8 yıl nasıl yani?

Sizin 8 yılınız gittiyse o adamın da 8 yılı gitti, 8 yıl üstünden atlayıp geçilen çöp değil doğru ama sırf 8 yıl çıktınız diye devamı gelmek zorunda da değil. Daha öncede ayrılmışsınız, madem bu durumu kullandığını düşünüyorsunuz aramayın siz de. Yolunuza bakın.

8 yıl boyunca tek hatalı taraf tabiki o değildi.. yada ölene kadar devam edecek diye birşey söz konusu değil. Sadecede bu dönemi nasıl en az hasarla atlatırım. Bunun derdini yaşarken bi yandan acaba dönermiyi sorguluyorum

Kesinlikle 17 yaş çok küçük ama 25e kadar devam etti bi şekilde insan ister istemez beklentiye giriyor :KK43:
Ben de onalti yaşından beri birlikteyim eşimle. Üç ay önce evlendik. Ama ne zor zamanlar geçirdik. Ben de üzerine çok düşerdim senin gibi. Sonra yaşadığımız bir olay aklımı başıma getirdi. Öyle güçlü durdum ki karşısında şaşırdı çünkü beklemiyordu. Şu an nasılsın? Biraz atlatabildin mi? Aşktan sevgiden öte bağımlılık var ve gerçekten çok zor bu kadar yıl sevgili olmak. Sana onerebilecegim tek şey dik dur. Belli ki arayıp arayı düzeltmene alışmış ona bu fırsatı verme.

Beni
Ben de onalti yaşından beri birlikteyim eşimle. Üç ay önce evlendik. Ama ne zor zamanlar geçirdik. Ben de üzerine çok düşerdim senin gibi. Sonra yaşadığımız bir olay aklımı başıma getirdi. Öyle güçlü durdum ki karşısında şaşırdı çünkü beklemiyordu. Şu an nasılsın? Biraz atlatabildin mi? Aşktan sevgiden öte bağımlılık var ve gerçekten çok zor bu kadar yıl sevgili olmak. Sana onerebilecegim tek şey dik dur. Belli ki arayıp arayı düzeltmene alışmış ona bu fırsatı verme.

Beni çok iyi anladığına eminim. 2 ay bitti. Yeni farkedip kabullendim. Karar aldım bi adım atmayacağım. Tek kişinin savaşıyla olmuyor. Ben alıştırdım suçlu benim maalesef. Kaybetme korkusu yok arayacağımı düşünüyor. O kadar saçma geliyorki inat ve küçücük şeyler için ne durumlara geldi bi ilişki.. özel değilse siz ne yaptınız ve geri döndü paylaşır msnz?
Ne zaman döndü ? Siz bu dönemde kendinizi oyaladınız?

kızlar merhaba.. fikirlerinize çok ihtiyacım var.. 8 yıllık ilişkim bitti..

8 yıldır devam eden ilişkim 2 ay önce bitti. birbirimizi seven çokça tartışan bir çifttik üstelik bi o kadar zıt. ilk sevgilim olduğu için üzerine çok fazla düştüm bunu yapmamak gerekir dediğinizi duyar gibiyim. ayrılıklarda arayıp geri dönmeye çalışan, meseleleri uzatmayan taraf hep ben oldum. doğal olarak oda bu durumu sürekli kullandı. kıskanç ve takıntılı bir yapısı var kendisinin. son olaya gelirsek işten ayrıldı (avukat/25 yaşında) 1 hafta boyunca stresi vs yaşattı bende yılların ve son olayın patlamasını yaşadım ve yeter artık dedim! noluyoruz ya? ben senin kötülüğünü istiyormuşum gibi! her yaptığımı eleştirir üstelik ..sanki nedir bu dimi yani? sanırım yanlış bi zamanda çıkış yaptım. yine mevzu uzamasın diye aradım mesajlar attım uzatmayalım dedim fakat telefonlar yüzüme kapandı.. işte o günün üzerinden tam 2 ay geçti. ortak arkadaşımız yok denecek kadar az olanlar ise irtibatımız tartışma sonrası kesiliyor zaten. ayrılığımızın 1. ayında ise en yakın arkadaşı aradı nasılsın dedi kısa bir konuşma oldu iyiyim dedim ondan söz etmedim hiç.. bu arada bende 25 yaşındayım halkla ilişkiler sektöründeyim. haksız olduğum her olayda dibine kadar kullanması, kıskançlığı, sevgisini gösterememesi, ailesinin yaşadığı boşanmalar yüzünden evliliğe uzak olması, benden uzak 2 ay durabilmesi ... aklım çok karışık.. biliyorum alıştırmışsın diyeceksiniz. benim şuan ne yapmam gerekiyor? ne olacak dersiniz.. yoluma bakmam lazım evet ama 8 yıl ha deyince üstünden atlayıp geçilen bir çöp değil ki...
Bence tek yapman gereken şey geri dönmemek ilişkiniz makaraya dönmüş sar sar aynı eksen etrafında dönüyorsunuz :(

Haklısın ama çok zor bu. 8 yıllık alışkanlık var. Elbette herşey geçiyor ama o dönem korkunç üzüntü veriyor insana çok korkuyorum.
Biraz bencilce hareket etmelisin hiçbir ilişki hatta sıradan bir arkadaşlık dahi olsa tek taraflı değildir . Sabrınızın son raddeye geldiğini ona hissettir

biraz nefes alırsınız sizin için iyi olmuş bu defa siz değil o alttan alsın 8 yıllık bir ilişkinin bütün yükünü size yıkmaktan vazgeçer belki , ki aramazsa da aramayın artık ilişkinizin ömrü bitmiştir belki .

biraz nefes alırsınız sizin için iyi olmuş bu defa siz değil o alttan alsın 8 yıllık bir ilişkinin bütün yükünü size yıkmaktan vazgeçer belki , ki aramazsa da aramayın artık ilişkinizin ömrü bitmiştir belki .

Sanırım bitmiş gidişat onu gösteriyor..

kızlar merhaba.. fikirlerinize çok ihtiyacım var.. 8 yıllık ilişkim bitti..

8 yıldır devam eden ilişkim 2 ay önce bitti. birbirimizi seven çokça tartışan bir çifttik üstelik bi o kadar zıt. ilk sevgilim olduğu için üzerine çok fazla düştüm bunu yapmamak gerekir dediğinizi duyar gibiyim. ayrılıklarda arayıp geri dönmeye çalışan, meseleleri uzatmayan taraf hep ben oldum. doğal olarak oda bu durumu sürekli kullandı. kıskanç ve takıntılı bir yapısı var kendisinin. son olaya gelirsek işten ayrıldı (avukat/25 yaşında) 1 hafta boyunca stresi vs yaşattı bende yılların ve son olayın patlamasını yaşadım ve yeter artık dedim! noluyoruz ya? ben senin kötülüğünü istiyormuşum gibi! her yaptığımı eleştirir üstelik ..sanki nedir bu dimi yani? sanırım yanlış bi zamanda çıkış yaptım. yine mevzu uzamasın diye aradım mesajlar attım uzatmayalım dedim fakat telefonlar yüzüme kapandı.. işte o günün üzerinden tam 2 ay geçti. ortak arkadaşımız yok denecek kadar az olanlar ise irtibatımız tartışma sonrası kesiliyor zaten. ayrılığımızın 1. ayında ise en yakın arkadaşı aradı nasılsın dedi kısa bir konuşma oldu iyiyim dedim ondan söz etmedim hiç.. bu arada bende 25 yaşındayım halkla ilişkiler sektöründeyim. haksız olduğum her olayda dibine kadar kullanması, kıskançlığı, sevgisini gösterememesi, ailesinin yaşadığı boşanmalar yüzünden evliliğe uzak olması, benden uzak 2 ay durabilmesi ... aklım çok karışık.. biliyorum alıştırmışsın diyeceksiniz. benim şuan ne yapmam gerekiyor? ne olacak dersiniz.. yoluma bakmam lazım evet ama 8 yıl ha deyince üstünden atlayıp geçilen bir çöp değil ki...
canım şu an yaşanan gerginlik tamamen işini kaybettiği için de olabilir.. yeni bi işe girmiş mi, haberin var mı?

Hayır 2 ay 1 hafta oldu hiç görüşmedik. Aramadı bende aramadım. Beni yalnız bıraktın tribine girmeseydi boyle olmıcaktı. Resmen stresini attı üstümde bi hafta dayanamadım bende yeter dedim..

Şekil A; biz :KK8:
Gerçi biz ara verelim dememiştik. Direkt ayrılıp aylarca görüşmedik ve sonuç mükemmel :nazar:
Olumlu etkilenen ilişkimiz evlilikle taçlanır inşallah :KK68:

biz de Hoppa
ayrılalım demiştik
uzun süre görüşmedik
13 yıldır evliyiz Hoppa

2 yillik iliskim bitti gecenlerde. bitti mi bitmedi mi o da belli degil gerci. Ask acısı cekmiyorum yataklara dusmedim onsuz olamam diye dusunmuyorum güçlüyüm ama her yerde bi anı olmasi beni mahvediyor. Bazen sesim bile onun gibi cikiyor sanki. ben 2 yili kolay atamadim siz 8 yili ne yaparsiniz bilmiyorum ama benik tek tesellim artik yurumemesiydi.
Insanin aklina hep en mutlu anilar geliyor da ici parcalaniyor, ben oyle anlarda yaşadığımız kotu seyleri dusunuyorum.
Etkili oluyor.
Mesaj atmayin aramayin sormayin hayırlısı dileyin gerisini Allaha birakin

Back
X