- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Mesafeli olmaya devam et o seni merak etsin ..binlerce kez yazmislar burda bidaha yazayim..seviyorsa dönerOkuyan olur mu bilmiyorum ama son gelismeleri yazayım dedim. Bugun tatile gidecekti onceden haberim vardı zaten. Saat 8e dogru ben 9 gibi gidicem diye mesaj atmış. Ben de iyi yolculuklar dikkatli git lutfen dedim. Tamam sen nasılsın dedi. Ben de bunu sorma bana diye cevap verdim. Peki iyi ol sen yazdi en son bi daha da bisey demedim. En azından mesaj atyo dimi ama
Ay hadi insallahMesafeli olmaya devam et o seni merak etsin ..binlerce kez yazmislar burda bidaha yazayim..seviyorsa döner
Biliyorum ama yapamadım. Bu kadarı geldi elimdenCevabın iyiyim teşekkür ederim olmalıydı. Bunu bana sorma da ne demek yine eziklemişsin kendini
Başka biriyle görüşüyor. net.
başka biri var boşa üzüyorsun kendini
bi an önce acını atlat ve yoluna bak
Bence de başka biriyle görüşüyor. Arada sırada da sizi yokluyor vicdan yapınca iyi misiniz falan diye içini rahatlatıyor. Bence hiç cevap vermeyin diğer görüştüğü kişiyle olmazsa size dönerim diye iyi ayrılmak istiyor hepsi bu. Hiç iletişime geçmeyin tutun kendinizi bence sizi merak etsin.
Neye dayanarak boyle soyluyorsunuz merak ettim. Yanlış anlamayın terslemek falan degil amacım benim goremedigim ne var diye soruyorum. Cunku bana hic baska birisi var gibi gelmiyo
Neye dayanarak boyle soyluyorsunuz merak ettim. Yanlış anlamayın terslemek falan degil amacım benim goremedigim ne var diye soruyorum. Cunku bana hic baska birisi var gibi gelmiyo
yorumunuzu cok begendim lutfen banada bir akil verin 1 bucuk aydir yok gibiyim kendimi ilk defa berbat hissediyorumYa tatlım kimse vazgeçilmez değil lütfen yaaa evet unutmak çok çok zor olacak çok ağlayacaksın ama İnan imkansız değil lütfen arama aradıkça yazdıkça daha kötü edeceksin kendini bırak yaaa tatlım benim. De bir arkadasım vardı swnin gibi sekiz mi dokuz sene mi ne çıktılar çocuk sonradan değişti çok ağladı çok üzüldü mahvetti kendini şimdi başka biri ile evli çok çok mutlu boş yere üzülmüşüm dedi o yüzden önemli olan sensin bırak yaaa hayta bi erkeğin peşinden ağlaması icin çok kısa
Herşeyden önce onu hatırlatacak eşyalardan kurtul bide kurslara git çalışmıyorsan aktif ol ne kadar kafan dolu olursa o kadar rahatlatsın emin ol bide müzik dinlenme kesinlikle onu hatırlatacak şeylerden uzak dur hani al kitap oku ne güzel kurlar var halk eğitimde onlara git kendini dinleyip ağlamayı bırak silkelen kendine gel nedir ya bu dünyada bi erkek o değil Zaten seni uzuyor neden bu iskence kendine ki emin ol daha iyilerini hak ediyorsun ileriyi azıcık da olsa dusunsene evli ve ondan çocuğun olduğunu şimdiden seni umursamayan evlenince hiç umursamazyorumunuzu cok begendim lutfen banada bir akil verin 1 bucuk aydir yok gibiyim kendimi ilk defa berbat hissediyorum
tesekkurederim guzel kardesim kendim saglikciyim ama suan icimden calismak gelmiyor evdede boguluyo gibiyim 3 yil olmustu derste calismam gerek ama onuda yapamiyorum surekli uyumak istiyorum resmen uzagiz diye beni 2.kez bu yuzden terk etti of of burda anlatilmiorkiHerşeyden önce onu hatırlatacak eşyalardan kurtul bide kurslara git çalışmıyorsan aktif ol ne kadar kafan dolu olursa o kadar rahatlatsın emin ol bide müzik dinlenme kesinlikle onu hatırlatacak şeylerden uzak dur hani al kitap oku ne güzel kurlar var halk eğitimde onlara git kendini dinleyip ağlamayı bırak silkelen kendine gel nedir ya bu dünyada bi erkek o değil Zaten seni uzuyor neden bu iskence kendine ki emin ol daha iyilerini hak ediyorsun ileriyi azıcık da olsa dusunsene evli ve ondan çocuğun olduğunu şimdiden seni umursamayan evlenince hiç umursamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?