- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
teşekkür ederim canım ama başarımı öykümü yazacak kadar çok olmadı 60 a düşeyim yazarım
melocum ya 18 kilo verdin daha neyyy okudum ama kısa ve öz bi daha yazarmısın mesela isveç diyeti yaptın mı hiçsabahları aç karnına neler yaptın oraları kaçırdım sanırım :çok üzgünüm:
bende şimdi 3 km yürüdüm. oglum durmadı dinleneyim dedim.geçmişi okudum.bu arada sallama yeşil çay aldm.şekersiz içtm ama tadı çok kötü geldi bana.gerçek yeşil çayın tadı nasıl içtinmi?
Bide ben diyetisyene gittiğim dönemde ayda 1 kere şok diyet yaptırıyordu .
kilo vermem yavaşlamasın die.
o dönem 68 kiloya kadar indim ve 3 sene üstünede hiç kilo almamıştım
.Ama tabi araya hamilelik girince malesef aldım kiloları.şimdi kendim uyguluyorum eski diyet listemi. :Saruboceq:
ayda 1 yaptığın şu şok diyeti bizede anlatırmısın canım
ayrıca arkadaşlar şok diyeti de yazıyorum size kilo vermenizde yavaşlama olduğu zaman sadece 2 gün yapıp kendi diyetinize geri dönüyorsunuz.,
sabah kahvaltımız aynı ama ekmeğimiz 1 dilim yenecek.
öğlen 8 kaşık sebze yemeği yarım kase yoğurt bol yeşil salata ekmek yok
arada 1 tan e meyve
akşam yemeği yine öğlenin aynı
akşam aradada 1 meyve veya 1 çay bardağı süt
diyet böyle arkadaşlar .2 günlük bir sebze şok diyeti yani vucudu şaşırtmak için demişti doktor hnm ..
şok diyeti burda anlamıştım canım.kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar,
özlemişim hem sizi hem buraya yazmayı.
dün de yazmıştım ama kimse cevaplamamış kilo bildirimimiz yarın dimi? zaten yılsonu hedeflerimiz de var ...ben bi haftadır tartılmadım ne yaptım çok merak ediyorum
narincim sağol canım..Şeniz
sabahtan tartılcam zaten ki bu akşam coşmayayım.sen nasılsın özledim.senin diyet nasıl gidiyor?
takıma da alışmışsın iyice.aramızda görcez inşallah seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?