Cok sükür canim bu habere cok sevindim. Arada sirada bu tarz kanamalar, lekelenmeler yasaniyor yeterki cok onemli olmasin. Allahim seni fazla bekletmeden hemen 2,ciyi göndermis, illa hepsi ayni olacak diye birsey yok herkes illa kötü seyler yasiyor bu bizlere tecrübe olsun. Sende fazla strese girip bebegini üzme. Yarin ne olacak hic kimse bilmiyor, hamilesin bunun keyfini cikarmaya calis.
Hamd olsun bebegim cok iyi, beni hic üzmüyor sadece tek sikintim gaz, karnim gurul gurul eh bunada sükür :)
o gaz benide mahvetti yacnm kabızlık problemide yasıyormusun her aksam süt içiyorum yatmadn o ypyr olablrmi sıkıntı olmaya basladı artık bnde
yarin bebegimi görmeye gidecez eger sansli isek kalp atisinida duyariz.
11 tüp bebek denemsi, 6 asilama, yumurtlama takibi, cikolata kisti derken ameliyatlar , histeroskopi vs bildiginiz tipdaki bütün tedaviler pesinde kosa kosa hepsini 8 yilima sigdira bildim ama malesef hepsinde negatif sonuc aldim. En iyi kalite yumurta, sperm ve embro derken, blastosist, assisted hatching, glu, derken yine olmadi yine olmadi alsanaalsanasmile
Yüce mevlam isterse olur, biz ne kadar pesinden kosarsak kosalim yine rabbimin izni olmadan hic birsey olmuyor. Bizim icin en hayirlisini ve en iyisini bilen yaradanimiz. Umudunuzu kaybetmeyin, tam herseyi biraktim derken kendiligimden hamile kaldim.
Hic kafaya takmamaya calistim, ovalusyon günlerimi, adet günleri var yoktan saydim hic hesaplama yapmadim.Bunda yarim sene önce 4 ay menopaza girdim cikolata kistim yüzünden arkasindan hemen 2 negatif tüp bebek denemesi yine gerceklesti ve 3 ay sonra kendiligimden gebeyim. Insallah bebegim saglikli buyür ve 9 ay sonra kucagimizda olur tek dilegim bu lütfen sizde dua edin, allahim dileyen herkese gönlündekini versin
amin allah ım en kısa zamanda bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine bebiş nasif etsin allah a emanet olun
maşallah canım maşallah Allah seni de bebeğini de nazarlardan korusun...
nasıl sevindim anlatamam...şimdi gebe olduğumu öğrensem bu kadar mutlu olmazdım...
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Allah saağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlat nasip etsin....
çoooooooooooooook sevindim...
maşallah....
tüm bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin allah ım allah a emanet olun arkadaslar :Saruboceq:
saol cnm benimde bebğim saglıklı gelir inş. kucagıma 2aylık oldu ultrasona grdim şimdilik herşey yolunda büyümüş biraz, dua edin banada kızlar allahım acısını yasatmasın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?