Yazdıklarını okurken çoğu kısımda bu benim ilşkim dedim yaBunların çoğu bizde de var bizim ilşkimizede mesafe girdi hemde öyle il ilçe arası kadar degil yaşadıgım yerden 12 saat uzaklıkta bi şehirde üni okuyordu. 2yılı böyle geçti önceki 1 yılda aynı şehirdeydik zaten şimdi yine aynı şehirdeyiz tekrar üni. sınavına girecek o e bende hazırlanıyorum zaten bizim aramızda 4 yaş fark var siz ?
benim ilşkim tam dolu dolu 10 sene oldu acısıyla tatlısıyla çoğu şeyi geride bıraktık üzüldüğümüz şeylerde oldu ama sewindiğmiz daha çok ama şu var ki nasıl oyunda sewiye atlıyorsun ilşkide öyle kendini sürekli yenilemeyi başarırsan ilişki sürekli boyut değitrir sewgilimle lisede tanıştık dershanede beraberdik o kaptanlığı seçti ben yalnış tercih yaptığım içn elimde ki fırsatı kaçırdım dışardan okdum onu beklerken gidiyo 6ay gelmiyorama şunu anladım ki kızlar özlem çok daha güzel ilşkinin anlamı özleyince çıkyor yapıcak şeyler birikyor allaha şükür geçen ay sözlendik beni istemeye geldiler eylülde de nişanımz var seneyede kısmetse düğün ......
sabretmek güzeldir ben inanmıyorum uzun ilşkilerden sonra ewlenenler asla başaramaz çünkü paylaşıcak şeyleri olmaz derler ne alaka o insanın yapısı ile alakalı sen kadın olarak görevlerini kendini hep yenile monoton olma baktın erkek te tık yok ozaman dersin inş herkesin uzun yıllar emek verdiği sewgisi daim olur mutlu olurlar....
SEWGİ EMEK İSTER
Bence uzun veya kısa süreli ilişki sonucu evlenme kişiden kişiye göre değişir. kimisinin karakteri fazla sağlam olmadığından belli bir süre geçtikten sonra başka heyecanlar yaşamak isteyebilir. ben de 3 sene dolu dolu çıktım.benimkinde karakterin k'sinin olmadığını çok uzun süre sonra kavradım herşey mükemmelken bir anda ( biraz baba baskısı- arkadaş) değişmeye başladı. karşımdakini tanıyamaz oldum. bana yapmadığını bırakmadı. aldatsa daha iyiydi. ağlaya ağlaya ayrıldım . işin kötü yanıda aynı sitede oturuyo olmamızdı. 1 senede bile toplayamadım kendimi. tabi zaman herşeyin ilacı . anladımki hiç bir zman evdeki hesap çarşıya uymuyor. o yüzden biraz anı yaşiicaksın. karşındakiyle 'aman ben şu kadar çıktm. onu çok iyi tanıyorum, bana şöyle asla yapmaz' diye gelecek planları kurma. ama güvenmemezlikte etme :) herşey olucağına varır zaten. birazcıkta kader yahuuuuzaten artık çok daha güzel bir ilişkim var
Uzun yıllarca flört eden kişilere baktıkça hep mutlu olurum.
Hem aşk hem dostluk barındırır bence içinde bu tarz ilişkilerin.
Benim ilk erkek arkadaşımla ilişkim çok çok uzundu. Hikayemizi anlatmayayım,bir tanıdık çıkar,mahcup olmanın anlamı yok.
Biz başaramadık ama gönlüm ve dualarım sizinle.
Allahım hepinizin yollarını açık etsin hep huzurlu yaşayın inşallah!
canım benim allah nazarlardan saklasın
hiç korkma araya mesafe girdiğinde de aşkınız zaten çözümünü bulmuş işte
biz sevgilimle yaşıtız :13: 14 yaşında çıkmaya başladık. şimdi 20 yaşındayız. ben üni 3 e geçtim. o benden sonra kazandığı için üni 2 ye geçti. öss tercihlerini ben yapmıştım, yapmaz olaydım keşana yolladım sevdiceğimiama çok şükür aynı ilde yaşıyoruz, hatta evlerimizin arası 20 dk
uzun süreli ilişki zaman zaman gözümü korkutuyodu ama ben inanıyorum ki asıl evlenince daha eğlenceli günler başlıcak.
Oyyy canım 6 ay yolmu gözledin seeeniçim titredi valla 2 aya dayanamıyordum ben.. allah hiçbirimizi sevdiğimizden uzun süreli uzakda bırakmasın inşallah..10 yıl allah nazardan saklasın ne güzel bi arkadaşlık dostluk sevgililik oluşmuştur aranızda..
sorma cnm napalım ömrümüz böle geçicek beklemekle ama onu beklemesi bile güzel
en iyi arkadaşım dostum dyebilirm .....
uzun süre dediğin gibi kimse ayrı kalmak zorunda kalmasın
ben 7-8 senelik ilişkilerin evlilikle sonuçlanmaması gerektiğini düşünüyorum
o kadar yaşanmışlık var , bir imza neyi değiştirecek
işin heyecanı kaçmadan imzalar atılmalı
tecrübem yok , sadece böyle düşünüyorum.
arkadaşım sana gelince geleceği düşünme anı yaşa
çok gençsin , daha üniversite var önünde
belki bir bakmışsın 2 ay sonra ayrıldınız .(Allah göstermesin )
belli olmaz bu işler
başladıgımızda ben 15 sevdiceğim 19duBenimde gözümü korkutuyor ama mesela 1buçuk yıl olmuşken durup düşündüğümde ben naptım ya 4 5ay dayanamam kimseye derken 1buçuk yıl olmuş diye şaşıp kalmıştım sanki hergün yaşamıyorum hayatı 1buçuk yıl sonra aklıma gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?