80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ilginize teşekküler ben bu pazartesine kadar nete giremieyecem ama pazartesi geldiğimde görüşürüz hem ölçülerimide yazarım. hepinize ço....k teşekkürler.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım ama başarımı öykümü yazacak kadar çok olmadı 60 a düşeyim yazarım

melocum ya 18 kilo verdin daha neyyy okudum ama kısa ve öz bi daha yazarmısın mesela isveç diyeti yaptın mı hiç sabahları aç karnına neler yaptın oraları kaçırdım sanırım :çok üzgünüm:

bende şimdi 3 km yürüdüm. oglum durmadı dinleneyim dedim.geçmişi okudum.bu arada sallama yeşil çay aldm.şekersiz içtm ama tadı çok kötü geldi bana.gerçek yeşil çayın tadı nasıl içtinmi?

isveç diyeti falan yapmadım hep bu

sabahları elma sirkeli ılık su
bi dönem beşi bi yerde çayı içtim şimdi yeşil çay içiyorum
öyle yani ...spor da bi ara leslie yaptım ama 2 ya da 3 kez çok değil
aklıma gelenler bunlar,en önemlisi hiç kaçamak yapmadım

ben içine biraz limon sıkıyorum bide tatlandırıcı atıyorum içine başka türlü bende içemiyorum vallahi kaydirigubbakcemile3 anca böyle -tatlicadiarzu-

ayda 1 yaptığın şu şok diyeti bizede anlatırmısın canım

ayda 1 yaptığın şu şok diyeti bizede anlatırmısın canım

şok diyeti burda anlamıştım canım.kaydirigubbakcemile5

selam kızlar benide aranıza aldığınız için sağolun:1hug: buradada kilo bildirimi oluyor sanırım geçmişi karıştırırken gördüm kızlar pesdoğrusu nekadar hızlı ilerliyorsunuz azım açık kaldı:1shok: arasına katılmaktan dolayı mutluyum motive olmak istiyorum çünkü bu aralar yine rotayı sapıttım yanlış yönü gösteriyor kilo aldımmafoldumben sanırım gerçi regl şişimde var ama kiloda var iştahım çok açıkmafoldumben

günaydınlarr bugün kepenkleri yine ben açtım sağlıklı güzel kalorisiz ve iştahsız bir gün diliyorum hepimize

günaydın kızlar,
özlemişim hem sizi hem buraya yazmayı.
dün de yazmıştım ama kimse cevaplamamış kilo bildirimimiz yarın dimi? zaten yılsonu hedeflerimiz de var ...ben bi haftadır tartılmadım ne yaptım çok merak ediyorum

canım bizde seni çok özledik.yarın yapılır herhalde kilo bildirimi.nede olsa handerya gece yapıyor listeyi.akşama kadar bildirilir kilolar diye düşünüyorum

narincim sağol canım..Şeniz
sabahtan tartılcam zaten ki bu akşam coşmayayım.sen nasılsın özledim.senin diyet nasıl gidiyor?
takıma da alışmışsın iyice.aramızda görcez inşallah seni..

narin_nazenin, nevra73 günaydın şekerler,gece 02:30 da yattım inanılmaz yorgun ve uykusuzum.Bugün erken çıksak keşke ve ben eve gidip biraz dinlenebilsem

Son düzenleme:
günaydın adaercim...aman inşallah erken çıkabilirsin canım yorgun argın da hiç çekilmez şimdi...

narincim sağol canım..Şeniz
sabahtan tartılcam zaten ki bu akşam coşmayayım.sen nasılsın özledim.senin diyet nasıl gidiyor?
takıma da alışmışsın iyice.aramızda görcez inşallah seni..

inşallah aranıza kabul edilirim.gerçekten paylaşımları güzel.bizde seni çok özledik canım.bu pazartesi tekrar işi sıkı tutmaya başladım ve aartık günlük tutuyorum bakalım yarın belli olacak nasıl gittiği diyetimin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…