ya o adamdan sonra total 1+0,5 sevgilim olmus;nesi tuhafE tamam 9 sene önceki sevgilinin dolum tarihini hatırlamak da normal değil diyoruz hadi hatırladın dur bakayım diyip bir de gidip arkadaşlara söylemek de tuhaf. Engellemesinden daha tuhaf. Karşıma çıkmadın dersin engellersin. Engellemek 9 sene sonra doğumgününde bakmaktan daha normal
Bence peşine düştüğünüz yer tam olarak burası. Arkadaşınıza sorma ihtiyacı duymuşsunuz. Yani hesabının kapalı olduğunu bildiğiniz halde sormak. Sizi engellediğini öğrenmiş dert olmuş kk sormuşsunuz.2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Bugün doğum günü bir bakayım dedim yine yok
Arkadaşımıza sordum beni engellemiş.
Merhaba arkadaşlar. Ben takip ederken ilişkileri içeren bir başlık vardı sanki, bulamadım.
Benımki dert değil ama sormak/ konuşmak istedim
Bundan 10 sene önce biriyle sevgili oldum.
Kavga gürültü 20lerimizin basındaydık. Konu evliliğe varınca 1.5 sene sonunda ayrıldık.
Dizine yatıp “severek ayrılanlar” dinleyip ayrılmışlığımız var bizim :)
1.5 sene daha konuştuk, sonunda arkadaşımın saçmalamasıyla muhabbeti kestik ama iyi ayrıldık yani.
Son 5-6 yıldır iletişimimiz yok.
1 sene falan oldu heralde sevgilisi olduğunu duydum.
2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Asla karşılaşmadık
İletişimimiz olmadı
Sevgilisi var diye desem yeni bir olay değil
Durup dururken beni engelledi.
Storyime bakıp mı engelledi acaba dedim ama neden olur diye bir şaşırdım.
Ne dersiniz neden olur?
10 sene olmuş unut falan demeyin aşkımdan ölmüyorum:)
şaşkınlık, merakı tetikleyen bir duygu durumudurBence peşine düştüğünüz yer tam olarak burası. Arkadaşınıza sorma ihtiyacı duymuşsunuz. Yani hesabının kapalı olduğunu bildiğiniz halde sormak. Sizi engellediğini öğrenmiş dert olmuş kk sormuşsunuz.
Yoo insan ilgisi olmayan insanı merak etmez. Acaba diye bit pazarına nur yağdırmaya kalkmışsınız işte. Buradaki kadınlar bu şaşkınlık merak olaylarını yemez.şaşkınlık, merakı tetikleyen bir duygu durumudur
kendisi kim bilmiyorum ama ben değilim
Siz bakıyor musunuz diye sormuş muyum?Yoo insan ilgisi olmayan insanı merak etmez. Acaba diye bit pazarına nur yağdırmaya kalkmışsınız işte. Buradaki kadınlar bu şaşkınlık merak olaylarını yemez.
Hepimizin 10 sene önce 15 sene önce 1-2 yıllık ilişkisi oldu. Kaçımız doğumgününü hatırlayıp bakıyor?
Aynı sizin gibi takıntı yapmış bir olay biliyorum. 16 yıllık mesele
Kız yaşının kudurganlığıyla oğlana evlenme teklifi ediyor o sıra her gün görünce gece azgınlığında aklına gele gele mast. yapınca hoşlandım sanıyor.
Sonra oğlan yok diyince uzaklaşıyor. Uzak kalınca dank ediyor . Aman verilmiş sadakam varmış iyiki teklifi kabul etmedi bu duygusal takıntılı diyor çünkü hem reddedip hem her dk konuşmaya çalışıyor oğlan.
Kız orda anlıyor oğlanın romantize ederel ve edebi ederek takıntılı birisi olduğunu.
Hatta oğlan pişma olup ev. tklf. ediyor ama asla kabul etmiyor belirisiz bırakıyorki kenarda egosunu tatmin etmek için.
Kafasına koyuyor. Bunun beni romantize etmesi egomu tatmin eder ama bu oğlanl bir adım asla almam diyor.
Zaten kızın annesi bu oğlan gibi zıtlaşanı istemez. Kız biliyor. bu oğlanla eğlensem sonra ayrılsam kendini öldürür öyle aptal takıntılı edebiyat aşığı diyor.
Evlensem annemle zırlaşır annem beni ayırır diyor.
Kız sadece bu olmayacağını gördüğü oğlanla egosunu tatmin etmek için görüşüyor buluşuyor. Tabi görünce kanı kaynıyor 1-2 romantik laf ediyor etmesine ama asla oğlana evlilik vaadini asla vermiyor ama oğlanın beyni nırmal çalışmıyor o yüzden anlamıyor.
Öyle safki zaten hayat görmemiş kızın bir iki mutluluk kelimesini kendisine pay biçiyor.
Nerdeyse 2 satır mesaj, 5-10 anı için oğlan 17 sene ölüyor kahrından.
Oğlan içine kapanık kimseyle görüşmediği için yanlış ediyor denebilir.Oysa cinselliği yaşamazsa işte böyle takıntı yapar onu bile bilmiyor.
Kız cinselliğini doya doya yaşıyor. Ama tabi tüm sosyal medya hesaplarını kapatıyor çünkü kızda etrafta Mutasıp biliniyor.
Bu takıntılı oğlanın kendini ifşa etmesinden korkuyor . Birde oğlanın ağzı durmuyor herkese anlatıyor romantize ettiği olmayan sevgi dünyasını.
Ara ara oğlan destan yazıyor tabi sensiz ölürüm diye kızda enerjiyle o sıra hangi sevgili varsa onunla ilişkisini daha sağlamlaştırıyor çünkü özgüvenli oluyor .
Gel zaman git zaman kızın annesi çağırıyor gel ev hazır diyor. Kız gidiyor kiramı versin ilçede boşu boşuna.
Kız evlenmeyi kafaya koydu çok yakışıklı biriyle bembeyaz tenli biriyle.
Kız halen enerjisini toplayıp romantik persomasını takınıp acıdığı için güzel kelimeler söylüyor
ama enerjisini toplamadan söylemiyor çünkü ürperiyor ve korkuyor, oğlan olmayan sevgi hk. ölürüm yazdığı için.
Birde intihar etmesinden korkuyor oğlanın.
Düşünsene karşında şizofrenik düzeyde yıllarca olmayan sevgiyi kafansında ikna etmiş biri var.
Enerjisini toplamadığından çok ağır şeyler söyleyeceğini söylüyor çünkü karşıdakini akıl hastası görüyor ve korkuyor.
Ama ego kaynağınıda yok etmek istemiyor evlense bile kenarda böyle yaşayacaksa yılda bir atak yaşayacak ama zararı olmayacaksa Dursun diyor.
En son bembeyaz tenli müstakbel damat kızı istemeye gelmişti.
Takıntılı Oğlanda gitsin sevgili bulsun yesin içsin yatsın. Ne oldu onca zamanı gitti hırsından çürür gibi rengi gitti. Velhasıl 6 aydan uzun süreli yas dönemi sizi kurutur ve rezil eder
Engelledi çok aşık hep seni düşünüp ağlıyor dememizi umdunuz anlıyoruz ama kaçmış kuş, adam engellemiş geçmiş, boşa kurmayın yaniSiz bakıyor musunuz diye sormuş muyum?
Bazı taşlar çok kıymetlidir ama oraya ait değildir, yer bulamazsınız.
Siz de eminim çok değerlisiniz ama bu konuya ait değilsiniz.
Yorumunuzu konuyla bağdaştıramadım.Aynı sizin gibi takıntı yapmış bir olay biliyorum. 16 yıllık mesele
Kız yaşının kudurganlığıyla oğlana evlenme teklifi ediyor o sıra her gün görünce gece azgınlığında aklına gele gele mast. yapınca hoşlandım sanıyor.
Sonra oğlan yok diyince uzaklaşıyor. Uzak kalınca dank ediyor . Aman verilmiş sadakam varmış iyiki teklifi kabul etmedi bu duygusal takıntılı diyor çünkü hem reddedip hem her dk konuşmaya çalışıyor oğlan.
Kız orda anlıyor oğlanın romantize ederel ve edebi ederek takıntılı birisi olduğunu.
Hatta oğlan pişma olup ev. tklf. ediyor ama asla kabul etmiyor belirisiz bırakıyorki kenarda egosunu tatmin etmek için.
Kafasına koyuyor. Bunun beni romantize etmesi egomu tatmin eder ama bu oğlanl bir adım asla almam diyor.
Zaten kızın annesi bu oğlan gibi zıtlaşanı istemez. Kız biliyor. bu oğlanla eğlensem sonra ayrılsam kendini öldürür öyle aptal takıntılı edebiyat aşığı diyor.
Evlensem annemle zırlaşır annem beni ayırır diyor.
Kız sadece bu olmayacağını gördüğü oğlanla egosunu tatmin etmek için görüşüyor buluşuyor. Tabi görünce kanı kaynıyor 1-2 romantik laf ediyor etmesine ama asla oğlana evlilik vaadini asla vermiyor ama oğlanın beyni nırmal çalışmıyor o yüzden anlamıyor.
Öyle safki zaten hayat görmemiş kızın bir iki mutluluk kelimesini kendisine pay biçiyor.
Nerdeyse 2 satır mesaj, 5-10 anı için oğlan 17 sene ölüyor kahrından.
Oğlan içine kapanık kimseyle görüşmediği için yanlış ediyor denebilir.Oysa cinselliği yaşamazsa işte böyle takıntı yapar onu bile bilmiyor.
Kız cinselliğini doya doya yaşıyor. Ama tabi tüm sosyal medya hesaplarını kapatıyor çünkü kızda etrafta Mutasıp biliniyor.
Bu takıntılı oğlanın kendini ifşa etmesinden korkuyor . Birde oğlanın ağzı durmuyor herkese anlatıyor romantize ettiği olmayan sevgi dünyasını.
Ara ara oğlan destan yazıyor tabi sensiz ölürüm diye kızda enerjiyle o sıra hangi sevgili varsa onunla ilişkisini daha sağlamlaştırıyor çünkü özgüvenli oluyor .
Gel zaman git zaman kızın annesi çağırıyor gel ev hazır diyor. Kız gidiyor kiramı versin ilçede boşu boşuna.
Kız evlenmeyi kafaya koydu çok yakışıklı biriyle bembeyaz tenli biriyle.
Kız halen enerjisini toplayıp romantik persomasını takınıp acıdığı için güzel kelimeler söylüyor
ama enerjisini toplamadan söylemiyor çünkü ürperiyor ve korkuyor, oğlan olmayan sevgi hk. ölürüm yazdığı için.
Birde intihar etmesinden korkuyor oğlanın.
Düşünsene karşında şizofrenik düzeyde yıllarca olmayan sevgiyi kafansında ikna etmiş biri var.
Enerjisini toplamadığından çok ağır şeyler söyleyeceğini söylüyor çünkü karşıdakini akıl hastası görüyor ve korkuyor.
Ama ego kaynağınıda yok etmek istemiyor evlense bile kenarda böyle yaşayacaksa yılda bir atak yaşayacak ama zararı olmayacaksa Dursun diyor.
En son bembeyaz tenli müstakbel damat kızı istemeye gelmişti.
Takıntılı Oğlanda gitsin sevgili bulsun yesin içsin yatsın. Ne oldu onca zamanı gitti hırsından çürür gibi rengi gitti. Velhasıl 6 aydan uzun süreli yas dönemi sizi kurutur ve rezil eder
Adamın bana aşık olduğunu düşündüğümü beklemeniz, beni ne kadar algılayabildiğinizi bana açıkça gösterdiEngelledi çok aşık hep seni düşünüp ağlıyor dememizi umdunuz anlıyoruz ama kaçmış kuş adam engellemiş geçmiş boşa kurmayın yani
sımdı sana ne yorumlar geliyordakı yorumlar köşesi burasıYorumunuzu konuyla bağdaştıramadım.
Sizin anlattığınız hikayedeki iki kişide salakmış afedersiniz.
Bide damadın teninin beyaz olması detayı gerçekten önemli miydi?
Hafif kumral olsa olmuyor muydu?
Halen nasip değilmiş diyorsunuz akıl hastalığı boyutunda takıntılılar böyle der çünkü bir tek dünyada o var sanarKötü hikaye ama kendimle hiç alakası yok.
size kalan ask hayatımı aktaracak takatim şu an yok.
Sevilmek de bir rızkmış, benım yok demek istemiyorum varsa da henüz kavuşamadım.
Ama bu olayı topluca bambaşka anladınız.
Ne diyeyim ki toplumun ruh sağlığı çok iyi değil pek çok insan saldıracak yer arıyor.
Cümlenin sizinle ilgisi yok, söyleyeyim
Bir durum vardı o yüzden detay gerekti. Yoksa ben verisel konuşmayı severim.Yorumunuzu konuyla bağdaştıramadım.
Sizin anlattığınız hikayedeki iki kişide salakmış afedersiniz.
Bide damadın teninin beyaz olması detayı gerçekten önemli miydi?
Hafif kumral olsa olmuyor muydu?
Koskoca 30 yaşında insanın toplasan 1+0,5 ilişkisi olmasıya o adamdan sonra total 1+0,5 sevgilim olmus;nesi tuhaf
ayrıca ben tuhaf mı diye sormamıştım,
neden savunma yapıyorum
Önceki mesleğiniz halı yıkama mıydıKoskoca 30 yaşında insanın toplasan 1+0,5 ilişkisi olması
Birde bu akıl hastalığı boyutunda takıntı da 0,5 sayılsa.
Her halükarda yine cesaretsiz, cinsel olarak kısıtlanmış, sıkıcı, insan bağımlısı bir insan oluyorsunuz
10 yıllık yeni takıntı rızzıkı nasibiniz olursa bekleriz.Önceki mesleğiniz halı yıkama mıydı
Sahte psikolog diplomanız fazla sırıtıyor da
Yoksa Çapa’nın gururu musun Ayşe’m
Tane tane yazdım diye ıkinci hesap sanıldım
Kelimeleri duzgun betimleyeyim diye eleştirildim
Anlaşılır yazsan kareı çıkarlar
Yazmasan karşılar
1.5+1=2.5 ilişki eder bu arada
Matematik öğretmenim olsa otur 0 derdi ama ben demeyeceğim
Bu arada umarım içinizdeki kini atmışsınızdır
İnsanlığa duyduğunuz nefreti benden çıkartmaya çalısırcasına komik gözüküyorsunuz çünkü
Geçmiş.bitmis düşünmeyin bileMerhaba arkadaşlar. Ben takip ederken ilişkileri içeren bir başlık vardı sanki, bulamadım.
Benımki dert değil ama sormak/ konuşmak istedim
Bundan 10 sene önce biriyle sevgili oldum.
Kavga gürültü 20lerimizin basındaydık. Konu evliliğe varınca 1.5 sene sonunda ayrıldık.
Dizine yatıp “severek ayrılanlar” dinleyip ayrılmışlığımız var bizim :)
1.5 sene daha konuştuk, sonunda arkadaşımın saçmalamasıyla muhabbeti kestik ama iyi ayrıldık yani.
Son 5-6 yıldır iletişimimiz yok.
1 sene falan oldu heralde sevgilisi olduğunu duydum.
2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Asla karşılaşmadık
İletişimimiz olmadı
Sevgilisi var diye desem yeni bir olay değil
Durup dururken beni engelledi.
Storyime bakıp mı engelledi acaba dedim ama neden olur diye bir şaşırdım.
Ne dersiniz neden olur?
10 sene olmuş unut falan demeyin aşkımdan ölmüyorum:)
10 yıldır beklediğimine öğreneli10 yıllık yeni takıntı rızzıkı nasibiniz olursa bekleriz.
O zamanda cinsel kısıtlanmışlığınızı, yeni ilişki cesaretsizliğinizi, 6 ayı geçmiş halen ağzınızdan düşmeyen tüm tanışıklık bile olsa saçmalamalarınıza enerjimi harcayacağıma emin olabilirisniz.
İyi rızzıklar , bukremsi hüzünler dilerim.
2 ay önce neye şaşırıp bakmıştınız ve doğum gününde neden şaşırdınız da merakınızdan arkadaşınıza sordunuz. Söylediğiniz de mantık bile yok. Aşkımdan ölmüyorum ama onu deli gibi merak ediyorum diye konunuzu bağlasaydınız daha samimi oldurdunuz ve insanlar gerçekten sizi daha iyi yönlendire bilirdi.şaşkınlık, merakı tetikleyen bir duygu durumudur
Ikı ay önce eskiden arkadaşlarımla oturduk. Mevzusu açıldı evlendi mi falan derken baktık.2 ay önce neye şaşırıp bakmıştınız ve doğum gününde neden şaşırdınız da merakınızdan arkadaşınıza sordunuz. Söylediğiniz de mantık bile yok. Aşkımdan ölmüyorum ama onu deli gibi merak ediyorum diye konunuzu bağlasaydınız daha samimi oldurdunuz ve insanlar gerçekten sizi daha iyi yönlendire bilirdi.
Bu kadar insanda üzerinize geldiyse eğer orta da gerçek anlamda samimi olmayan bir durum vardır. Yaşınızı bilmiyorum tahmini 30 lu yaşlarda olduğunuzu en az 28 olduğunuzu var sayar isek olgulaşmamış bir ruh ile size hayrlı hayrlı şaşırıp bol bol meraklanmalar. Adamın üstüne soğuk bir duş alınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?