8.yıl

Zeynep397

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2024
258
176
23
Merhaba arkadaşlar. Ben takip ederken ilişkileri içeren bir başlık vardı sanki, bulamadım.
Benımki dert değil ama sormak/ konuşmak istedim

Bundan 10 sene önce biriyle sevgili oldum.
Kavga gürültü 20lerimizin basındaydık. Konu evliliğe varınca 1.5 sene sonunda ayrıldık.

Dizine yatıp “severek ayrılanlar” dinleyip ayrılmışlığımız var bizim :)

1.5 sene daha konuştuk, sonunda arkadaşımın saçmalamasıyla muhabbeti kestik ama iyi ayrıldık yani.

Son 5-6 yıldır iletişimimiz yok.
1 sene falan oldu heralde sevgilisi olduğunu duydum.

2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Bugün doğum günü bir bakayım dedim yine yok
Arkadaşımıza sordum beni engellemiş.
Asla karşılaşmadık
İletişimimiz olmadı
Sevgilisi var diye desem yeni bir olay değil
Durup dururken beni engelledi.
Storyime bakıp mı engelledi acaba dedim ama neden olur diye bir şaşırdım.

Ne dersiniz neden olur?

10 sene olmuş unut falan demeyin aşkımdan ölmüyorum:)

Yani bir sürü sebebi vardır. İletişim kurmak istemiyordur, sizin de iletişim kurmanızı önden engellemek istemiş olabilir.
Doğum günü diye sakın mesaj atmaya çalışmayın

Muhtemelen densizin biri yeni kiz arkadasina sizden bahsetmistir, dizlerine yatirip severek ayrildi diye, kiz arkadasi olay cikarmasin diye sizi engellemiştir.

En komplike sebep bu olabilir.

Ya da direkt sizi gormek, duymak istemiyordur.

Kız arkadaşı sizi biliyorsas öğrendiyse ondan engellemiş olabilir.Bir eski sevgilim vardı benden sonra biriyle sevgili olmuştu bana dönünce o kızı hemen çıkarıp engellemişti ben bir şey demeden bildiğimi de bilmiyordu arkadaşım söylemişti. Erkekler böyle şeyler yapabiliyor.

Adam seni engellemiş hâlâ neyin peşindesin?

Askından ölmüyorsun ama takıntından olebılırsın

Hic bisey anlamadim. 20 lerin başında sevgiliymissiniz suanda 30 yasindasiniz sevgilisi varmış artik ve engellenmissiniz nedir yani mevzu herkes evlensin çoluğa çocuğa karissin ama arada goz göze gelmeliyiz mi derdiniz nedir yani millette kendine dert ariyor asksizliktan

Kız arkadaşına sizden bahsetmiştir geçmiş ilişkisi olarak o da engellemesini istemiştir.

Benzer bir durumda bana olmuştu. 1 yıllık ilişki sonunda ayrılmıştık ben hiçbir iletişimde bulunmama rağmen beni engellemişti. Sonra ben eşimle evlendim 3 4 yıl sonra engelimi kaldırıp istek yollamıştı. Bunların kafasını anlayamassım engellemek çok çocukça bir düşünce muhtemelen kendilerine yediremedikleri şeyler yüzünden böyle bir reaksyon gösteriyorlar. Halbu ki umursamayan adam engelle falan uğraşmaz

Ne kadar öfke dolusunuz. Yorumlarınızı hayretle okuyorum. Üzerine baskasını sevdim, başka ilişkilerde başrol oldum. Bambaşka sevinçlerde ve hüzünlerde uyudum uyandım.

İstersem on sene de aşkından ölürdüm de, artık ben ondan geçmişim.
Yaptığı saçmalık geldi, merak ettim. Burası danışma yeri diye sorayım dedim.

Severek terk ettim, meraklısına!
Kişiliği oturmamış diye düşündüm, haklı da çıktım sonrasında.

Ciddi cevap verenlere teşekkür ediyorum

Kizla evlilik yoluna felan girmis olabilir o yuzden engellemistir öyle degilsede zaten kiz ona yol verince acar engeli mutlaka

bence bunu kişisel alma. üzerinden 10 yıl geçmiş, seninle ilgili özel bir nedeni olmayabilir. sevgilisiyle sorun yaşamamak için, kendi kafasını rahat tutmak için ya da tamamen içinden öyle geldiği için engellemiş olabilir. önemli olan senin yoluna devam etmen, zaten geçmişi geride bırakmışsın. bazen insanlar sebepsizce mesafe koyar, bu da onların tercihi olur. senin değerinden bir şey eksiltmez.

Evlenmiştir

Evlenmiştir. Eşiyle eskilerden konuşup defterleri kökten kapatmışlardır.

Yok ortak arkadaşlarımız var, kesin düğününe çağıracağı. evlenmediğine eminim o açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…