Aşkından ölmüyorum diyorsunuz ama adam için kurduğunuz her cümle aşk romanından fırlamış gibi edebiyat parçalıyorNe kadar öfke dolusunuz. Yorumlarınızı hayretle okuyorum. Üzerine baskasını sevdim, başka ilişkilerde başrol oldum. Bambaşka sevinçlerde ve hüzünlerde uyudum uyandım.
İstersem on sene de aşkından ölürdüm de, artık ben ondan geçmişim.
Yaptığı saçmalık geldi, merak ettim. Burası danışma yeri diye sorayım dedim.
Severek terk ettim, meraklısına!
Kişiliği oturmamış diye düşündüm, haklı da çıktım sonrasında.
Ciddi cevap verenlere teşekkür ediyorum
Sabah sabah zihninizin maşallahı var cok yerinde bir yorum olmuş kutluyorumAşkından ölmüyorum diyorsunuz ama adam için kurduğunuz her cümle aşk romanından fırlamış gibi edebiyat parçalıyor
Yok dizine yatıp ağlamalı ayrılık yok ben ondan geçtim. Başka aşklarda başrol oldumAllah Allah ne edebiyat ne edebiyat Sonuna bir de hüzünlü şiir yapıştırın tam olsun.
On sene öncesini insan net hatırlayamıyor bile adamı stalklamak nereden geldi aklınıza.
Engellemiş işte neden niçin sormaya gerek yok. Önemi de yok.
Insanlar bir iki edebi satır görür, kendilerine gelirler diye düşündüm. İnsanlık deyince de benAşkından ölmüyorum diyorsunuz ama adam için kurduğunuz her cümle aşk romanından fırlamış gibi edebiyat parçalıyor
Yok dizine yatıp ağlamalı ayrılık yok ben ondan geçtim. Başka aşklarda başrol oldumAllah Allah ne edebiyat ne edebiyat Sonuna bir de hüzünlü şiir yapıştırın tam olsun.
On sene öncesini insan net hatırlayamıyor bile adamı stalklamak nereden geldi aklınıza.
Engellemiş işte neden niçin sormaya gerek yok. Önemi de yok.
Neden engelledi diye konu açmış neden diye siz sormuşsunuz, ben de diyorum ki size neden diye sormaya gerek yok. Yani adam engellemiş ya hani bir önemi yok diyorum. Bu kez oldu mu anladınız mıInsanlar bir iki edebi satır görür, kendilerine gelirler diye düşündüm. İnsanlık deyince de ben
İsteseydim yapıştırırdım da gerek duymadım:)
Bazı insanlar hızlı yaşar hayatı, kimisi de ben gibi.
Sorum “ neden engellemiş sormaya gerek var mı” değildi. Yanıtınız soruma uygun değil.
Bu ortak arkadaşlar seni hala stalkluyor, hala senden bahsediyor demiş olabilir. Bunu bilerek veya bilmeden pot kırarak yapmış olabilirler. O ve sevgilisi de bu durumdan rahatsız olmuştur engellemiştir.Yok ortak arkadaşlarımız var, kesin düğününe çağıracağı. evlenmediğine eminim o açıdan
Boş vakti olmayan insan yoktur,ben anlamıyorum bu durumu bitmişse bitmiş neden önünüze bakmıyorsunuz size ne sevgilisi olan ex'in doğum gününden kendını hatırlatmaya horlatmaya ne gerek var bakın yolunuza ne kadar boş vaktınız var ya imreniyorum benim sittin sene aklıma gelmez beni istemeyeni ben niye isteyeyım
ee sizde dogru kullanamıyorsunuz demekkı 10 yıl önceki exi merak ettiğinize göre valla benım boş vaktım olmuyor cıddenBoş vakti olmayan insan yoktur,
Zamanını doğru kullanamayan insan vardır
Neyi merak ediyorsunuz onun ilgisini ve askini özlediniz acikcasi bu iliski olmasin ama bir yerlerde askimdan sürünsün ModuMerhaba arkadaşlar. Ben takip ederken ilişkileri içeren bir başlık vardı sanki, bulamadım.
Benımki dert değil ama sormak/ konuşmak istedim
Bundan 10 sene önce biriyle sevgili oldum.
Kavga gürültü 20lerimizin basındaydık. Konu evliliğe varınca 1.5 sene sonunda ayrıldık.
Dizine yatıp “severek ayrılanlar” dinleyip ayrılmışlığımız var bizim :)
1.5 sene daha konuştuk, sonunda arkadaşımın saçmalamasıyla muhabbeti kestik ama iyi ayrıldık yani.
Son 5-6 yıldır iletişimimiz yok.
1 sene falan oldu heralde sevgilisi olduğunu duydum.
2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Bugün doğum günü bir bakayım dedim yine yok
Arkadaşımıza sordum beni engellemiş.
Asla karşılaşmadık
İletişimimiz olmadı
Sevgilisi var diye desem yeni bir olay değil
Durup dururken beni engelledi.
Storyime bakıp mı engelledi acaba dedim ama neden olur diye bir şaşırdım.
Ne dersiniz neden olur?
10 sene olmuş unut falan demeyin aşkımdan ölmüyorum:)
ee sizde dogru kullanamıyorsunuz demekkı 10 yıl önceki exi merak ettiğinize göre valla benım boş vaktım olmuyor cıdden
Neyi merak ediyorsunuz onun ilgisini ve askini özlediniz acikcasi bu iliski olmasin ama bir yerlerde askimdan sürünsün Modu
Herif bulmus birini silmis sizi bu kadar net
Yalnız kadın sizi engelliyorsa net stalklıyordur, uzman görüşü.Böyle bir soru sorup istediğiniz tek yanıt hala seni seviyor unutmadı sizi dememiz. Malesef buna anlam yükleme. Benim 2020 de ayrıldığım eski sevgilimin benden sonra sevgilisi tek bir iletişim olmadığı halde beni kendinden engellemişti. İnsanlar bunu yapabiliyor
Nasıl şeyler?Yaş 30 u geçince oluyor böyle şeyler
Sizin 9 sene sonra bakmak aklınıza gelmişse adamın da gelebilir.Yalnız kadın sizi engelliyorsa net stalklıyordur, uzman görüşü.
Ama ben beni sevdiğini düşünmüyorum. Biz boşanırız diye ayrıldım, değişirsin dedim, öyle de oldu
Ben sadece mevzuyu saçma bulup danışmak istedim hani 9 sene sonra engellemek aklıma gelmezdi.
aşkından ölmüyosun ama adamın peşine düşmüşsünMerhaba arkadaşlar. Ben takip ederken ilişkileri içeren bir başlık vardı sanki, bulamadım.
Benımki dert değil ama sormak/ konuşmak istedim
Bundan 10 sene önce biriyle sevgili oldum.
Kavga gürültü 20lerimizin basındaydık. Konu evliliğe varınca 1.5 sene sonunda ayrıldık.
Dizine yatıp “severek ayrılanlar” dinleyip ayrılmışlığımız var bizim :)
1.5 sene daha konuştuk, sonunda arkadaşımın saçmalamasıyla muhabbeti kestik ama iyi ayrıldık yani.
Son 5-6 yıldır iletişimimiz yok.
1 sene falan oldu heralde sevgilisi olduğunu duydum.
2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Bugün doğum günü bir bakayım dedim yine yok
Arkadaşımıza sordum beni engellemiş.
Asla karşılaşmadık
İletişimimiz olmadı
Sevgilisi var diye desem yeni bir olay değil
Durup dururken beni engelledi.
Storyime bakıp mı engelledi acaba dedim ama neden olur diye bir şaşırdım.
Ne dersiniz neden olur?
10 sene olmuş unut falan demeyin aşkımdan ölmüyorum:)
Engellemek için rahatsız olmak gerekir yaSizin 9 sene sonra bakmak aklınıza gelmişse adamın da gelebilir.
Peşine düştüğüm yer tam olarak neresi?aşkından ölmüyosun ama adamın peşine düşmüşsün
E tamam 9 sene önceki sevgilinin dolum tarihini hatırlamak da normal değil diyoruz hadi hatırladın dur bakayım diyip bir de gidip arkadaşlara söylemek de tuhaf. Engellemesinden daha tuhaf. Karşıma çıkmadın dersin engellersin. Engellemek 9 sene sonra doğumgününde bakmaktan daha normalEngellemek için rahatsız olmak gerekir ya
hani iletişim yok ya
Peşine düştüğüm yer tam olarak neresi?
benim ıkı sevgilim de aynı gün doğmuştu, o gün aklıma geldi, vaoov bir anımsama değildi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?