- Konu Sahibi alwaysnforever
-
keşke okuyup yorum yapsaydınız. kız kendisi terk etmiş. ne heves alıp dönmesi?
Üzmek istemem ama söyledikleri tavrı hayatında başkasının olabileceği havasıbı verdi bana ve ondan pek emin olmadığı için zaman istiyor olabilir..Herşey geçer arkadaşım seni istemiyorum diyenin üzerine düşerek kendini değersizleştirme ..gideni geri döndürmek için ortadan kaybolun derler genelde. hiçbir yerden acı çektiğinizi belli etmeyin, hayatınıza normal devam edin karşı tarafa ulaşmaya çalışmayın bla bla bla. ben faydasını görmüştüm.
acaba şahsın hayatında başka biri mi var? olabilir mi.. niye ayrılmak istedi?
herkese merhabalar öncelikle.
8 yıllık güzel giden bi ilişkim vardı. evet sorunlarımız da vardı herşey filmlerdeki gibi mükkemmel değildi belki ama birbirimizi çok seviyorduk. seneye evlenmeyi düşünüyorduk. 2 hafta önce ayrıldık, bıraktı gitti beni hiç tereddüt etmeden vazgeçti benden. hiç hata yapmadım demiyorum ama bunu haketmedim ben.
gittikten sonra çok yalvardım çok özür diledim. lütfen gitme konuşalım halledebiliriz diye. ama nuh diyor peygamber demiyor. seni seviyorum ama artık birlikte olabileceğimize inanmıyorum seninle olamam yanında eskisi gibi rahat edemem diyor. mesaj attığımda falan cevap veriyor genelde ama ben atmasam o hiç atmıyor. nasıl dayanıyo nasıl özelemiyo anlamıyorum. benim içim içimi yiyo o kadar çok özledim ki onla konuşmayı onun sıcaklığını hissetmeyi.
bugün buluşmaya ikna ettim geldi yanıma. ama sanki eski o değil gibiydi. daha duygusuzdu. yoruldum sıkıldım bunaldım dedi. bana biraz zaman ver dedi. peki zaman verince nolcak dediğimde bilmiyorum ama böyle de olmuyo sıkıyosun beni dedi. normal konuşmak istersen konuşuruz ama bana geri dön deme daha kötü olcak dedi.
napcağımı bilmiyorum, çok kötüyüm. iki hafta oldu ayrılalı ama her geçen gün acısı daha da artıyo sanki. kalbime bıçak saplanmış gibi hissediyorum. sürekli ağlıyorum, bi türlü sakinleşemiyorum. herşeyimdi o benim. ondan başka kimsem yok. lütfen bi yol gösterin ne yapayım ben nasıl geçer bu acı?
Bu mesajını görmemiştim..Evet bıçak keser gibi olmuş. Uzlaşılacak bir konuda bu kadar çabuk bitirmesi de ilginç..Demek bu konuda kendi kendine karar vermiş. "Çalıştığım yerde yaşamayı kabul etmezse bitireceğim" diye kendi kendine planlamış olabilir...Ya da tartışmanızın dozu fazlaydı o nedenle bitirdi. Belki de bu konuyu bir süreliğine düşünmek istiyordur. Ona zaman ver.başka biri olduğunu düşünmüyorum. tartıştık. işiyle alakalı bir durum var. başka bi şehirde çalışıyo. bende orda yaşamak istemediğimi en başından beri söyledim ona. zaman zaman bunun için tartışıyoduk zaten. ben benim olduğum şehirde bi iş bulmaya çalışmamakla suçladım onu. çünkü gerçekten hiç uğraşmıyo gibiydi. sonunda eğer ordaysan ben yokum dedim. son sözün mü dedi evet dedim. o da tamam kendine iyi bak o zaman dedi ve gitti. oysa ben ayrılmak istememiştim sadece benim için bişeyler yaptığını uğraştığını bilmek istedim. onun olduğu yerde de yaşardım zaten yarım saatlik bi yer. çok pişmanım ve canım acıyo.
hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?
Benzer bir sorun nedeniyle bir arkadaşımın evliliği bitmişti. Farklı şehirlerde çalışıyorlardı. Arkadaşım, eşinin çalıştığı yere gitmek için uğraştı ama istedikleri tayin olmadı. Ancak kocası onun kadar uğraşmadı. Ve sonunda da bitti...Bir omurluk evlilikler bitiyor .. Bu hayatta herşey oluyor malesef .. Seni senin kadar sevseydi bu kadar kolay olmazdı onun içinde .. Tabi geri donuşu olmayan hatalar yapmadıysan... Biz ne dersek diyelim bu acı o karnında ki saçma sapan ağrı geçmeyecek .. Allah yardımcın olsun .. inşallah herşey dilediğin gibi olur .. Bide .. kimsem yok deme .. Aile herşeydir
Forum üyelerimizde neden analiz sorunu var anlamıyorum. Bu ülkede satranç eğitimi gerçekten şart!
Arkadaşlar, ablalar, teyzeler lütfen dikkatlice okuyun. Poker oynayanlar beni daha çok anlayacaktır, kız erkeğe rest çekiyor burada iş bulmazsan ayrılırız diye, erkekte görüyorum deyip ayrılıyor ve kız kaybediyor.
Şimdi konu sahibinin yazdıklarına da bakalım. Kendisinin hatalarının olduğunu söylüyor tüm suçu karşıya atmıyor, daha sonrada işi konusunda bir kaç kere tartıştığını söylüyor.
Yani? Konu sahibi erkeği işi nedeniyle oldukça bunaltmış hemde öyle böyle değil. İşte gerçek analiz budur! Yok erkek başkasını bulmuştur, yok yazmazsan geri gelir vs. lütfen böyle şeyleri yazmadan önce analiz yapın.
Kendinize gelmeniz için erkek arkadaşınız size zaman veriyor, eminim oda sizi seviyor fakat o kadar bunaltmışsınız ki artık bıkmış ve sıkılmış. Kim kimseyi ayrılıkla tehdit etmemeli. Ayrılıkla tehdit eden taraf genelde sevgiyle şımartılan taraf oluyor ve tehdit eden siz olduğunuza göre, şımartılmışsınız sevgiyle.
Öbür türlü olsaydı, erkek tehdit ederdi.
Yardım etmedigimi nereden biliyorsunuz?hak etmişsin. madem burada iş bulmasını o kadar istiyorsun yardım et destek ver. sadece öyle istiyorum öyle yap demeyle olacak şey mi bu? o kadar kavga üstüne bir de ya ben ya iş demişsiniz. az bile.
Evet hatalarım var ve onun bunaldıgını ben de farkettim. Ama madem bu kadar bunalmıştı bunu bana önceden soyleyemezmiydi. Bana denedigini ama simdilik baska bi is bulamadıgnı tartısmamızdan sonra soyledi. Nereden bilebilirdim ben bunları? Madem kendini bu konuda kotu hissediyodu bunaldı sıkıldı bana anlatsaydı bunu. Hic bi sorun yokmus gibi davranmasaydı. Anlatsaydı anlardım uzerine gitmezdim.Forum üyelerimizde neden analiz sorunu var anlamıyorum. Bu ülkede satranç eğitimi gerçekten şart!
Arkadaşlar, ablalar, teyzeler lütfen dikkatlice okuyun. Poker oynayanlar beni daha çok anlayacaktır, kız erkeğe rest çekiyor burada iş bulmazsan ayrılırız diye, erkekte görüyorum deyip ayrılıyor ve kız kaybediyor.
Şimdi konu sahibinin yazdıklarına da bakalım. Kendisinin hatalarının olduğunu söylüyor tüm suçu karşıya atmıyor, daha sonrada işi konusunda bir kaç kere tartıştığını söylüyor.
Yani? Konu sahibi erkeği işi nedeniyle oldukça bunaltmış hemde öyle böyle değil. İşte gerçek analiz budur! Yok erkek başkasını bulmuştur, yok yazmazsan geri gelir vs. lütfen böyle şeyleri yazmadan önce analiz yapın.
Kendinize gelmeniz için erkek arkadaşınız size zaman veriyor, eminim oda sizi seviyor fakat o kadar bunaltmışsınız ki artık bıkmış ve sıkılmış. Kim kimseyi ayrılıkla tehdit etmemeli. Ayrılıkla tehdit eden taraf genelde sevgiyle şımartılan taraf oluyor ve tehdit eden siz olduğunuza göre, şımartılmışsınız sevgiyle.
Öbür türlü olsaydı, erkek tehdit ederdi.
Cok uzun bi iliski oldugu icin boyle demenizi anlayabiliyorum. Fakat simdiye kadar hic bi saygısızlığımız olmadı birbirmize karsı ve cok da seviyoduk birbirimizi. Evlenseydik eğer (ya da evlenevilirsek hala umudumu kaybetmedim) guzel bi evlilik olacağını dusunuyodum.Siz ilişkiden emekli olmuşsunuz.
Yaşlanmış, bitmiş, yıpranmış ve artık inzivaya çekilme vakti.
Hiç uğraşmaya gerek yok.
Kaza bela evlenirseniz de artık enseye tokat, lakayıt, saygısız ve sevgisiz bir evlilik olacaktır.
Siz savaşmaktan vazgeçmişsiniz,
O yüzden üzerine gidip de yarayı deşip kanatmayın.
Uzaklaşın ve yeni hayatınıza başlayın.
Tadını çıkartın.
Yeni aşk size o kadar iyi gelecektir ki bunca zaman sonra :)
Cok uzun bi iliski oldugu icin boyle demenizi anlayabiliyorum. Fakat simdiye kadar hic bi saygısızlığımız olmadı birbirmize karsı ve cok da seviyoduk birbirimizi. Evlenseydik eğer (ya da evlenevilirsek hala umudumu kaybetmedim) guzel bi evlilik olacağını dusunuyodum.
Su anda yeni bi ask asla istemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?