8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

Mesafeli olmaya devam et o seni merak etsin ..binlerce kez yazmislar burda bidaha yazayim..seviyorsa döner

Sizin işiniz çok zor. İpleri vermişsiniz erkek arkadaşınızın eline. şimdi barışmak isteyen tarafsınız ve sizinle barışırsa paşa paşa her dediğini yapacaksınız. Bu kadar uzun bir birlikteliğin ardından kolayca kapıyı gösteriyorsa zaten söylenecek bir şey yok. Gerçi siz şartları zorlamışsınız sonuçta gelemem demiş siz de gidemem demişsiniz. orta yol bulunamamış ve ayrılmış sizden. Bu saatten sonra tamam deseniz de karşı tarafın insafına kaldınız. Aradıkça peşine düştükçe durum daha da içinden çıkılmaz bir hal alacak o sizden ayrılmakla doğru karar versiğini düşünecek çünkü bunaltıyorsunuz karşı tarafı. zaten özür dilemiş barışalım demişsiniz bundan sonra karşı tarafın adım atmasını beklemelisiniz ki sizi haberdar edip aradığına yazdığına göre daha sizinle olan alışkanlıklarını terk etmemiş demektir. çok sıkboğaz etmezseniz rutin gündelik konuşmaların dışına taşmazsanız tekrar nerede yaşayacağınız konusunu sakince konuşma şansı bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bence de başka biriyle görüşüyor. Arada sırada da sizi yokluyor vicdan yapınca iyi misiniz falan diye içini rahatlatıyor. Bence hiç cevap vermeyin diğer görüştüğü kişiyle olmazsa size dönerim diye iyi ayrılmak istiyor hepsi bu. Hiç iletişime geçmeyin tutun kendinizi bence sizi merak etsin.

Bıçak gibi kesip atın görüşmeyi konuşmayı kaç ayda geçse dönüp dolaşıp gelir o zamanda vur tekmeyi gitsin hayat çok kısa seni istemeyene son golü sen at aklı başına gelsin

Başka biriyle görüşüyor. net.

başka biri var boşa üzüyorsun kendini

bi an önce acını atlat ve yoluna bak

Neye dayanarak boyle soyluyorsunuz merak ettim. Yanlış anlamayın terslemek falan degil amacım benim goremedigim ne var diye soruyorum. Cunku bana hic baska birisi var gibi gelmiyo

Neye dayanarak boyle soyluyorsunuz merak ettim. Yanlış anlamayın terslemek falan degil amacım benim goremedigim ne var diye soruyorum. Cunku bana hic baska birisi var gibi gelmiyo

tecrübe.

bu kadar uzun süreli ilişkiyi böyle bıçak gibi kesip atması. sen üzülürken tatile gitmesi vs.

muhtemelen o tatile başka bir kadın ile gidicek ya da görüşecek vs.

Ben yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum yoksa üzülmeniz kırılmanız için değil. Keşke bana da aylarca üzüldüğüm zaman birileri bu aklı verseydi değmeyeceğini söyleseydi boş umutlarla beklemeseydim

yorumunuzu cok begendim lutfen banada bir akil verin 1 bucuk aydir yok gibiyim kendimi ilk defa berbat hissediyorum

yorumunuzu cok begendim lutfen banada bir akil verin 1 bucuk aydir yok gibiyim kendimi ilk defa berbat hissediyorum
Herşeyden önce onu hatırlatacak eşyalardan kurtul bide kurslara git çalışmıyorsan aktif ol ne kadar kafan dolu olursa o kadar rahatlatsın emin ol bide müzik dinlenme kesinlikle onu hatırlatacak şeylerden uzak dur hani al kitap oku ne güzel kurlar var halk eğitimde onlara git kendini dinleyip ağlamayı bırak silkelen kendine gel nedir ya bu dünyada bi erkek o değil Zaten seni uzuyor neden bu iskence kendine ki emin ol daha iyilerini hak ediyorsun ileriyi azıcık da olsa dusunsene evli ve ondan çocuğun olduğunu şimdiden seni umursamayan evlenince hiç umursamaz

Çok mu kıskançsın? Bunaltıyorsun demesinin sebebi bu mu?
Her konuda çok mu sıkıyorsun?

Eskiden çok heveslenirdim çok yıllık ilişkilere nasip olmadı insanları çok yıpratıyor belliki hayırlısı olsun

tesekkurederim guzel kardesim kendim saglikciyim ama suan icimden calismak gelmiyor evdede boguluyo gibiyim 3 yil olmustu derste calismam gerek ama onuda yapamiyorum surekli uyumak istiyorum resmen uzagiz diye beni 2.kez bu yuzden terk etti of of burda anlatilmiorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…