8 yıl sonra gelen mınık sey :)

merhaba arkadaslar benim bebişim beni korkuttu dün kanamam vardı sonrada parça düştü bebişim beni bıraktı sandım dr gittim hemen allah ıma sükürler olsun beni bırakmamış bebişimi ve kalp atışınıda duydum inş bir daha beni böyle korkutmaz hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız hepimiz bebiş isteyen herkesede allah ın nasif eder allah a emanet olun arkadaslar:CüvCüv:a.s.

Gozün aydin insallah hicc birakmaz yavrularimiz

canım yazdıklarından çok etkilendim,Rabbim sabır vermiş,sende dayanmışın,olmaz diye bişey yok işte....Hayırlısıyla kucağına da al inşallah

Allah razi olsun. Mevlam hayirli, sihhatli, eli ayagi duzgün yavrular nasip etsin insss.

Senide tebrik ederim canim.

obir siteye yazmistim ama burdanda tebrik etmek istedim seni dilerim sagsaglim kucagina alirsin:1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

laubali iyi aksamlar allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımızada almayı nasif eder tüm bebiş isteyen herkese bebiş nasif eder ınş hayırlı ve saglıklı yine allah a emanet olun arkadaslaropuyorumnanaktan

Cok sagolun arkadaslar. Allahim olmayan herkese tattirsin bu duyguyu.
Sükur biz cok iyiyiz, yavrum beni hic uzmedi simdiye kadar ne kusma var nede bulanti.
Sadece cook yorgunluk var, yeterki yorgunluk olsun bende bol bol yatarim bu sayede kaydirigubbakcemile2

canım çok sevindim , daha şimdi gördüm hamiş olduğunu nerdeyse 2 ay olmuş sen haber vereli, Allah tamamına erdirsin inşallah, benim kuzum da 29 haftalık oldu :))

canım çok sevindim , daha şimdi gördüm hamiş olduğunu nerdeyse 2 ay olmuş sen haber vereli, Allah tamamına erdirsin inşallah, benim kuzum da 29 haftalık oldu :))

Sagol canim sen siteye ugramiyorsun galiba. Masallah sizde büyumusunüz allahim nazarlardan korusun. Peki cinsiyeti belli oldumu kuzumun?

henüz yeni evliyim, evlilik sürem sizin bebeğinizi bekleme süresinin ay versiyonu kadar :) Rabbim ne büyük sabır vermiş, sabrın sonu selamet işte, 8 yıllık bekleyiş ve zorluklar bir anda silinip gitmiştir eminim :) hepsi sevap hanenize bir artı olsun inş. tebrik ederim, yukarıdaki fotoyu görmek burada bebek bekleyen her güzel kadına nasip olsun...

Allah razi olsun arkadasim vakti zamani gelince rabbim sana insallah zahmetsizce bebek nasip eder. Beklemek cok zordu, buyuk bir sinavdan gectik, evliligimiz, hayatimiz hersey diken ustundeydi ama masallah birbirimize olan anlayis ve sevgimiz sayesinde hersyein ustunden geldik. Hep hayirlisini diledik. Sizde hayirlisini dileyin illa olsun diye sart kosmayin. Sabirla ve inancla bekleyince olmayacak birsey yokmus.

hayırlı cumalar arkadaslar merhaba laubali seninle aynı gün gidiyordu bebişimiz ama babalar gününde beni bıraktı 4 bebişimide kaybettim allah ım inş kucagımızı boş bırakmaz bu mübarek günde ve bu üç ayların yüzü suyu hürmetine hayırlı ve saglıklı yine kucaklarımızı alırız inş bu acıyı bir daha yaşatmasın rabbim allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalın

laubali çok tabrikler,hayırlı uğurlu olsun meleğin.
ALLAH tamamına erdirsin inşallah.

Canim ya gercekten üzüldum. Allahim sabir versin valla seninkide cok zor ya insallah tez zamanda saglikli bebek verir rabbim. Yanliz bi dahaki sefer bence doktor kontrolu halinde gebeligine devam et, illa bir sorun vardir bence bu olayin arkasini birakma genelde seker, kan pihtilasmasi veya kromozom bozuklugu yuzunden dusuk oluyor. Seninde dedigin gibi insallah rabbim 3 aylarin hurmetine bekleyen herkese hayirli saglikli evlat verir.

laubali çok tabrikler,hayırlı uğurlu olsun meleğin.
ALLAH tamamına erdirsin inşallah.

Allah razi olsun canim, darisi herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…