Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu, cidden bazılarınızı anlamıyorum...
Neden halen gitmediniz bir pskiyatriste bu kadar mı zor?
Konu açılalı kaç gün olmuş, denilenler denilmiş, durumun ciddiyetinin sizde farkındasınız ama icraat yok! akannehir
Konuyu çözmek istediğine emin misin gerçekten yahu?![]()
ee psikiyatriste 2 hafta önce gittim, antidepresan kullanıyorum şimdi. Henüz mutlu hissedememekle birlikte hala ne yapacağımı bilemiyorum, eşimle de konuşmaya hazır değilim, nerden başlayacağımı bilmiyorum çünkü, üzerinden nerdeyse 2 ay geçti, artık ne hissettiğimi bile bilmiyorum...Ama bu bencillikten de sıkıldım, o haftada 2-3 kez halı saha maçına giderken ben hiç kendime vakit ayıramıyorum, kendimi sadece çocuğuma adamış durumdayım...Kaçmak istiyorum, kavga etmek tartışmak istemiyorum artık, bu doğru değil biliyorum ama...Sanırım olayın bir sonuca varmasına hazır değilim ama bekledikçe daha da kötü oluyorum...
Arkadaşım sana naçizane önerim olacak birde evlilik terapistini dene bende müthiş işe yaradı internetten ulaşabilir İnci Yeşilyurt gerçekten onun öneri ve tavsiyeleriyle 13 yıllık evli olduğum 5 yılda öncesi 18 yıllık eşimi yeniden tanıdım bendeki eksiklikleri giderdim ondaki yanlış davranışların kırıcı olmadan üzerine giderek düzelttim.ve ben tek başıma gittim İnci hanıma inan yararını gördüm.Ve şuan rabbime şükürler olsun yeni veli çiftler gibi birbirimize düşkün yılların verdiği birlikteliğimizin çelik gibi sağlam olmasını sağladı yardımlarından dolayı İnci hanıma minnettarım İstanbulda olduğundan sanada yardımcı olabilir umarım.
Keşke istanbulda yaşıyor olsa idiniz İnci hanımla temasa geçebilmenizi isterdim.Ondan öğrendiğim ve hayatımıza uyguladığım taktikler sayesinde inanın evlilik hayatımızda çok şeyler değişti.Tabiki önce kendimizi değiştirmek sonra karşımızdakinden bunları beklemek gerekiyor.Bunu yaparkende aradaki saygıyı heyecanı yeniden oluşturmakta önemli. Evliliklerde insanlar gibidir demişti İnci Hanım hastalanabilir.İlgi ve şevkat ister inanın doğru.Önce kendine değer vereceksin sonra karşındakine.Eşinize kendinize zaman ayırmanız gerektiğini ve çocukla ilgilenmesi gerektiğini kırıcı olmadan tatlılıkla anlatıp önce kendinizi şımartın biraz.Sonra güzel ortamlar yaratarak eskilerden güzel günlerden konuşarak başlayabilir gelecekte ne kadar güzel günlerinizin olabileceğini ona hatırlatabilirsiniz.
bende sizin gibiydim yapmayı sevmediği bir işi zoraki yaptırmak istemezdim iyi niyetli olmanın fazlasıda zarar
örn sizde çalışıyorsunuz eşinizde siz ev hanımı değilsiniz onedenle çocuk için sizin gösterdiğiniz çabanın aynısını eşinizde göstermek zorunda
ki bu zamanda ev hanımlarına bile eşleri yardım ederken
siz işte aynı onum gibi yoruluyorsunuz
bir anne oğul tabi görüşmeli
ama herşeyin fazlası zarar
çalışsaydım her akşam çocuğuma bakma işini üstüme görev gibi almazdım iyi niyetinde fazlası zarar
hala kendinizi suçluyorsunuz çocuk geç uyuyo siz o uyuyana dek bekliyorsunuz sonra en şık gecelikleri giyecek haliniz yok yorgunken sizde bir insansınız sonuçta
akşam bir iki saat çocuğz o baksın sizde kendinize vakit ayırın
inanın bunlar feminist sözler değil
olması gereken hakkaniyet neyse buda o
ilişkinizin ters gitmesi sizin aşırı iyi niyetinizden eşinizi alıştırmanız rahatlığa
sizde kabahat çok bana göre
sonra kardeşinizin eşini sevmiyor onedenle yemeğe gitmiyor
kesinlikle bende eşimin ailesinin herhangi bir davetine gitmezdim obenim aileme tahammül gösteremiyorsa benimde duygularım var bende tahammül göstermek zorunda değilim
sizin hatırınız için mutlaka katılması gerekirdi yemeğe
onun annesi onun için ne kadar değerliyse sizin kardeşinizde sizin için okadar değerlidir
çifte standart olmaz hangi yüzyıldayız bende 8-9 yıldır evliyim
iyi niyet hep bir tarafın ezilmesimi asla bana göre bunun ismi başka bir şey ama şu an aklıma gelmiyor
çocuk sa ikinizin çocuğu
onun ailesi varsa sizinde var onun dinlenmek eğlenmek hakkıysa sizinde hakkınız
allah bu bedeni size verdiyse ona eziyet etmeniz için değil
hem çocuğun tüm sorumluluğunu üstlenerek babayla oğul arasında olacak iletişimede istemeden engel olmuş oluyorsunuz