8 yaş fark çok muuu

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Eşimle 8 yaş aramız var. Evlendigimizde ben 26 o 34 yaştık. Zaman zaman yetişme farkı, ailelerin kültürel farkı, kuşak farkı çatışması oluyor ama nadiren ve kısa sürede hallediyoruz.

8 yasin çok olduğunu düşünmüyorum.

Yaş konusunda birşey diyemem, benim eşimde benden çok büyük
Ama siz memursunuz, o asgari ücretle çalışan birisi ve 10 kardeş, dahası aile apartmanı
Canına garezin mi var?

Teşekkür ederim yorumlarınız için yaştan ötürü değil ama ailesel mevzulardan dolayı geri adım atmayacağım hayır dedim ve bitti. Mantığımı dinlemeye karar verdim. Çünkü kişiden etkilendim evet dersem beni etkileyebilir gözüm bağlanabilir. O yüzden hiç bulaşmayacağım. Tavsiyeleriniz çok değerli teşekkür ederim

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum.
Bu saatten sonra gidip sizi reddettim ama deme ihtimaliniz var mı?

8 yaş fark bana göre çok fazla, şu an sıtmayabilir ama uzun vadede bilemedim.
10 kardeş olması da bence sorun, bizimkiler 4 kardeş herkeste 1 er çocuk hatta eltimin çocuğu henüz yok ona rağmen bayramlarda seyranlarda toplama kampındaki mülteciler gibiyiz 🤭 o kadar kayın, elti, görümce vs benim bünyem kaldırmazdı.
Kendi adıma böyle bir adayı degerlendirmezdim.

Başka şeyler de var yukarıda yazdım
Doğamamış çocuğa don mu biçiyor şimdi yorum yapanlar 😀.ben de sevgilisiniz sandım. 24 yaşındasiniz daha bu işlere kalmadiniz ya.sana söyleyeyim açık açık.bu tarz görücü muhabbetlerine artık hep çürük çarık tipler kalıyor.hani gün sonunda pazarda kalan yiyecekler vardır ya onlar gibi.zamanla anlayacaksınız zaten.gerçi ülkedeki erkeklerin çok büyük bir çoğunluğu çöp ya.ama bunlar tam çöp yani. daha yolunuz uzun.hayat hayallerinizdeki kadar basit değil.eskiden görücü usulünden başka evlenme yolu olmadığı için kaliteli kişiler de bu yolla evleniyordu ama şimdi bu sistem sırf defolu mallar için.yaa salaktır ya çirkin, ya sinir hastası ya asosyal.dediğim gibi zamanla.şuan iyi niyetli ve umutlu yaşlardasın 😏

Son düzenleme:
Doğamamış çocuğa don mu biçiyor şimdi yorum yapanlar 😀.ben de sevgilisiniz sandım. 24 yaşındasiniz daha bu işlere kalmadiniz ya.sana söyleyeyim açık açık.bu tarz görücü muhabbetlerine artık hep çürük çarık tipler kalıyor.hani gün sonunda pazarda kalan yiyecekler vardır ya onlar gibi.zamanla anlayacaksınız zaten.gerçi ülkedeki erkeklerin çok büyük bir çoğunluğu çöp ya.ama bunlar tam çöp yani. daha yolunuz uzun.hayat hayallerinizdeki kadar basit değil.eskiden görücü usulünden başka evlenme yolu olmadığı için kaliteli kişiler de bu yolla evleniyordu ama şimdi bu sistem sırf defolu mallar için.yaa salaktır ya çirkin, ya sinir hastası ya asosyal.dediğim gibi zamanla.şuan iyi niyetli ve umutlu yaşlardasın 😏
Görücü usulü değil biz aynı ortamda tanıştık hoşlandık sonra muhabbet etmeye başladık. Çocuğu aşırı beğendim. Ertesi gün tesadüf eseri tekrar karşılaştık. Sonra instagramdan ekledi muhabbet öyle başladı. Aslında aramızda çekim oluştu sonra çocuk bana yazdı

Merhabalar hanımlar uzatmadan özet geçeceğim birinden hoşlandım o da benden ama aramızda 8 yaş fark var 24-32 yiz. Ben memurum o bey ise özel de öğretmen. Aramızdaki yaş farkını ailem sorun ediyor. Bir de 10 kardeşler, beyefendi en küçükleri annesiyle beraber aile apartmanında yaşıyor. İlerde nasıl yaşar bu konuda soru sormadım. Direk red ettim ama içimde kaldı doğru mu yaptım bilmiyorum. Sonuçta ileride nasıl yaşayacağını sormadım kendisine. Fikirlerini bilmiyorum. Gayet genç ve fit biri . Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum

Bence erkek kadından birkaç yaş büyük olmalı kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor. Ama ben eşimle yaşıtım:) anlaştıktan sonra sıkıntı yok ama genede birkaç yaş büyük olabilirdi😚😚😚

benim nişanlım benden 7 yaş büyük ama sorun yaşamıyorum. bence gayet normal tabii gönül ister 3-4 olsun ama buna aşık oldum. şahsen yaş değil sma çok çocuklu ailesi ve asgari ücret alması büyük problem. bir de en küçük çocuk. koşarak uzaklaşırdım

Back
X