8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

Peki neden bu şartlar Altın'da uzağa gitmeyi tercih etti oraya mı atandı ? Yoksa baska durumlar mı var acaba

Bence o zamana yenilmiş ve sıkılmış.Senin tepkisiz beklemekten başka bişey yapmaman gerek.Bu üstelemelerin daha ters teper bence.Haklısın üzülüyosun ama genede ısrarların daha çok uzaklaştırır.

Bence o zamana yenilmiş ve sıkılmış.Senin tepkisiz beklemekten başka bişey yapmaman gerek.Bu üstelemelerin daha ters teper bence.Haklısın üzülüyosun ama genede ısrarların daha çok uzaklaştırır.

8 yil masallah ya cok sasiriyorm o kadar yil sevgili nasil kalinir.atesle barut neticesinde ben esimle 4 yildir tanisiz.2yil evlilik bir yil nisan.hayranim valla o sabira

SiZe kötü bir haberim var bu ilişki bitmiş yok zaman istemek yok arkadaş kalmak falan hikaye. Yerinizde olsam asla yalvarıp bir taraflarını kaldırmaZdım. Kimse aşk acısından ölmemiş sizde ölmeZsiniz.

Bi süre sende arama soema belli ki boraz dinlenmek ara vermek istemiş. 8 yıl kolay çöpe atılmaz acınızı içinizdeki boşluğu az çok tahmin edebiliyorum.

Ve gerçekten sizi seviyorsa özleyecek dönecektir. Ama şuan üstelemeniz daha çok itiyor sizi.
Allah yar ve yardımcın olsun. Kafanı dağıtmaya çalış bi sure başka şeylere yoğunlaş gez dolaş.
Inşallah oda özleyip dönecektir sana.

Cok tesekkurler umarım döner =(

Ne dönecek ya. O kadar büyük laf etmişsiniz sonra da ağlayıp sızlamışsınız..ben şahsen sevmem öyle yapamayacağı şeyi yüksekten yüksekten konuşanları...adam iyi etmiş. Aferin ona

Ya tatlım kimse vazgeçilmez değil lütfen yaaa evet unutmak çok çok zor olacak çok ağlayacaksın ama İnan imkansız değil lütfen arama aradıkça yazdıkça daha kötü edeceksin kendini bırak yaaa tatlım benim. De bir arkadasım vardı swnin gibi sekiz mi dokuz sene mi ne çıktılar çocuk sonradan değişti çok ağladı çok üzüldü mahvetti kendini şimdi başka biri ile evli çok çok mutlu boş yere üzülmüşüm dedi o yüzden önemli olan sensin bırak yaaa hayta bi erkeğin peşinden ağlaması icin çok kısa

Hiçbir ilişki de blöf yapmak etik ve doğru değil bence.Arkadaş,sevgili,aile Yani hiçbir ilişkide...Ben yokum demişsiniz o da tamam demiş.niye hala geri gelsin die uğraşıyorsunuz ki.Belli ki o da sizin olduğunuz şehre gelmeyecek bitmesi isabet olmuş gibi.

8 yildir ayni kizdan bunalmistir ayrilip baskalariyla birlikte olup hevesini aldiktan sonra size geri dönecektir. Evet erkekler maalesef böyle migdesiz olabiliyor.
keşke okuyup yorum yapsaydınız. kız kendisi terk etmiş. ne heves alıp dönmesi?

hak etmişsin. madem burada iş bulmasını o kadar istiyorsun yardım et destek ver. sadece öyle istiyorum öyle yap demeyle olacak şey mi bu? o kadar kavga üstüne bir de ya ben ya iş demişsiniz. az bile.

Hatalısınız
Rest çekip blöf yapmışsınız o da reste rest demiş
Ayrılmak istemiyorsanız neden ben yokum diyorsunuz

Şimdi sessiz kalın
Belki tamamen sessiz kalırsanız sizin yokluğunuzu fark edip döner geri
Ama böyle msj falan attıkça iyice bunaltıyosunuzdur

Bunun kac yillik sevgili olmayla alakasi yok ki.
Ben sehir degil kita degistirdim esim icin..
Yanlis yapmissin.
Fazla naz baya baya asik usandirmis.
Arama bnce.
Erkekler yalvaran agit yakan kadinlardan nefret eder haberin olsun

Ölüm acisini bile unutuyor insan. Böyle düşunun. Çok takilmayin rahat olun akisina birakin bence. Genel gecer kural kacan kovalanir. Aramayin sormayin. Ortadan kaybolun. Sosyal medya hesaplarini falan dondurun uzun bir süre. Sizden uzun süre haber alamayinca ne oldu buna ne yapiyor diyecektir bence.

Eğer başka biri yoksa döner diyorum. Erkekler öyle kolay kolay yalnız kalmayı göze alamazlar tabi çok geçerli bir sebepleri yoksa. Ki anlattığınız konu 8 yıllık bir ilişkiyi bitirecek birşey değil. Eğer bir başkasının varligindan kesinlikle hiç suphelenmediyseniz, bir sure onu kendi haline birakin, bence geri gelecektir. Bu arada her acı unutuluyor üzülmeyin, belki yıllar sürer ama bir gün mutlaka külleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…