8.yıl

ya o adamdan sonra total 1+0,5 sevgilim olmus;nesi tuhaf
ayrıca ben tuhaf mı diye sormamıştım,
neden savunma yapıyorum

2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Bugün doğum günü bir bakayım dedim yine yok
Arkadaşımıza sordum beni engellemiş.
Bence peşine düştüğünüz yer tam olarak burası. Arkadaşınıza sorma ihtiyacı duymuşsunuz. Yani hesabının kapalı olduğunu bildiğiniz halde sormak. Sizi engellediğini öğrenmiş dert olmuş kk sormuşsunuz.

Minel00 hesabıda sizin sanırım. Mune

Aynı kalın punto, aynı boşluk tarzı.

Son düzenleme:
şaşkınlık, merakı tetikleyen bir duygu durumudur
Yoo insan ilgisi olmayan insanı merak etmez. Acaba diye bit pazarına nur yağdırmaya kalkmışsınız işte. Buradaki kadınlar bu şaşkınlık merak olaylarını yemez.
Hepimizin 10 sene önce 15 sene önce 1-2 yıllık ilişkisi oldu. Kaçımız doğumgününü hatırlayıp bakıyor?

Siz bakıyor musunuz diye sormuş muyum?

Bazı taşlar çok kıymetlidir ama oraya ait değildir, yer bulamazsınız.
Siz de eminim çok değerlisiniz ama bu konuya ait değilsiniz.

Kötü hikaye ama kendimle hiç alakası yok.
size kalan ask hayatımı aktaracak takatim şu an yok.
Sevilmek de bir rızkmış, benım yok demek istemiyorum varsa da henüz kavuşamadım.
Ama bu olayı topluca bambaşka anladınız.
Ne diyeyim ki toplumun ruh sağlığı çok iyi değil pek çok insan saldıracak yer arıyor.
Cümlenin sizinle ilgisi yok, söyleyeyim

Siz bakıyor musunuz diye sormuş muyum?

Bazı taşlar çok kıymetlidir ama oraya ait değildir, yer bulamazsınız.
Siz de eminim çok değerlisiniz ama bu konuya ait değilsiniz.
Engelledi çok aşık hep seni düşünüp ağlıyor dememizi umdunuz anlıyoruz ama kaçmış kuş, adam engellemiş geçmiş, boşa kurmayın yani

Son düzenleme:
Yorumunuzu konuyla bağdaştıramadım.
Sizin anlattığınız hikayedeki iki kişide salakmış afedersiniz.
Bide damadın teninin beyaz olması detayı gerçekten önemli miydi?
Hafif kumral olsa olmuyor muydu?

Engelledi çok aşık hep seni düşünüp ağlıyor dememizi umdunuz anlıyoruz ama kaçmış kuş adam engellemiş geçmiş boşa kurmayın yani
Adamın bana aşık olduğunu düşündüğümü beklemeniz, beni ne kadar algılayabildiğinizi bana açıkça gösterdi
Adamın engellemiş oha bennnn şokkk
Ben size artık bir şey söyleme gereği duymuyorum, karşımdakının anladığı kadarıyım diyor geçiyorum :)
sımdı sana ne yorumlar geliyordakı yorumlar köşesi burası

Halen nasip değilmiş diyorsunuz akıl hastalığı boyutunda takıntılılar böyle der çünkü bir tek dünyada o var sanar

Herşeyi edebileştirip kendi düşüncelerinin doğruluğuna taparken yıllarca sağlıksızca kurudunuz bence

Sevilmek rızıkmış diyorsunuz hayır sevilmek için bir sürü ilişkide bulunmak tecrübe edinmek gerekiyor. Siz sadece ve sadece cesaretsizsiniz başka ilişkiler için.

Yakın zamanda takıntılı tanıştığım kişinin yanında için ürperiyor.

Sizin gibi takıntılı insanların normal arkadaşı olması bile riskli.

Seven insan seni seviyorum benimle çıkar mısın der demiyorsa bitmiştir.8 yıl ne demek ya.

İlişki sonrası 6aylık yas dönemi içinde "seni seviyorum benimle çıkarmısın " demiyorsa bitmiştir ama siz düşüncelerinizde yaşamaya devam edin tapın düşüncenize

Kafasında kendini sevildiğine ikna eden üzerinden 6 ayı geçmiş tüm ilişkileri halen telafuz eden 1-2 belirsizliğe tutunan hayatsız, sıkıcı, tecrübesiz, cesaretsiz, cinselliği kısıtlanmış insanların muhakemelerinim yetersiz olduklarına %85 eminim benim gözümde şizofreni hastasından farkı yok.

Bir durum vardı o yüzden detay gerekti. Yoksa ben verisel konuşmayı severim.

Canımı sıkan bir durum var o yüzden celallendim.

Birisi hüzünlü edebiyatçı gibi duruyor ama sanki akıl hastanesinin köşesinde bir insanın bağladığı bir tek bez parçasıya hüzünle kuruyan bir ağaç gibi çürüdüğünü görüyorum.

Bezi bağlayan insanda sevgilisiyle rengarenk ip bağlanan ağaçlara rengarenk dilekler asıyor.

Bu kuru ağaçta kendisine sadece bir tane dilek asacak insan var sanıp yıllar öncesinin dilek parçasına sıkı sıkıya sarılıyor.

Çok sinirleniyorum. Çünkü onlarca insan var. Ama o ağaç bir tane sanıyor.

ya o adamdan sonra total 1+0,5 sevgilim olmus;nesi tuhaf
ayrıca ben tuhaf mı diye sormamıştım,
neden savunma yapıyorum
Koskoca 30 yaşında insanın toplasan 1+0,5 ilişkisi olması
Birde bu akıl hastalığı boyutunda takıntı da 0,5 sayılsa.

Her halükarda yine cesaretsiz, cinsel olarak kısıtlanmış, sıkıcı, insan bağımlısı bir insan oluyorsunuz

Önceki mesleğiniz halı yıkama mıydı
Sahte psikolog diplomanız fazla sırıtıyor da
Yoksa Çapa’nın gururu musun Ayşe’m

Tane tane yazdım diye ıkinci hesap sanıldım
Kelimeleri duzgun betimleyeyim diye eleştirildim
Anlaşılır yazsan kareı çıkarlar
Yazmasan karşılar

1.5+1=2.5 ilişki eder bu arada
Matematik öğretmenim olsa otur 0 derdi ama ben demeyeceğim

Bu arada umarım içinizdeki kini atmışsınızdır
İnsanlığa duyduğunuz nefreti benden çıkartmaya çalısırcasına komik gözüküyorsunuz çünkü

10 yıllık yeni takıntı rızzıkı nasibiniz olursa bekleriz.

O zamanda cinsel kısıtlanmışlığınızı, yeni ilişki cesaretsizliğinizi, 6 ayı geçmiş halen ağzınızdan düşmeyen tüm tanışıklık bile olsa saçmalamalarınıza enerjimi harcayacağıma emin olabilirisniz.

İyi rızzıklar , bukremsi hüzünler dilerim.

Son düzenleme:
Geçmiş.bitmis düşünmeyin bile

10 yıldır beklediğimine öğreneli
10 dakıka oldu.

Son ilişkimden ayrılalım 1.5-2 sene oldu
Aklında birisi varken diğerine giden hayran gönüllüleri hiç sevmem. Hayran gönüllü diyorum , kibarım çünkü.

Cinselliğime ne çok taktınız, gidiniz sevişiniz efendim size ne benden.

Gerçekten kendinizi psikolog sandığınız sanrılarınız beni üzdü. Şifa dilerim

şaşkınlık, merakı tetikleyen bir duygu durumudur
2 ay önce neye şaşırıp bakmıştınız ve doğum gününde neden şaşırdınız da merakınızdan arkadaşınıza sordunuz. Söylediğiniz de mantık bile yok. Aşkımdan ölmüyorum ama onu deli gibi merak ediyorum diye konunuzu bağlasaydınız daha samimi oldurdunuz ve insanlar gerçekten sizi daha iyi yönlendire bilirdi.

Bu kadar insanda üzerinize geldiyse eğer orta da gerçek anlamda samimi olmayan bir durum vardır. Yaşınızı bilmiyorum tahmini 30 lu yaşlarda olduğunuzu en az 28 olduğunuzu var sayar isek olgulaşmamış bir ruh ile size hayrlı hayrlı şaşırıp bol bol meraklanmalar. Adamın üstüne soğuk bir duş alınız.

Ikı ay önce eskiden arkadaşlarımla oturduk. Mevzusu açıldı evlendi mi falan derken baktık.

Ben bir şey kanıtlamıyorum yalnız
canı istemeyen yorum yapmaz
Bunu sorumluluk bilmenize gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…