- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi seraphcano
Yanliz sizdeki cirkinlik ozguvenide yani pes dedirtecek kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk mesajım da belirttiğim gibi fiziğim çok iyi. Ama çilliyim. Ona göre çekici olmasaydım evlenelim demez di, 1 yıldır sevgili kalmazdı. Şimdi size soruyorum çekici bulmadığınız biri ile neden 1 yıl sevgili olursunuz? Benim maddi durumum iyi değil o da biliyor. Yani sevgilimin benle evlenmesin de ne gibi çıkar olabilir?Hiç öpmeye bile yeltenmemiş olmasını ciddi düşünüyor olarak mı görüyorsunuz ?? Belki çekici gelmiyorsunuzdur.
Çirkinliğinizi cidden çile mi bağlıyorsunuz? Bunca sene düzgün bir ilişkinizin olmayışını?İlk mesajım da belirttiğim gibi fiziğim çok iyi. Ama çilliyim. Ona göre çekici olmasaydım evlenelim demez di, 1 yıldır sevgili kalmazdı. Şimdi size soruyorum çekici bulmadığınız biri ile neden 1 yıl sevgili olursunuz? Benim maddi durumum iyi değil o da biliyor. Yani sevgilimin benle evlenmesin de ne gibi çıkar olabilir?
Babam 67 yaşın da, annem 64 yaşın da onları da üzmek istemiyorum. Bu yüzden ikna etmeye çalışıyorum.42 yaşınıza gelmişsiniz ailenizi mi dinleyeceksiniz daha? Yaş farkınız da çok değil çünkü iki taraf da 30 üstü.
Yalnız tek şansım bu diye düşünüp gözlerinizi kapatmayın.
Evet maalesef siyah noktalara ve çile bağlıyorum. Ama sevgilim buna takılmıyor. Galiba o daha çok seksiliğe ve fiziğe önem veriyor.Çirkinliğinizi cidden çile mi bağlıyorsunuz? Bunca sene düzgün bir ilişkinizin olmayışını?
Ne kadınlar var fiziği hiç de iyi değil ama erkekler pervane oluyor. Her şey fizik değil yani. Ayrıca her şey fizik olsaydı da bunu engelleyen şey çil olmazdı.
Siz mutluysanız böyle ne diyeyimEvet maalesef siyah noktalara ve çile bağlıyorum. Ama sevgilim buna takılmıyor. Galiba o daha çok seksiliğe ve fiziğe önem veriyor.
Aslın da son 1 yıla kadar mutlu ve umutlu değildim. Tenimdeki noktalar ve çillerden dolayı çalıştığım yerler de hep küçümsendim, bu yüzden sürekli iş değiştirmek zorun da kaldım. Benim ile konuşmak, gezmek isteyenlerin de tek amacı ilişkiye girmekti. Şuan çalıştığım yer de böyle bir sorun yaşamadım.Siz mutluysanız böyle ne diyeyim
İllaki evlilik yapmam gerekli tarzında düşünüp .Yanlış kararlar vermeyin ,şimdiki anı değil bundan bir beş on sene sonrasını düşünün .Arada çok büyük aşk ,ve birbirini tanımışlık yoksa .Kadın açısından 8 yaş büyük olmak ,bence bir dezavantaj.Adam belki çocuk isteyecek ,sizin yaş çocuk yapma açısından biraz riskli.Belki olabilir,sizi ümitsizliğe düşürmek istemem .Ancak şöyle bir durumda var ,Kadın zaten normalde erkekten daha çabuk çöküyor .Birde bu kadar yaş farkı pek sağlıklı gelmiyor ,bana .Kendimden 6 yaş küçük sevgilim olmuştu .2 yıl sonra beni aldattığını öğrendim .Altı ay beni ayakta uyutmuş .Erkeklerin geneli ,kendilerinin yaşı geçse dahi .Gözleri genç kızlarda oluyor .Ailenizde onay vermemiş ,acele etmeyin bence zaman verin .Fakat iyi düşünün .Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
154üm ben de fix kısaltıyorum.Birisi daha her pantolonun pacasini yaptiriyorum yazmişti. Boyunuzu 157 yazmissiniz. Ayni boylardayiz ve ben hiç paça yaptirmiyorum tam oluyor.
Boy ölçüsü 27 pantolonlarimin.
154üm ben de fix kısaltıyorum.![]()
Ben kışın tayt yazın da şort+bol viskon pantolon giyerim jean pek giymem. Taytların boyu yok, bol pantolonların da kısasını tercih etsem bile yere değiyorÇok eskiden bana da hafif uzun geliyordu pantolonlar cunku pantolon alirken boyuna dikkat etmiyordum nasilsa kisayim uzun gelir diye. Belki oyle bir durum olabilir dedim
Yillardir hiç pantolon kisaltmiyorum. Boy secenekleri olan pantolonlarda kisaltmaya gerek olmuyor.
Ben kışın tayt yazın da şort+bol viskon pantolon giyerim jean pek giymem. Taytların boyu yok, bol pantolonların da kısasını tercih etsem bile yere değiyor
mini diye görünen elbise etekler de asla mini olmuyo mesela. Hep diz hizasında![]()
Sandıgından daha uzunsundur belki ya da ben sandıgımdan daha kısa.. yok yok sen uzunsundurTayt giymem ben disarda ama evde giymek için kotondan almistim bikac tane tayt onlarin boylari tamdi. Ebru şallı koton koleksiyonu muydu neydi onlardan...
Sandıgından daha uzunsundur belki ya da ben sandıgımdan daha kısa.. yok yok sen uzunsundur![]()