8 yaş küçük sevgili

Arkadasım güveniyorsan evlen
Bakma insanlara
Küçük olsun ne var
Büyükler çok mu olgun sanki
Kadın-erkek eşitliği derler sonra erkek büyük olmalı derler çelişkiye gel sen

Hiç öpmeye bile yeltenmemiş olmasını ciddi düşünüyor olarak mı görüyorsunuz ?? Belki çekici gelmiyorsunuzdur.
İlk mesajım da belirttiğim gibi fiziğim çok iyi. Ama çilliyim. Ona göre çekici olmasaydım evlenelim demez di, 1 yıldır sevgili kalmazdı. Şimdi size soruyorum çekici bulmadığınız biri ile neden 1 yıl sevgili olursunuz? Benim maddi durumum iyi değil o da biliyor. Yani sevgilimin benle evlenmesin de ne gibi çıkar olabilir?

42 yaşınıza gelmişsiniz ailenizi mi dinleyeceksiniz daha? Yaş farkınız da çok değil çünkü iki taraf da 30 üstü.
Yalnız tek şansım bu diye düşünüp gözlerinizi kapatmayın.

İlk mesajım da belirttiğim gibi fiziğim çok iyi. Ama çilliyim. Ona göre çekici olmasaydım evlenelim demez di, 1 yıldır sevgili kalmazdı. Şimdi size soruyorum çekici bulmadığınız biri ile neden 1 yıl sevgili olursunuz? Benim maddi durumum iyi değil o da biliyor. Yani sevgilimin benle evlenmesin de ne gibi çıkar olabilir?
Çirkinliğinizi cidden çile mi bağlıyorsunuz? Bunca sene düzgün bir ilişkinizin olmayışını?
Ne kadınlar var fiziği hiç de iyi değil ama erkekler pervane oluyor. Her şey fizik değil yani. Ayrıca her şey fizik olsaydı da bunu engelleyen şey çil olmazdı.

42 yaşınıza gelmişsiniz ailenizi mi dinleyeceksiniz daha? Yaş farkınız da çok değil çünkü iki taraf da 30 üstü.
Yalnız tek şansım bu diye düşünüp gözlerinizi kapatmayın.
Babam 67 yaşın da, annem 64 yaşın da onları da üzmek istemiyorum. Bu yüzden ikna etmeye çalışıyorum.

Çirkinliğinizi cidden çile mi bağlıyorsunuz? Bunca sene düzgün bir ilişkinizin olmayışını?
Ne kadınlar var fiziği hiç de iyi değil ama erkekler pervane oluyor. Her şey fizik değil yani. Ayrıca her şey fizik olsaydı da bunu engelleyen şey çil olmazdı.
Evet maalesef siyah noktalara ve çile bağlıyorum. Ama sevgilim buna takılmıyor. Galiba o daha çok seksiliğe ve fiziğe önem veriyor.

Siz mutluysanız böyle ne diyeyim
Aslın da son 1 yıla kadar mutlu ve umutlu değildim. Tenimdeki noktalar ve çillerden dolayı çalıştığım yerler de hep küçümsendim, bu yüzden sürekli iş değiştirmek zorun da kaldım. Benim ile konuşmak, gezmek isteyenlerin de tek amacı ilişkiye girmekti. Şuan çalıştığım yer de böyle bir sorun yaşamadım.

Benimde önceden sadece omuzlarımda çil vardı geçmelerini çok istiyordum ama geçmediler şimdi ise daha da çoğaldılar artık denize gittiğim zaman göbeğimde ve kollarımda da yoğun olarak çıkıyor ama artık eskinin tam aksine seviyorum onları farklı bir hava katıyor arkadaşlarım da yabancı kadınlar gibi diyor çillerim için 😊 gustav klımt in öpücük adlı bir resmi var çok severim oradaki kız da çilli odama astım o resmi çok güzel 🥰 nokta dediğiniz şeyler nasıl ben şeklinde mi?

Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
İllaki evlilik yapmam gerekli tarzında düşünüp .Yanlış kararlar vermeyin ,şimdiki anı değil bundan bir beş on sene sonrasını düşünün .Arada çok büyük aşk ,ve birbirini tanımışlık yoksa .Kadın açısından 8 yaş büyük olmak ,bence bir dezavantaj.Adam belki çocuk isteyecek ,sizin yaş çocuk yapma açısından biraz riskli.Belki olabilir,sizi ümitsizliğe düşürmek istemem .Ancak şöyle bir durumda var ,Kadın zaten normalde erkekten daha çabuk çöküyor .Birde bu kadar yaş farkı pek sağlıklı gelmiyor ,bana .Kendimden 6 yaş küçük sevgilim olmuştu .2 yıl sonra beni aldattığını öğrendim .Altı ay beni ayakta uyutmuş .Erkeklerin geneli ,kendilerinin yaşı geçse dahi .Gözleri genç kızlarda oluyor .Ailenizde onay vermemiş ,acele etmeyin bence zaman verin .Fakat iyi düşünün .

Ciller bazen cekici yapiyor. ayrica bir kadinin cirkin olduguna Inanmıyorum. Ya yakısan seyleri yapmıyordur sac kesim model vs renk olarak. Bence bu düşünceden çıkın. Bakım makyaj giyim olarak değişiklik yapın ciller çekici farklılık bnce. Takmayın bu kadar. Siz cevrenizde bu cillerden rahatsız olduğunuzu diye getirdiyseniz bunu kullanıyolardır işyerinde.

Once lütfen kendini sev cırkın görme kendini. Bana göre 8 yaş çok ben istemezdim. Ama her ikinizin de yaşı belli olgunluğa geldiği için bu saatten sonra yaş farkı kendini belli etmez diye düşünüyorum. Ama lütfen seviyorsan evlenmeyi düşün. Sımdıye kadar sevgilim olmadı yaşım ilerliyor birdaha evlenemem diye düşünüp olmayacak birine umut bağlama lütfen. Bunlara göre düşünüp karar ver

Aileniz de bi ilginçmiş. Neden sevgilinizin yaşının küçük olmasına takılıyorlar ki? Onlara ne ya.

154üm ben de fix kısaltıyorum. 😆

Çok eskiden bana da hafif uzun geliyordu pantolonlar cunku pantolon alirken boyuna dikkat etmiyordum nasilsa kisayim uzun gelir diye. Belki oyle bir durum olabilir dedim 😂😂😂

Yillardir hiç pantolon kisaltmiyorum. Boy secenekleri olan pantolonlarda kisaltmaya gerek olmuyor.

Çok eskiden bana da hafif uzun geliyordu pantolonlar cunku pantolon alirken boyuna dikkat etmiyordum nasilsa kisayim uzun gelir diye. Belki oyle bir durum olabilir dedim 😂😂😂

Yillardir hiç pantolon kisaltmiyorum. Boy secenekleri olan pantolonlarda kisaltmaya gerek olmuyor.
Ben kışın tayt yazın da şort+bol viskon pantolon giyerim jean pek giymem. Taytların boyu yok, bol pantolonların da kısasını tercih etsem bile yere değiyor 🤣🤣

mini diye görünen elbise etekler de asla mini olmuyo mesela. Hep diz hizasında😅

Ben kışın tayt yazın da şort+bol viskon pantolon giyerim jean pek giymem. Taytların boyu yok, bol pantolonların da kısasını tercih etsem bile yere değiyor 🤣🤣

mini diye görünen elbise etekler de asla mini olmuyo mesela. Hep diz hizasında😅

Tayt giymem ben disarda ama evde giymek için kotondan almistim bikac tane tayt onlarin boylari tamdi. Ebru şallı koton koleksiyonu muydu neydi onlardan...

Tayt giymem ben disarda ama evde giymek için kotondan almistim bikac tane tayt onlarin boylari tamdi. Ebru şallı koton koleksiyonu muydu neydi onlardan...
Sandıgından daha uzunsundur belki ya da ben sandıgımdan daha kısa.. yok yok sen uzunsundur :D

Back
X