8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

Bi soz var... sevgilinz zaman istiyorsa " bekle senden daha iyisini bulamazsam dönerim" demektir.. 'ya simdi git yada bida dönme ' de. Bakalm seni seviyor mu? Bi kac hafta yazma. Yoklugunu anlasin.

Üzmek istemem ama söyledikleri tavrı hayatında başkasının olabileceği havasıbı verdi bana ve ondan pek emin olmadığı için zaman istiyor olabilir..Herşey geçer arkadaşım seni istemiyorum diyenin üzerine düşerek kendini değersizleştirme ..

Lütfen arama sorma dişini sık zor olacak ama olacak o sana dönecek ama bu sefer de sen istemeyeceksin emin ol.unutmak zor ama unutuluyor emin ol.sen peşinden koşma lütfen

Valla çok klişe olacak ama kaçan gerçekten kovalaniyor.
Adam 8 yıl harcasa da çok sevse de yalvarinca aniden değişebiliyor İnsanoğlu böyle tuhaf bi varlık malesef.
Sizi anlıyorum kolay değil ancak kendinizi engelleyin başka uğraşlar bulun ama mesaj atıp aramayın.
Zaten sizin yalvarip aglamanizla dönmesi çok doğru olmaz kendisi düşünüp sağlıklı bir şekilde geri dönmeli.

Nedense hic yabanci gelmedi bana bu sözler.Sekiz yillik iliski bunalmis ve baska birisi var..Üzgünüm bunlari yazdim lütfen bir an önce toparlanin ve kendinize yepyeni bir Hayat kurmaya calisin.
Ya da biraz rahat birakin üstüne bile düsmeyin.görmezden gelin.Baskasi yoksa sizi özlerse ve kaderinizde varsa dönecektir.Ama bana dönecek umuduyla degil,kaderimde varsa umuduyla bekleyin.

Geçer canım geçer sadece zamana ihtiyacın var. Daha önceki yorumlarda da yazmışlar. Bence fazla üzerine düşmemelisin. Şu an sanki nefes alamıyor gibi hissedersin.. Bir süre sonra bu da geçer inan bana...Peki ilişkinin biteceğine dair bazı sinyaller almış mıydın? örneğin arama sayısını ve süresini azaltması, sıcak konuşmaması, görüşmeye istekli olmaması gibi...Yoksa bıçak keser gibi birden bire mi bitirdi ilişkinizi?

Bu mesajını görmemiştim..Evet bıçak keser gibi olmuş. Uzlaşılacak bir konuda bu kadar çabuk bitirmesi de ilginç..Demek bu konuda kendi kendine karar vermiş. "Çalıştığım yerde yaşamayı kabul etmezse bitireceğim" diye kendi kendine planlamış olabilir...Ya da tartışmanızın dozu fazlaydı o nedenle bitirdi. Belki de bu konuyu bir süreliğine düşünmek istiyordur. Ona zaman ver.

Bir omurluk evlilikler bitiyor .. Bu hayatta herşey oluyor malesef .. Seni senin kadar sevseydi bu kadar kolay olmazdı onun içinde .. Tabi geri donuşu olmayan hatalar yapmadıysan... Biz ne dersek diyelim bu acı o karnında ki saçma sapan ağrı geçmeyecek .. Allah yardımcın olsun .. inşallah herşey dilediğin gibi olur .. Bide .. kimsem yok deme .. Aile herşeydir

Benzer bir sorun nedeniyle bir arkadaşımın evliliği bitmişti. Farklı şehirlerde çalışıyorlardı. Arkadaşım, eşinin çalıştığı yere gitmek için uğraştı ama istedikleri tayin olmadı. Ancak kocası onun kadar uğraşmadı. Ve sonunda da bitti...

Forum üyelerimizde neden analiz sorunu var anlamıyorum. Bu ülkede satranç eğitimi gerçekten şart!

Arkadaşlar, ablalar, teyzeler lütfen dikkatlice okuyun. Poker oynayanlar beni daha çok anlayacaktır, kız erkeğe rest çekiyor burada iş bulmazsan ayrılırız diye, erkekte görüyorum deyip ayrılıyor ve kız kaybediyor.

Şimdi konu sahibinin yazdıklarına da bakalım. Kendisinin hatalarının olduğunu söylüyor tüm suçu karşıya atmıyor, daha sonrada işi konusunda bir kaç kere tartıştığını söylüyor.

Yani? Konu sahibi erkeği işi nedeniyle oldukça bunaltmış hemde öyle böyle değil. İşte gerçek analiz budur! Yok erkek başkasını bulmuştur, yok yazmazsan geri gelir vs. lütfen böyle şeyleri yazmadan önce analiz yapın.

Kendinize gelmeniz için erkek arkadaşınız size zaman veriyor, eminim oda sizi seviyor fakat o kadar bunaltmışsınız ki artık bıkmış ve sıkılmış. Kim kimseyi ayrılıkla tehdit etmemeli. Ayrılıkla tehdit eden taraf genelde sevgiyle şımartılan taraf oluyor ve tehdit eden siz olduğunuza göre, şımartılmışsınız sevgiyle.

Öbür türlü olsaydı, erkek tehdit ederdi.

Siz ilişkiden emekli olmuşsunuz.
Yaşlanmış, bitmiş, yıpranmış ve artık inzivaya çekilme vakti.
Hiç uğraşmaya gerek yok.
Kaza bela evlenirseniz de artık enseye tokat, lakayıt, saygısız ve sevgisiz bir evlilik olacaktır.
Siz savaşmaktan vazgeçmişsiniz,
O yüzden üzerine gidip de yarayı deşip kanatmayın.
Uzaklaşın ve yeni hayatınıza başlayın.
Tadını çıkartın.
Yeni aşk size o kadar iyi gelecektir ki bunca zaman sonra :)

Ya helal olsun sana ya! Bazen hayret ediyorum kadınlara.
Ya olamaz böyle bir şey diyorum.
Nasıl böyle düşünebilirler diyorum. Ama gerçekten küçüklükten beri insanlar kafalarını herhangi bir stratejiye yormuyorlar.
Varsa yoksa dedikodu, akraba ilişkileri, stolk, evlilik vs.
O yüzden bas bas bağırıyoruz.
Okuyun, sosyal olun, birey olun diye.
Ama olacak yavaş yavaş.. Olacak...

Evet hatalarım var ve onun bunaldıgını ben de farkettim. Ama madem bu kadar bunalmıştı bunu bana önceden soyleyemezmiydi. Bana denedigini ama simdilik baska bi is bulamadıgnı tartısmamızdan sonra soyledi. Nereden bilebilirdim ben bunları? Madem kendini bu konuda kotu hissediyodu bunaldı sıkıldı bana anlatsaydı bunu. Hic bi sorun yokmus gibi davranmasaydı. Anlatsaydı anlardım uzerine gitmezdim.

Cok uzun bi iliski oldugu icin boyle demenizi anlayabiliyorum. Fakat simdiye kadar hic bi saygısızlığımız olmadı birbirmize karsı ve cok da seviyoduk birbirimizi. Evlenseydik eğer (ya da evlenevilirsek hala umudumu kaybetmedim) guzel bi evlilik olacağını dusunuyodum.
Su anda yeni bi ask asla istemiyorum zaten

tamam o zaman lütfen ilerleyen zamanlarda beni bilgilendir :)
genelde yanılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…