+8 yıldır sevgili olan yada +8 yıl çıkıp evlenenler hikayelerinizi anlatırmısınız :)

Ne yalan söyleyim bende bundan korktum hep. Ya evlenince sıkılırsak! Bazen evlilige ne kaldı ki? dedim. Ama sonra burda bir topic te uzun flörtlerle ilgilib ri arkadasımızın yazdıgı cok güzel bir söz okudum yüregime su serpildi. Dedim ki, ben neden böyle düsünmemisim ki hic?

Kısa sürede tanısıp, uzatmadan evlenseydik te birsey degismezdi. Sonucta bir sürü evli cift var heyecanın bittiginden yakınan kesinlikle heyecanı öldürmemek, canlı tutmak bizim elimizde. Bu yüzden erken, gec demiyorum artık gec olsunda güc olmasın diyorum. Hersey nasip.

10. yılımıza girdik bu ay...
Ekimde evleniyoruz inşallah...

Onunla büyüdüğüm için mutluyum...
Rabbim ayırmasın bizi...

ben 4 yıldan sonra evlendim çok mutluluz ama benim şu kıçkaçlığım olmasa daha iyi olurdu kızlar bana da bir akıl verin yok etmek istiyorum şu sebebsiz kıskanlığımı allah herkese mutluluklar bide bu yıl bebek düşünüyoruz

arkadaslar 8 değil ama 5 yıl oldu bızımde. ama su 1 aydır ben ılğisizlıkten monotonluktan ve hareket katmamız ğerektığınden yakınııyorum o da ben boyle soyleyınce monotonluk ıllakı olucak uzun surelı ılıskılerde bu elımızde değıl deyıp kabıullenmeyı secıyoben yenıden yenıden asık olmak ıstıyorum ama onun soyledığı benm yetınmeyı bılmedığım aslında cok değiştığı baskı kurduğum falan fılan. yuzuyuzede ğelemedık bır bucuk aydır falan. ayrılık bıle ğecıyo bazen aklımdan cunku bı caba ğöremıyorum bu durumu düzeltmesı ıcın. konustuğumuz seyler sadece ğünluk seyler ne ğelecek hayallerımızden ne bızden bahsetmıyoruz artıık bunları dıle ğetırmem sucmu sankı. heyecanımı kaybettım ğalıba((

[SUB]Böyle uzun süren ve mutluluğa ulaşan ilşkileri duydukça onların adına mutlu oluyorum kızlaar [/SUB]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…