8 yıl sonra gelen mınık sey :)

sagol tatlim, ansizin, beklemedigimiz bir anda geli verdi bebisimiz, tamda artik kafaya takmiyacam istemiyorum demistim opuyorumnanaktan Sen nasilsin ne yapiyorsun??

ne yapayım canım benim işi bıraktım oturuyorum evde tedaviler falan işte geçiriyorum günleri.Okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyorsun çok mutlu oldum ya çok özledim seni

ne yapayım canım benim işi bıraktım oturuyorum evde tedaviler falan işte geçiriyorum günleri.Okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyorsun çok mutlu oldum ya çok özledim seni

Ben bile hala alisamadim allah sanada yasatsin bu tadi canim benim. Ne tedavisi görüyorsun? Doktorlar ne söylüyor?

amim allahim tüm bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inşallah :hulya:

tebrikler
rabbim tamamına erdirsin inş saglıkla al kucagına bebegini

merhaba arkadas hamilelik nasıl gidiyor beninki sürekli acıktırıyor ama mide bulantım yok allahtan önceki bebişlerimde aynı belirtiler vardı ama kucagıma alması kısmet olmadı allahım inşallah bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagıma almayı nasif eder herkese tüm bebiş isteyen herkese hayırlı vesaglıkla allaha emanet olunguclubacismilea.s.

Hamd olsun cok guzel gidiyor, hic ama hic bir belirti veya sikayetim yok eski halimle devam ediyorum. Insallah hep böyle kolay gecer. Insallah bu sefer alirsin canim, peki doktorlar düsük sebebini buldumu ona gore ilac veya tedavi uygulaya bilirler sana.

çok sevindim canım. gebelik testi topiğinden yazılarını okuyordum. ben de haziranda 1 yıldır bu işin işindeyim. o zamandan beri görüyordum adını. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Allah benim gibi bekleyenleri de hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun inşallah.

Cok sagol canim benim, evet gebelik testi topiginde uzun zamandir yaziyorum o zamanlar tam test koliktim, cok ugrasiyordum. Ocak ayinda 11.tüp bebek negatif olunca artik oluruna birakiyorum dedim nisan oldum adetim gelmedi cok sükür bu seferde yavrum bizi bekletmedi. Allahim isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaslar/kardeslerim evelsi gün butün isteyenlere allahtan cocuk vermesi icin dua ettim.
ônce saglik, huzur sonrada hepinize hayirli evlat diledim.
Benim duam, ve bana edilen dualar kabul oldu, sizin icinde illa bir dua kabul olacaktir.
Allahim kimseyi fazla bekletmesin.

yaaa çok duyguLandım.İnş kucağına aLmyı da nasip etsin rabbim sağLıkLa...

Ben bile hala alisamadim allah sanada yasatsin bu tadi canim benim. Ne tedavisi görüyorsun? Doktorlar ne söylüyor?

önümüzdeki ay Allah kısmet ederse ameliyat olucam canım inşallah kurtulucam kistlerden.Daha çok zaman varmış bebeğimin olması için.Üzülüyordum ama senin bu güzel haberinden sonra anladım ki Allahım neylerse güzel eyler herşeyin var bi vakti zamanı yani hayırlısı iştea.s seni çok seviyorum canım benim konuşamasakta bunu aklından çıkarma sakına.s.

yaaa çok duyguLandım.İnş kucağına aLmyı da nasip etsin rabbim sağLıkLa...

Cok sagol canim, senin bebeginide rabbim kucagina almayi nasip etsin.

Kuzum ya sende benim gibi bu kistlerden kurtulamadin. Simdi benimde aklimda acaba bu cikolata kistim simdi bebegim varken ne durumda :uhm: Sendeki kist su kistimi neydi canim? Hayirlisiyla bi ameliyatini ol, kendine vakit ayir, gencliginin tadini cikar sonra bakarsin bebegin kendiliginden gelir. Her ay olacak diye sartlanirsan olmuyormus canim, allah isterse olur kim bilir vakti zamani belki gelmistir ama biz bilemiyoruz.
Seni cooooook özlüyorum, gelsene sohbet edelim :a015:

DÜSÜK İGNESİ KULLANIYORUM HAFTALIK PAZAR SABAHI BİZİ KORKUTTU DÜŞTÜ SANDIK AMA SİMDİ ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUNİYİYİM DIŞARI CIKINCA CABUK YORULUYORUM ONDAN FAZLA CIKAMIYORUM YARINDA ÖLEN BEBİŞİMİN PATOLOJİ SONUCU ALACAGIM ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI VE SAGLIKLI YİNE KUCAGIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBİŞLER NASİF ETSİN İNŞALLAH:hulya:

Kuzum ya sende benim gibi bu kistlerden kurtulamadin. Simdi benimde aklimda acaba bu cikolata kistim simdi bebegim varken ne durumda :uhm: Sendeki kist su kistimi neydi canim? Hayirlisiyla bi ameliyatini ol, kendine vakit ayir, gencliginin tadini cikar sonra bakarsin bebegin kendiliginden gelir. Her ay olacak diye sartlanirsan olmuyormus canim, allah isterse olur kim bilir vakti zamani belki gelmistir ama biz bilemiyoruz.
Seni cooooook özlüyorum, gelsene sohbet edelim :a015:
[/QUOTE]

bende seni çoooooooook özlüyorum canım benim ben geliyorum sen olmuyorsun yada tam tersi.Polikistik over tatlım ve artık yumurtalıklarım o kadar dolmuş ki bir tane bile yumurtam olmuyo ilaç kullana kullanada oldum hormon gibi zatenkaydirigubbakcemile3en güzeli kökten kurtulayım.seninkide duruyodur öyle bi zararı olmaz inşallah doğumda oda çıkar gider sende kurtulursun:lepi:

[/QUOTE]bende seni çoooooooook özlüyorum canım benim ben geliyorum sen olmuyorsun yada tam tersi.Polikistik over tatlım ve artık yumurtalıklarım o kadar dolmuş ki bir tane bile yumurtam olmuyo ilaç kullana kullanada oldum hormon gibi zatenkaydirigubbakcemile3en güzeli kökten kurtulayım.seninkide duruyodur öyle bi zararı olmaz inşallah doğumda oda çıkar gider sende kurtulursun:lepi:[/QUOTE]

Aman aman temizlesinler sil bastan olur kaydirigubbakcemile2 hic degilim yeniden yumurtlamaya baslarsin, zaten yumurtlamadan bu isler olmuyor. Peki laparoskopimi olacaksin? Canim benim kist cikolata kisti oldugu icin döllenme sirasinda sivi akitiyor buda döllenen yumurtayi öldürüyor tutunmasina engel oluyor, yüce rabbim ne kadar büyük bu sefer izin verdi gecmesine insallah hep böyle devam eder.

Neden düstü sandin kanamanmi oldu? ay allah korusun en büyük aci bu olur bir anne icin. Umarim patoloji´den hayirli haberler gelir,. Beni habersiz birakma ne oldugunu yazarsan memnun olurum.

kanaman oldu dun kanaman durdu bu sabah yine kanamam var ama korkuyoruma bana dua edin arkadaslar ondan bebişimin patoloji sonucunu babası almaya gitti allahım ne dilerse o olur allahım bana ve kimseye bu acıyı yaşatmasın hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder inşallah bebişimi isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine bebişler nasif eder insallah allah a emanet olun arkadaslar:CüvCüv::Saruboceq:

Duygularini anliyorum canim insallah kanaman önemli birsey degildir, biliyorsun rahimdeki kincal damarlardan dolayida kanaya bilir. Allah herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Sende yat, bol bol dinlen kanaman oldugu zaman fazla haraket etme, yürüdükce kanama cogala bilir bunun icin elinden geldikce dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…