- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Peki neden bu şartlar Altın'da uzağa gitmeyi tercih etti oraya mı atandı ? Yoksa baska durumlar mı var acabaEvet ben hatalıyım zaten ve bunun icin cok da ozur diledim ama onun benden bi anda vazgecebilmesi cok icime oturdu.
Mecburdu. Kucuk bi sehir orası ve benim isim muhtemelen burada olacak her gun iki saat git gel yapmak zorunda kalacağım. Benim ailem de onun ailesi de burada. Ve genel olarak imkanlar daha fazla
Şartları daha iyiydi onceki isine göre. Daha az yoruluyo ve maası da daha iyiPeki neden bu şartlar Altın'da uzağa gitmeyi tercih etti oraya mı atandı ? Yoksa baska durumlar mı var acaba
O zaman kendince o şehir konusunda mantıklı bir tercih yapmış olabilir onu da anlamaya çalış biraz ya o şehir ya da ben diye inat ettiysen o da inat etmiş olabilirŞartları daha iyiydi onceki isine göre. Daha az yoruluyo ve maası da daha iyi
Cok tesekkurler umarım döner =(Bi süre sende arama soema belli ki boraz dinlenmek ara vermek istemiş. 8 yıl kolay çöpe atılmaz acınızı içinizdeki boşluğu az çok tahmin edebiliyorum.
Ve gerçekten sizi seviyorsa özleyecek dönecektir. Ama şuan üstelemeniz daha çok itiyor sizi.
Allah yar ve yardımcın olsun. Kafanı dağıtmaya çalış bi sure başka şeylere yoğunlaş gez dolaş.
Inşallah oda özleyip dönecektir sana.
Yok baskası oldugunu dusunmuyorum oyle bi insan degildiUzmek istemem ama hayatina baskasi girmis olabilir mi bu serefsiz erkekler genelde baskasini bulunca hic dunya umrunda olmuyor
Ya tatlım kimse vazgeçilmez değil lütfen yaaa evet unutmak çok çok zor olacak çok ağlayacaksın ama İnan imkansız değil lütfen arama aradıkça yazdıkça daha kötü edeceksin kendini bırak yaaa tatlım benim. De bir arkadasım vardı swnin gibi sekiz mi dokuz sene mi ne çıktılar çocuk sonradan değişti çok ağladı çok üzüldü mahvetti kendini şimdi başka biri ile evli çok çok mutlu boş yere üzülmüşüm dedi o yüzden önemli olan sensin bırak yaaa hayta bi erkeğin peşinden ağlaması icin çok kısaherkese merhabalar öncelikle.
8 yıllık güzel giden bi ilişkim vardı. evet sorunlarımız da vardı herşey filmlerdeki gibi mükkemmel değildi belki ama birbirimizi çok seviyorduk. seneye evlenmeyi düşünüyorduk. 2 hafta önce ayrıldık, bıraktı gitti beni hiç tereddüt etmeden vazgeçti benden. hiç hata yapmadım demiyorum ama bunu haketmedim ben.
gittikten sonra çok yalvardım çok özür diledim. lütfen gitme konuşalım halledebiliriz diye. ama nuh diyor peygamber demiyor. seni seviyorum ama artık birlikte olabileceğimize inanmıyorum seninle olamam yanında eskisi gibi rahat edemem diyor. mesaj attığımda falan cevap veriyor genelde ama ben atmasam o hiç atmıyor. nasıl dayanıyo nasıl özelemiyo anlamıyorum. benim içim içimi yiyo o kadar çok özledim ki onla konuşmayı onun sıcaklığını hissetmeyi.
bugün buluşmaya ikna ettim geldi yanıma. ama sanki eski o değil gibiydi. daha duygusuzdu. yoruldum sıkıldım bunaldım dedi. bana biraz zaman ver dedi. peki zaman verince nolcak dediğimde bilmiyorum ama böyle de olmuyo sıkıyosun beni dedi. normal konuşmak istersen konuşuruz ama bana geri dön deme daha kötü olcak dedi.
napcağımı bilmiyorum, çok kötüyüm. iki hafta oldu ayrılalı ama her geçen gün acısı daha da artıyo sanki. kalbime bıçak saplanmış gibi hissediyorum. sürekli ağlıyorum, bi türlü sakinleşemiyorum. herşeyimdi o benim. ondan başka kimsem yok. lütfen bi yol gösterin ne yapayım ben nasıl geçer bu acı?
Hiçbir ilişki de blöf yapmak etik ve doğru değil bence.Arkadaş,sevgili,aile Yani hiçbir ilişkide...Ben yokum demişsiniz o da tamam demiş.niye hala geri gelsin die uğraşıyorsunuz ki.Belli ki o da sizin olduğunuz şehre gelmeyecek bitmesi isabet olmuş gibi.başka biri olduğunu düşünmüyorum. tartıştık. işiyle alakalı bir durum var. başka bi şehirde çalışıyo. bende orda yaşamak istemediğimi en başından beri söyledim ona. zaman zaman bunun için tartışıyoduk zaten. ben benim olduğum şehirde bi iş bulmaya çalışmamakla suçladım onu. çünkü gerçekten hiç uğraşmıyo gibiydi. sonunda eğer ordaysan ben yokum dedim. son sözün mü dedi evet dedim. o da tamam kendine iyi bak o zaman dedi ve gitti. oysa ben ayrılmak istememiştim sadece benim için bişeyler yaptığını uğraştığını bilmek istedim. onun olduğu yerde de yaşardım zaten yarım saatlik bi yer. çok pişmanım ve canım acıyo.
hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?
keşke okuyup yorum yapsaydınız. kız kendisi terk etmiş. ne heves alıp dönmesi?8 yildir ayni kizdan bunalmistir ayrilip baskalariyla birlikte olup hevesini aldiktan sonra size geri dönecektir. Evet erkekler maalesef böyle migdesiz olabiliyor.
başka biri olduğunu düşünmüyorum. tartıştık. işiyle alakalı bir durum var. başka bi şehirde çalışıyo. bende orda yaşamak istemediğimi en başından beri söyledim ona. zaman zaman bunun için tartışıyoduk zaten. ben benim olduğum şehirde bi iş bulmaya çalışmamakla suçladım onu. çünkü gerçekten hiç uğraşmıyo gibiydi. sonunda eğer ordaysan ben yokum dedim. son sözün mü dedi evet dedim. o da tamam kendine iyi bak o zaman dedi ve gitti. oysa ben ayrılmak istememiştim sadece benim için bişeyler yaptığını uğraştığını bilmek istedim. onun olduğu yerde de yaşardım zaten yarım saatlik bi yer. çok pişmanım ve canım acıyo.
hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?
son bi kaç yıldır süren bir problemimiz vardı aslında. çalışmak için başka bi şehre gitti. ben de orda yaşamak istemediğimi söyledim. şu an da okulum var ve seneye bitiyo evlenmeyi planlıyoduk. evlenene kadar bişeyler bulacağını ve benim olduğum yere geleceğini söylemişti. en azından deneyeceğini yani. benim olduğum yer dediysem öyle peşimden sürüklüyorum gibi anlaşılmasın. ikimizde buralıyız bütün hayatımız boyunca burada yaşadık ailesi, önceki işi de burdaydı. ve şimdi gittiği yer küçük bi şehir. en son konuştuğumuzda yine bu konu yüzünden kavga ettik. sen benim için hiç bişey yapmıyosun gelcem dedin ama gelmiyosun dedim orda olcaksan ben yokum dedim. o da şu anda elimden gelen bu dedi. ve böyle bitti işte.
ben sadece benim için uğraştığını görmek istedim. sanki gelmek için hiç bişey yapmıyo gibiydi yoksa ben orda da yaşardım onunla. evet yanlış yaptım belki ben yokum dememem gerekirdi ama insanın bunca yıllık sevgilisinden vazgeçmesi bu kadar kolay mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?