sagol tatlim, ansizin, beklemedigimiz bir anda geli verdi bebisimiz, tamda artik kafaya takmiyacam istemiyorum demistim opuyorumnanaktan Sen nasilsin ne yapiyorsun??
ne yapayım canım benim işi bıraktım oturuyorum evde tedaviler falan işte geçiriyorum günleri.Okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyorsun çok mutlu oldum ya çok özledim seni
tebrikler
rabbim tamamına erdirsin inş saglıkla al kucagına bebegini
allahım saglıkla tamamına erdirsin cok sevinçli bir haber
merhaba arkadas hamilelik nasıl gidiyor beninki sürekli acıktırıyor ama mide bulantım yok allahtan önceki bebişlerimde aynı belirtiler vardı ama kucagıma alması kısmet olmadı allahım inşallah bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagıma almayı nasif eder herkese tüm bebiş isteyen herkese hayırlı vesaglıkla allaha emanet olunguclubacismilea.s.
çok sevindim canım. gebelik testi topiğinden yazılarını okuyordum. ben de haziranda 1 yıldır bu işin işindeyim. o zamandan beri görüyordum adını. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Allah benim gibi bekleyenleri de hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun inşallah.
Ben bile hala alisamadim allah sanada yasatsin bu tadi canim benim. Ne tedavisi görüyorsun? Doktorlar ne söylüyor?
yaaa çok duyguLandım.İnş kucağına aLmyı da nasip etsin rabbim sağLıkLa...
önümüzdeki ay Allah kısmet ederse ameliyat olucam canım inşallah kurtulucam kistlerden.Daha çok zaman varmış bebeğimin olması için.Üzülüyordum ama senin bu güzel haberinden sonra anladım ki Allahım neylerse güzel eyler herşeyin var bi vakti zamanı yani hayırlısı iştea.s seni çok seviyorum canım benim konuşamasakta bunu aklından çıkarma sakına.s.
DÜSÜK İGNESİ KULLANIYORUM HAFTALIK PAZAR SABAHI BİZİ KORKUTTU DÜŞTÜ SANDIK AMA SİMDİ ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUNİYİYİM DIŞARI CIKINCA CABUK YORULUYORUM ONDAN FAZLA CIKAMIYORUM YARINDA ÖLEN BEBİŞİMİN PATOLOJİ SONUCU ALACAGIM ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI VE SAGLIKLI YİNE KUCAGIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBİŞLER NASİF ETSİN İNŞALLAH:hulya:
kanaman oldu dun kanaman durdu bu sabah yine kanamam var ama korkuyoruma bana dua edin arkadaslar ondan bebişimin patoloji sonucunu babası almaya gitti allahım ne dilerse o olur allahım bana ve kimseye bu acıyı yaşatmasın hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder inşallah bebişimi isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine bebişler nasif eder insallah allah a emanet olun arkadaslar:CüvCüv::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?