kendimden örnek verecek olursam eşimin ailesi yok gibi bir şey uzağız pek gorusmeyiz o konuda rahatız. Aramızda 9 yaş var. İlk tanıştığımızda sizin yaşlarınızdaydım. 24 yaşında tanıştık 25 de evlendim. Ben hep eşim kendimden büyük olsun istedim. Ama ne bileyim güzel tanık böyle de yine de biraz daha az mı olsaydı yaş farkımız diyorum bazen. 30 lu yaşlarımı yaşarken o 40lı yaşları yasayacak. Yani demem o ki ailesi sorun olmasa bile yaş konusunu ciddi düşünün derim
Ne gibi sorunları oluyor benim nişanlım 35 ben 23 oldum

Bence sorun atanamamış olması. Atanmış olsaydı, muhtemelen aile apartmanindan bağımsız bir yer düşünebilirdi.

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yani tamamen aile yapısına bağlı bence . Biz de kalabalık bir aileyiz. Kimse kimsenin evine pat diye gitmez. Ne yedin ne harcadın diye sormaz. Herkes sınırını bilir . Hatalar olur mu olur . Ama bunu iki kardeş olan eşimin ailesi kadar yaşamayız. Sorunlu iseler iki kardeş bile dünyayı dar edebilir birbirine .Ya da iki elti . Bir de adam bekarken annesi ile yaşar tabi . Nerde yaşasın. Bence tanımadan reddetmeniz doğru olmamış. Hemen baglanmadan beklentilerinizi once kendin içinizde netleştirip sonra karşıya net bir şekilde tavizsiz belirtmeniz lazımdı bence. Olmazsa olmazlariniz konusunda tamam ise her şey, sonra biraz daha zaman geçirmek ona göre ilişkide ilerlemek daha sağlıklı olurdu gibi

Eşimle aramda 8 yaş var. Bana aradaki fark çok gibi gelmedi bu zamana kadar .

Kalabalik aile ve aile binasında yaşaması o kısımdan elenilecek bir aday.

Benim eşimle aramda 14 yaş var. Ben 29 eşim 43 yaşında 9 yıldır evliyiz 😊 8 yaşında bir oğlumuz var ikinciye hamileyim şu an

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Yaş değil ama ailesi daha büyük sorun bence.En küçükmüş,aile apartmanında yaşıyor, yani gerek yok bence.Hiç bulaşma derim.Bununla ilgili burada bir ton konu var.Evlenene kadar ağam paşam sonra hadi eyvallah durumları oluyor.Gerek yok.Ailesi kalabalık kendi çekirdek aile alanınız olmaz.Yarın babamda yok yemekte beraber olalım bizde kalsın her etkinlikte beraber olalım muhabbeti çıkar.Kardeşleri evliliğinize karışır. Bulaşma kardeşim.Yarın burada bu kez evlendim eş ailesi sorunu başlıklı konu açarsın.Evleninceye kadar iyi davranır herşey çok güzel olur sonra görürsün gününü

Mesela sey diyebilirsin
Ben biriyle ciddi dusundugumde ilerde evlilik durumu olursa kendi aileme yakin oturmak istiyorum, sende annenle yasadigini soyledin haliyle sende oyle istersin diye dusunup hic baslamamak daha iyi diye dusundum 😬

Kürt mü bu çocuk ? Eğer Kürtse sana kötü bı haberim var bizim buralarda en küçük, anne babasıyla kalır gelin de hizmetçiden hallice bişey olur üzgünüm. İyi düşün taşın yaşın daha çok küçük .
Yaş farkına bişey diyemem benim de eşim benden büyük seversen sorun olmaz.

8 yaş fark, asgari ücretten hallice özel okul maaşı, 10 kardeş, aile apartmanı, evin en küçüğü

Aklını kaçırdın sanırım, aileye sponsor lazım sen de kendi ayağınla mı gideceksin. Aile apartmanına gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum diyeceksin, ben sana garanti vereyim oraya gideceksin. Ve o adam evin en küçüğü olduğundan yaşlılara bakmak onun görevi. Koş hemen evlen, uğraşsan böyle çilekeş hayat bulamazsın, kesin cennetlik olursun. Bundünya fani, baki olanda alacağın mükâfatı düşün sen 🤣
+1500. Kesinlikle durum bu. Tamamen

Kürt mü bu çocuk ? Eğer Kürtse sana kötü bı haberim var bizim buralarda en küçük, anne babasıyla kalır gelin de hizmetçiden hallice bişey olur üzgünüm. İyi düşün taşın yaşın daha çok küçük .
Yaş farkına bişey diyemem benim de eşim benden büyük seversen sorun olmaz.
Evet . Çocuğu çok beğendim ama detayları öğrenince mantığım beni durdururken kalbim sürekli hata yaptın diyor

Yaş farkı değil sorun 10 kardeş olması, aile apartmanı ve en küçük çocuk baba yok. Anneniz bu yazdıklarımı iyi yorumlamış ve olmaz bu iş derken çok doğru söylüyor.
Sorsanız bile ayrı oturabiliriz vs diyecek muhtemelen ama iş ciddiye binince düğüne ramak kala annem yalnız kalacak bırakamam zaten onun zararı olmaz hem çocuk olunca o bakar vs diyerek sizi ikna edecek. Evlenince hele cicim ayları bitince annem ne kadar haklıymış diyeceksiniz de geç olacak.
Aşk yok, sevgi yok şu anda o yüzden arkanıza bakmadan uzaklaşın derim

8 Yaş çok değil.Ancak asıl sorun aile yapılarınız.Çok farklı.İyi araştırın.
Bizim aile yapılarında en küçüğe anneye bakma görevi verilirmiş burada gördüm en önemli konun

8 yaşta sorun yok 32 gayet ideal bir yaş erkek için
bekarken de kiminle yaşadığı bizi ilgilendirmez yani annesiyle yaşaması çok normal şu an
önemli olan evlendikten sonra yaşam düzeni nasıl olacak
evlilik niyetiyle görüştüyseniz açık açık sorun bunu, evlenirsek annen bizimle mi yaşayacak diye
yalnız siz memursunuz beyefendi özelde öğretmen, istisnalar hariç özelde çalışan öğretmenler çok az kazanır
maddi sorunlarınız olabilir yani

Evet . Çocuğu çok beğendim ama detayları öğrenince mantığım beni durdururken kalbim sürekli hata yaptın diyor
Aile apartmaniysa kaç :)
Severek evlenenler bile boşanıyor bu durum yüzünden .
Ayrı bir yerde oturacaksaniz onu bilemem ki onda bile min. haftanın 3 günü içiçe olursunuz ta ki düzen oturana kadar , tabi düzen oturana kadar da ruh sağlığından olmazsan...

8 yaş fark normal bence ama onun özelde olması, ayĺiği da sizden düşükse bu sorun olabilir..evlenince aile apartmanında mi oturacaksınız, bu da sorun..10 kardeş çok fazla,sürekli misafir durumları bitmez ..bunları da düşünün

Back
X