merhaba arkadaslar benim bebişim beni korkuttu dün kanamam vardı sonrada parça düştü bebişim beni bıraktı sandım dr gittim hemen allah ıma sükürler olsun beni bırakmamış bebişimi ve kalp atışınıda duydum inş bir daha beni böyle korkutmaz hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız hepimiz bebiş isteyen herkesede allah ın nasif eder allah a emanet olun arkadaslar:CüvCüv:a.s.
canım yazdıklarından çok etkilendim,Rabbim sabır vermiş,sende dayanmışın,olmaz diye bişey yok işte....Hayırlısıyla kucağına da al inşallah
Bebegimin kalp atisini gördüm. Hamd olsun.
ne güzel allah mutluluğunu daim etsin inşallah. sağlıkla kucağına al.
canım çok sevindim , daha şimdi gördüm hamiş olduğunu nerdeyse 2 ay olmuş sen haber vereli, Allah tamamına erdirsin inşallah, benim kuzum da 29 haftalık oldu :))
henüz yeni evliyim, evlilik sürem sizin bebeğinizi bekleme süresinin ay versiyonu kadar :) Rabbim ne büyük sabır vermiş, sabrın sonu selamet işte, 8 yıllık bekleyiş ve zorluklar bir anda silinip gitmiştir eminim :) hepsi sevap hanenize bir artı olsun inş. tebrik ederim, yukarıdaki fotoyu görmek burada bebek bekleyen her güzel kadına nasip olsun...
hayırlı cumalar arkadaslar merhaba laubali seninle aynı gün gidiyordu bebişimiz ama babalar gününde beni bıraktı 4 bebişimide kaybettim allah ım inş kucagımızı boş bırakmaz bu mübarek günde ve bu üç ayların yüzü suyu hürmetine hayırlı ve saglıklı yine kucaklarımızı alırız inş bu acıyı bir daha yaşatmasın rabbim allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalın
laubali çok tabrikler,hayırlı uğurlu olsun meleğin.
ALLAH tamamına erdirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?