8 yıl sonra gelen mınık sey :)

o gaz benide mahvetti ya cnm kabızlık problemide yasıyormusun her aksam süt içiyorum yatmadn o ypyr olablrmi sıkıntı olmaya basladı artık bnde

o gaz benide mahvetti ya cnm kabızlık problemide yasıyormusun her aksam süt içiyorum yatmadn o ypyr olablrmi sıkıntı olmaya basladı artık bnde

2 gundür iyiyim, galiba benide sut yapiyordu hemen icmeyi kestim ve simdi oohh dunya varmis diyorum, sabahlari sut ile cornflakes yiyordum bu yüzden seninkide sut icmenden olabilir.

allah ım herkese hayırlı ve saglıklı yine herkese bebişlerimizi kucagımıza almayı nasif eder tüm bebiş isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin bebişleri allaha emanet olun

bende bugün doktora gittim kis göründü kan testi yapmak için gittim cumartesi gidecegim doktoruma kalp atışını dinlemek için inş bir sorun çıkmaz inş seninkide kalbini dinletir hayırlı ve saglıklı yine hepimiz kucagımıza alırız bebişimizi isteyen herkese en kısa zamandabebişlerini gönderir allah a emanet olun arkadaslaropuyorumnanaktan

Herkese ck cok tesekkür ederim, rabbim herkese bu duyguyu tattirsin.

Bugün kese gozuktü ama henüz icinde bebek yok. Zaten gec dollenmeden süpheleniyordum, doktorda büyük ihtimal oyle dedi. Yarin kan testi yapilacak, scanne gore kiyasliyacaklar. Bide aksilik, usg girmdeden önce wc´de kanamam oldu. Simdi durdu galiba kirli sulu kan gibiydi. 1 hafta sonra tekrar usg var.

maşallah canım maşallah Allah seni de bebeğini de nazarlardan korusun...
nasıl sevindim anlatamam...şimdi gebe olduğumu öğrensem bu kadar mutlu olmazdım...
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Allah saağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlat nasip etsin....
çoooooooooooooook sevindim...
maşallah....

amin allah ım en kısa zamanda bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine bebiş nasif etsin allah a emanet olun

Allah razi olsun, bu güzel yazilar beni cok duygulandiriyor. Rabbim isteyen herkese hayirli, sihhatli, eli ayagi duzgün evlatlar nasip etsin. :1hug:

kan testini verdim pazartesi sonucunu alacagım kist cıktı iyi huylu dedi ama sonucu bekliyorum doktora sonucu alınca gidecegim inş temiz çıkar kanaman başlarda benimde vardı şimdi yok allah ıma şükürler olsun inş senin bebişinde sana sıkı yine annesine sarılır allah ım hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız inş allah a emanet olun

tüm bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin allah ım allah a emanet olun arkadaslar :Saruboceq:

tüm bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin allah ım allah a emanet olun arkadaslar :Saruboceq:

saol cnm benimde bebğim saglıklı gelir inş. kucagıma 2aylık oldu ultrasona grdim şimdilik herşey yolunda büyümüş biraz, dua edin banada kızlar allahım acısını yasatmasın:Saruboceq:

canım yazdıklarından çok etkilendim,Rabbim sabır vermiş,sende dayanmışın,olmaz diye bişey yok işte....Hayırlısıyla kucağına da al inşallah

saol cnm benimde bebğim saglıklı gelir inş. kucagıma 2aylık oldu ultrasona grdim şimdilik herşey yolunda büyümüş biraz, dua edin banada kızlar allahım acısını yasatmasın:Saruboceq:

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..çok sevındım..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…