8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

Dusuncelerinize sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama beni tanımadan böyle bi genelleme yapmanız hic hos degil. Okumaksa eğer çokça okurum. Satranc diyosanız cok guzel satranc bilir ve oynarım. Birey olmaksa eğer kendi ayakalarım üzerinde durabiliyorum simdi ya da okul bittikten sonra yasayabilmek icin ne ona ne de aileme ihtiyacım var. Maddi anlamda tabi, evet duygusal olarak fazlasıyla ihtiyacım var. Yorum yaparken bieaz daha hassas davransanız keske. Cok uzuldugum biseyi dile getirdim burda. Haklı oldugumu zaten savunmuyorum. Akıl almak rahatlamak icin yazdım buraya. Beni teselli edin diye de değil ama boyle bi durumdayken bu tarz yorumları okumak beni daha da uzuyo.
Ask bi oyun degildi benim hayatımda. Fazlasıyla deger ve önem verdiğim bi insan benim icin o.

ya size yönelik herhangi bir itham yok.
yorumu yazan kişi genel olarak muhakeme yeteneği zayıf olan insanlardan bahsediyor.
ben de ona katılıyorum.
evet bu kadın öyle bu kadın böyle dediğim yok.
yorum yapan kişi genel bir olaydan bahsediyor ben de genelde kadınların öyle olduğunu söylüyorum.
kişisel algılamanızı gerektirecek bir şey yok ortada. biz kendi aramızda yorumlaştık.
sizin şahsınıza yönelik bir şey söylemedim.
Size yönelik olsaydı size özel yazdığım yorumda belirtirdim zaten. Siz de o yoruma cevap verdiniz.

Yazma arama sorma.
Sen yazdıkça uzaklaşacak, bırak özlesin biraz. Buna fırsat tanı
özler mi unutmaz mı o zaman yazmadıkça özleyecek mi yoksa ohhh kabul etti ayrılığı uzaklaştı rahatladım mı diyecek ben de aynı dertten muzdaribim 5.gün oldu ses yok

Ben de böyle bişey yaşamıştım eski sevgilimle. Sorunlarımız vardı ama adam bi gün durduk yere bana dedi bu ilişkiyi yürütemiyorum beni boğuyor yoruyor gitti peki git dedim üstelemedim mesajlaşıyorduk ama yani çok duygusuz dediğin gibi 1 ay hiç yazmadım konuşmadım aramadım buluşmadık sonra birden bi mesaj attım hatıralarımızla ilgili bi fotoğraf buldum dedim ona attım ama bilerek bulup atmıştım eski günler geldi sonra biraz uzak durdum biraz samimiyet gösterdim yine bana aşık oldu tekrar beraber olmak istedi ama bu sefer de bnim sevesim gelmedi :))))))))))))

seni cok iyi anliyorum benimde 3 yillik iliskim bitti bu 3 senede 3 kere ayrilip baristk gecen sene 5 ay ayri kaldik ama arada konusuyorduk yinede ve sonra baristk smdi tkrr ayrildik 1 bucuk aydir artk msjima cvp ble vermio aradim sennle konusmak istemitorum dedi cok agrima gidiyor hc bisiden zevk almiyorum

Size de cok üzüldüm. Insallah duzelir aranız. Tum sevenler sevdigiyle birlikte olabilse keske..

özler mi unutmaz mı o zaman yazmadıkça özleyecek mi yoksa ohhh kabul etti ayrılığı uzaklaştı rahatladım mı diyecek ben de aynı dertten muzdaribim 5.gün oldu ses yok
Siz yazdıkça daha çok uzaklaşacak, aa beni çok seviyor deyip geri dönmeyecek. Nasılsa elimin altında deyip tamamen umursamaz olacak.

Yarım saatlik bir mesafe için neden bu kadar direttiniz ki? Bazen sevildiğimizi bilip fazla yükleniyoruz erkeklere ama bu da fazla naza giriyor.

Çok zor evet ama bir müddet dön demeyin, sakince bekleyin, sitem dolu iğneleyici hiçbir şey yazmayın. Üzgün olduğunuzu bilsin sadece ve sessiz kalın o halde. Bence dönecek gibi.

Cok tesekkurler ben de oyle yapacağım umuyorum doner

Dönmesin yahu dönmesin.
Sizi bu kadar üzdü, acı çektirdi hem de keyfi olarak, peki siz bunu affedebilecek misiniz?
Size yaşattığı bu kötü günleri, geceleri hatırlamayacak mısınız barışınca?

Kendize gelin, evet 8 sene dile kolay, seneye de evlilik planları varmış ama olmuyorsa olmuyordur.
Bu saatten sonra zaten hep kaçan taraf o olacak belli ki.

Küfür sevmiyorum ama sktr edin gitsin, vallahi şu halinizi okuyunca bile çok sinirlendim.
Öyle döner mi, böyle döner mi, bence sağlam bir küfür edin o zaman döner.

Okuyan olur mu bilmiyorum ama son gelismeleri yazayım dedim. Bugun tatile gidecekti onceden haberim vardı zaten. Saat 8e dogru ben 9 gibi gidicem diye mesaj atmış. Ben de iyi yolculuklar dikkatli git lutfen dedim. Tamam sen nasılsın dedi. Ben de bunu sorma bana diye cevap verdim. Peki iyi ol sen yazdi en son bi daha da bisey demedim. En azından mesaj atyo dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…