günaydın laubali sen ve bebişin nasıl allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagına alırsın bebişini kan pırtılaşması çıktı igneye hamile olunca başlayacaksın dedi dr ama 3 aylık oldugunda ögrendim kan pırtılaşması oldugunu günlük iğneye başladım ama ve rahim de açıklık var dikiş atılacak dedi ama kısmet olmadı rabbim bu acıyı yaşatmasın bir daha rabbim in herşeye gücü yeter inş kucagızı boş bırakmasın hayırlı ve saglıklı yine bebişlerimizi gönderir allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
okuyunca tüylerim diken diken oldu.rabbim kucağiniza almayı nasip etsin işlh yaradan .ol dedikten sonra
herşey oluyor,herşeyin bir vakti var sizin minişinizde vaktini beklemiş.çokk tebrik ederim
Canım hamilelik nasıl gidiyo, bizi bilgilendir biraz. Şahsen merak ediyorum laubalicim:)
merhabalar bende bu siteye yaklaşık 15 gündür katıldım, ve herşeyi okumaya çalışıyorum, benimde 2 senedir bebeğim olmuyor, şimdi tedavi görüyorum..geçen ay iğne yapılddı ama tutmadı, dün hastalandım..üzülmüştüm aslında am bu akşam burda laubali ve diğer arkadaşları görünce utandım açıkcası..ben pes etmeye başlamıştım ama şimdi umutlandım tekrar ve hamile kalan arkadaşlara inanın kendimin olmuş gibi sevindim ve çok duygulandım..Rabbim inş tüm isteyen kardeşlerime nasip eder..Hamile arkadaşlardan bende dua bekliyorum İnşAllah..herkese hayırlı geceler..
Yaşadıklarınızdan çok etkilendim, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah...Darısı bizlere...Amin
Yaşadıklarınızdan çok etkilendim, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah...Darısı bizlere...Amin
gözün aydın canım
Sagol canim sen siteye ugramiyorsun galiba. Masallahsizde büyumusunüz allahim nazarlardan korusun. Peki cinsiyeti belli oldumu kuzumun?
benim oğlum olucak teyzesi 34. haftamızdayız artık, senin cinsiyeti belli olmamış henüz sanırım az önce okudum, Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah...
selam laubali, hikayeni okudum gercekten cok sevindim. benim durumumda ayni senin gibi, 6 yildir cocuk sahibi olmayi deniyoruz, tup bebek ameliyat vsvs bizde yaptik sonuc hep negatif oldu, sonunda bizde kendiliginden hamile kaldik :) Su an 10+5 haftaligiz, insallah bir sorun olmadan atlatacagim ilk trimesteri, sen ikinci trimesteri bile atlatmaya yaklasmissin tebrikler.
Bende bu arada norvecteyim :)
Insallah hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza aliriz
oglum olacak
Cok sagol canim benim allahim sana nasip etsin. Inan her namazimda sizler icin dua ediyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.
Insallah ilk tup bebek denemesinde tutar, sürec zor degil ama biraz mesaketli ilaclar vs cok zamanli kullanmalisin doktorun dedigi gibi yapmalisin. Onun haricinde hic korkma, her zaman inancli ol ve olacak diye giris motivasyon coook önemli. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?