8 yıl sonra gelen mınık sey :)

günaydın laubali sen ve bebişin nasıl allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagına alırsın bebişini kan pırtılaşması çıktı igneye hamile olunca başlayacaksın dedi dr ama 3 aylık oldugunda ögrendim kan pırtılaşması oldugunu günlük iğneye başladım ama ve rahim de açıklık var dikiş atılacak dedi ama kısmet olmadı rabbim bu acıyı yaşatmasın bir daha rabbim in herşeye gücü yeter inş kucagızı boş bırakmasın hayırlı ve saglıklı yine bebişlerimizi gönderir allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

okuyunca tüylerim diken diken oldu.rabbim kucağiniza almayı nasip etsin işlh yaradan .ol dedikten sonra
herşey oluyor,herşeyin bir vakti var sizin minişinizde vaktini beklemiş.çokk tebrik ederim

Bizler sukur iyiyiz suan bir sorun yok insallahta bundan sonra cikmaz.
Allahtan dilegim bi daha düsuk yasamaman, sorunu ögrenmisiniz insallah bi dahaki gebeliginde doktorlar önlemini alir ve gereken tedaviyi görürsünde melegini kucagina alirsin. Kendine iyi bak ve iyi haberlerini bekliyorum yakinda.

okuyunca tüylerim diken diken oldu.rabbim kucağiniza almayı nasip etsin işlh yaradan .ol dedikten sonra
herşey oluyor,herşeyin bir vakti var sizin minişinizde vaktini beklemiş.çokk tebrik ederim

Allah razi olsun arkadasim. Bu isler gercektende kismet isi, allah ol dedikten sonra oluyor. Bazileri kolay hamile kaliyor bazileride iste bizim gibi bekliyor. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun yeterki allahim hayirlisini versin.

merhabalar bende bu siteye yaklaşık 15 gündür katıldım, ve herşeyi okumaya çalışıyorum, benimde 2 senedir bebeğim olmuyor, şimdi tedavi görüyorum..geçen ay iğne yapılddı ama tutmadı, dün hastalandım..üzülmüştüm aslında am bu akşam burda laubali ve diğer arkadaşları görünce utandım açıkcası..ben pes etmeye başlamıştım ama şimdi umutlandım tekrar ve hamile kalan arkadaşlara inanın kendimin olmuş gibi sevindim ve çok duygulandım..Rabbim inş tüm isteyen kardeşlerime nasip eder..Hamile arkadaşlardan bende dua bekliyorum İnşAllah..herkese hayırlı geceler..

Yaşadıklarınızdan çok etkilendim, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah...Darısı bizlere...Amin

Canım hamilelik nasıl gidiyo, bizi bilgilendir biraz. Şahsen merak ediyorum laubalicim:)

Hamd olsun suan hic bir sorun yasamadik. Bebegim ilk haftalarda geriden gelmisti kalp atisini gec duyduk sonra bide baktiktik tam 14 gün geri atmis yani cok tuhaf olacak ama sanki tam adet gunü hamis kalmis gibi oldum, bizde bu duruma cok sasirdik cunkü adet günü pozitif testi gormüstüm. Allahim istedikten sonra ne mucizeler yaratiyor, ama benim hamilelik gec baslayanlardandi hcg hep yavas ilerledi simdi sükürler olsun ikili testimiz temiz cikti 4 hafta sonra detayli ultrasyonumuz var :hulya: Bize hala rüya gibi geliyor, hergun bebegimizi saglicakla kucagimiza alalim diye dua ediyoruz bu 8 yilin sendromu hala üstumüzde kolay kolayda kaybolmuyacak gibi.

Sen yeterki allahina inancini ve güvencini yitirme. Ben en sonunda tedavileri birakacam artik rabbim böyle istiyorsa boynumuz kildan ince sansimizi artik zorlamak istemiyorum dedim ve allahim istedikten sonra her turlu olur demistim. Inan canim son 11.tüp negatifinden 1½ ay sonra hamile oldugumu ögrendim. Sende hic pes etme bu bir sinavdir insallah tez vakitte isteyen herkese rabbim nasip eder,

Yaşadıklarınızdan çok etkilendim, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah...Darısı bizlere...Amin

Sizler icinde duaciyim. Allahim kimseyi darda birakmasin, kimseye karsi mahcup hissedirmesin. Darisi sizlere insallah

Sagol canim sen siteye ugramiyorsun galiba. Masallah sizde büyumusunüz allahim nazarlardan korusun. Peki cinsiyeti belli oldumu kuzumun?

benim oğlum olucak teyzesi 34. haftamızdayız artık, senin cinsiyeti belli olmamış henüz sanırım az önce okudum, Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah...

benim oğlum olucak teyzesi 34. haftamızdayız artık, senin cinsiyeti belli olmamış henüz sanırım az önce okudum, Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah...

Masallah artik sana sayili gunleri kaldi diyebiliriz Saglicakla gelsin minik yavrun insallah. Bizim cinsiyetimiz haftaya detayli ultrason´da belli olur tabii eger soylerlerse. Danimarka bu konuda cok titiz davraniyor zamaninda cok yanlis tahmin yapmislar. Hayirlisi diyelim ne olursa kabulumuz bayanssulusmile

selam laubali, hikayeni okudum gercekten cok sevindim. benim durumumda ayni senin gibi, 6 yildir cocuk sahibi olmayi deniyoruz, tup bebek ameliyat vsvs bizde yaptik sonuc hep negatif oldu, sonunda bizde kendiliginden hamile kaldik :) Su an 10+5 haftaligiz, insallah bir sorun olmadan atlatacagim ilk trimesteri, sen ikinci trimesteri bile atlatmaya yaklasmissin tebrikler.

Bende bu arada norvecteyim :)

Insallah hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza aliriz

Senin adina coook sevindim canim. Sende cok yoldan gecmisin allahim sonunda dualarinizi kabul etmis.
Gecen hafta televizyonda Mustafa Karatas hocamiz Allah sadece degerli gördugü insanlari sinar ve denermis. Sükürler olsun Rabbime sinavimizi sabirla ve inancla gectik darisi diger bütun isteyen arkadaslara.

2. trimestere az kalmis canim ben 20. haftama nasil geldim hala anlamadim tabii zaman cook yavas geciyor biran önce saglicakla 40.haftamiza yaklasip bebegimizi kucagimiza alsak diyoruz kaydirigubbakcemile3 Tedavilerde 14 gun o bekleme süresi cook uzun gelirdi
halbuki hamilelik daha uzunmusta düsunemedik kaydirigubbakcemile3

Cok sagol canim benim allahim sana nasip etsin. Inan her namazimda sizler icin dua ediyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.

Insallah ilk tup bebek denemesinde tutar, sürec zor degil ama biraz mesaketli ilaclar vs cok zamanli kullanmalisin doktorun dedigi gibi yapmalisin. Onun haricinde hic korkma, her zaman inancli ol ve olacak diye giris motivasyon coook önemli. :ecrin_bebek:

inş canım
duaların ııcnde saol
allh raz olsun

ayy çok sevindim benim teyzemde tam 10 sene uğraştılar canım sonra dedi ki yaa olmuyor işte çok yoruldum artık dedi
rabbim vermiyorsa vardır bi hayrı dedi 3 ay sonra hamile kaldı şimdi 6 yaşında oğlu var allah kimseyi aratmasın
sağlıkla gelsin bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…