ben on bir yıllık ilişkimi bitirdim.
bitirdiğim zamanlar deli gibi aşıktım.
şimdi çok daha aşık ve çok daha mutlu..
önüne bak geçmişi geçmişte bırak.
denenmişi denememek gerek diye düşünüyorum..
Haklısın .. nasıl atlattın peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben on bir yıllık ilişkimi bitirdim.
bitirdiğim zamanlar deli gibi aşıktım.
şimdi çok daha aşık ve çok daha mutlu..
önüne bak geçmişi geçmişte bırak.
denenmişi denememek gerek diye düşünüyorum..
Sizin 8 yılınız gittiyse o adamın da 8 yılı gitti, 8 yıl üstünden atlayıp geçilen çöp değil doğru ama sırf 8 yıl çıktınız diye devamı gelmek zorunda da değil. Daha öncede ayrılmışsınız, madem bu durumu kullandığını düşünüyorsunuz aramayın siz de. Yolunuza bakın.
Haklısın .. nasıl atlattın peki?
Ben de onalti yaşından beri birlikteyim eşimle. Üç ay önce evlendik. Ama ne zor zamanlar geçirdik. Ben de üzerine çok düşerdim senin gibi. Sonra yaşadığımız bir olay aklımı başıma getirdi. Öyle güçlü durdum ki karşısında şaşırdı çünkü beklemiyordu. Şu an nasılsın? Biraz atlatabildin mi? Aşktan sevgiden öte bağımlılık var ve gerçekten çok zor bu kadar yıl sevgili olmak. Sana onerebilecegim tek şey dik dur. Belli ki arayıp arayı düzeltmene alışmış ona bu fırsatı verme.Kesinlikle 17 yaş çok küçük ama 25e kadar devam etti bi şekilde insan ister istemez beklentiye giriyor![]()
mühim olan karar vermek ve verdiğin kararın ardında durabilmek.
yoksa herkes acıtır.
Ben de onalti yaşından beri birlikteyim eşimle. Üç ay önce evlendik. Ama ne zor zamanlar geçirdik. Ben de üzerine çok düşerdim senin gibi. Sonra yaşadığımız bir olay aklımı başıma getirdi. Öyle güçlü durdum ki karşısında şaşırdı çünkü beklemiyordu. Şu an nasılsın? Biraz atlatabildin mi? Aşktan sevgiden öte bağımlılık var ve gerçekten çok zor bu kadar yıl sevgili olmak. Sana onerebilecegim tek şey dik dur. Belli ki arayıp arayı düzeltmene alışmış ona bu fırsatı verme.
Bence tek yapman gereken şey geri dönmemek ilişkiniz makaraya dönmüş sar sar aynı eksen etrafında dönüyorsunuzkızlar merhaba.. fikirlerinize çok ihtiyacım var.. 8 yıllık ilişkim bitti..
8 yıldır devam eden ilişkim 2 ay önce bitti. birbirimizi seven çokça tartışan bir çifttik üstelik bi o kadar zıt. ilk sevgilim olduğu için üzerine çok fazla düştüm bunu yapmamak gerekir dediğinizi duyar gibiyim. ayrılıklarda arayıp geri dönmeye çalışan, meseleleri uzatmayan taraf hep ben oldum. doğal olarak oda bu durumu sürekli kullandı. kıskanç ve takıntılı bir yapısı var kendisinin. son olaya gelirsek işten ayrıldı (avukat/25 yaşında) 1 hafta boyunca stresi vs yaşattı bende yılların ve son olayın patlamasını yaşadım ve yeter artık dedim! noluyoruz ya? ben senin kötülüğünü istiyormuşum gibi! her yaptığımı eleştirir üstelik ..sanki nedir bu dimi yani? sanırım yanlış bi zamanda çıkış yaptım. yine mevzu uzamasın diye aradım mesajlar attım uzatmayalım dedim fakat telefonlar yüzüme kapandı.. işte o günün üzerinden tam 2 ay geçti. ortak arkadaşımız yok denecek kadar az olanlar ise irtibatımız tartışma sonrası kesiliyor zaten. ayrılığımızın 1. ayında ise en yakın arkadaşı aradı nasılsın dedi kısa bir konuşma oldu iyiyim dedim ondan söz etmedim hiç.. bu arada bende 25 yaşındayım halkla ilişkiler sektöründeyim. haksız olduğum her olayda dibine kadar kullanması, kıskançlığı, sevgisini gösterememesi, ailesinin yaşadığı boşanmalar yüzünden evliliğe uzak olması, benden uzak 2 ay durabilmesi ... aklım çok karışık.. biliyorum alıştırmışsın diyeceksiniz. benim şuan ne yapmam gerekiyor? ne olacak dersiniz.. yoluma bakmam lazım evet ama 8 yıl ha deyince üstünden atlayıp geçilen bir çöp değil ki...
Bence tek yapman gereken şey geri dönmemek ilişkiniz makaraya dönmüş sar sar aynı eksen etrafında dönüyorsunuz![]()
Biraz bencilce hareket etmelisin hiçbir ilişki hatta sıradan bir arkadaşlık dahi olsa tek taraflı değildir . Sabrınızın son raddeye geldiğini ona hissettirHaklısın ama çok zor bu. 8 yıllık alışkanlık var. Elbette herşey geçiyor ama o dönem korkunç üzüntü veriyor insana çok korkuyorum.
Biraz bencilce hareket etmelisin hiçbir ilişki hatta sıradan bir arkadaşlık dahi olsa tek taraflı değildir . Sabrınızın son raddeye geldiğini ona hissettir
biraz nefes alırsınız sizin için iyi olmuş bu defa siz değil o alttan alsın 8 yıllık bir ilişkinin bütün yükünü size yıkmaktan vazgeçer belki , ki aramazsa da aramayın artık ilişkinizin ömrü bitmiştir belki .
biraz nefes alırsınız sizin için iyi olmuş bu defa siz değil o alttan alsın 8 yıllık bir ilişkinin bütün yükünü size yıkmaktan vazgeçer belki , ki aramazsa da aramayın artık ilişkinizin ömrü bitmiştir belki .
canım şu an yaşanan gerginlik tamamen işini kaybettiği için de olabilir.. yeni bi işe girmiş mi, haberin var mı?kızlar merhaba.. fikirlerinize çok ihtiyacım var.. 8 yıllık ilişkim bitti..
8 yıldır devam eden ilişkim 2 ay önce bitti. birbirimizi seven çokça tartışan bir çifttik üstelik bi o kadar zıt. ilk sevgilim olduğu için üzerine çok fazla düştüm bunu yapmamak gerekir dediğinizi duyar gibiyim. ayrılıklarda arayıp geri dönmeye çalışan, meseleleri uzatmayan taraf hep ben oldum. doğal olarak oda bu durumu sürekli kullandı. kıskanç ve takıntılı bir yapısı var kendisinin. son olaya gelirsek işten ayrıldı (avukat/25 yaşında) 1 hafta boyunca stresi vs yaşattı bende yılların ve son olayın patlamasını yaşadım ve yeter artık dedim! noluyoruz ya? ben senin kötülüğünü istiyormuşum gibi! her yaptığımı eleştirir üstelik ..sanki nedir bu dimi yani? sanırım yanlış bi zamanda çıkış yaptım. yine mevzu uzamasın diye aradım mesajlar attım uzatmayalım dedim fakat telefonlar yüzüme kapandı.. işte o günün üzerinden tam 2 ay geçti. ortak arkadaşımız yok denecek kadar az olanlar ise irtibatımız tartışma sonrası kesiliyor zaten. ayrılığımızın 1. ayında ise en yakın arkadaşı aradı nasılsın dedi kısa bir konuşma oldu iyiyim dedim ondan söz etmedim hiç.. bu arada bende 25 yaşındayım halkla ilişkiler sektöründeyim. haksız olduğum her olayda dibine kadar kullanması, kıskançlığı, sevgisini gösterememesi, ailesinin yaşadığı boşanmalar yüzünden evliliğe uzak olması, benden uzak 2 ay durabilmesi ... aklım çok karışık.. biliyorum alıştırmışsın diyeceksiniz. benim şuan ne yapmam gerekiyor? ne olacak dersiniz.. yoluma bakmam lazım evet ama 8 yıl ha deyince üstünden atlayıp geçilen bir çöp değil ki...
Bunu aramayarak gösteriyorum anladığına şüpheliyim...Hala bi ses yok.
Şekil A; bizhem bazen ara vermek ilişkiyi gerçekten olumlu etkiliyor![]()
Şekil A; biz
Gerçi biz ara verelim dememiştik. Direkt ayrılıp aylarca görüşmedik ve sonuç mükemmel
Olumlu etkilenen ilişkimiz evlilikle taçlanır inşallah![]()
Şekil A; biz
Gerçi biz ara verelim dememiştik. Direkt ayrılıp aylarca görüşmedik ve sonuç mükemmel
Olumlu etkilenen ilişkimiz evlilikle taçlanır inşallah![]()
Müthiş ya :)biz de
ayrılalım demiştik
uzun süre görüşmedik
13 yıldır evliyiz![]()