80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım .ne kadar bi süre koruyabildin o kiloyu

ewet iyiymişş teşekkürlerr hihoyyyt

Allah nazarlardan korusun inşallah.Rabbim hayırlı evlat eylesin cümlemizinkini inşallah

aminnnnnnn canımcım dünyaya gelen büyüyor erken doğmuştu hani hatırlıyosan pazar günü 40 gün oldu dün gibi sanki normal olaydı bu günlerde doğacaktı ama biz kırk uçurduk bilemkaydirigubbakcemile3

evet hatırlıyorum canım.okadar oldumu yaa maşallah hayırlı uzun ömürler inşallah:ecrin_bebek:

Ya benim diyetim aynı böyle tek fark öğlen bir kase çorba içiyor olmam demek ki ben 2 gün aç gezersem şok olacak bana kaydirigubbakcemile3

buda benim aslanım ecrin bebişimiz kucağını çok sevdi yatışa bakarmısınız:ecrin_bebek:

canım oğluna da yiğenine de rabbim hayırlı ömürler versin.Bebiş çok tatlı bu arada opuyorumnanaktan

slm kızlar dün akşamdan beri net yoktu yeni geldi bayaa kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile2 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza a.s.

kızlar selam
fırsat bulunca girdim .
bildirim yarın mı cuma mı malüm yılbaşı ya.

yerimseniben yemek faslı kazasız belasız kapanmıştırrr

sabah
1haşlanmış yumurta
tek yumurta 1domatesten menemen (çok canım istemişti napim delikafadulden )
biraz peynir 3 zeytin ve form çayı tatlandırıcı ile

ara 1 yeşil elma ve bebeğin yemeğinden kalan 3kaşık ıspanak :)

biraz yoğurt

sabahları 11de yediğimiz için öğleyi arayla geçiştiriyorum

18:15
önce 1fincan form çayı
1karnıyarık 1 yemek kaşığı s.yağ ve sıcak suyla öldürdüm ve fırında kızarttım harcıyla

karnıyarıklarda gözüm kaldı ama yapcak bişiy yok yarın öğlen yerim hakkımı napim :teselli:

sevdemer ve melocum kızlar serradeniz abladan sonra sizlerde favorimsiniz :)
teşekkürler canım inşallah bi gün serra gibi olabiliriz

Merhaba

Ben daha evvelde sizlere katılmıştım.

Şu an 85 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum ama ilk hedefim 70 kilo olmak.

Size katılabilirmiyim ?

hoşgeldin canım seni burada görmek çok güzel

şimdi burası bu kadar kalabalıkken gitmek olmaz ama
yürüyüşe çıkmam lazım
beşibiyerdemi içtim
gidiyorum ben
çok kaynatmayın tamammı ben yokken
sizi seviyorum by

opuyorumnanaktan

tamammmmm..hadi devam şekerim,olmadı tartıya ben gireceğim senin yerine sositososito

melocummm selam bende başka bir topikte yazılarına rasladım onları okuyordum çok tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin sen de yazsana başarı öykünü okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…