80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

butterfly86 tekrardan hoşgeldin aramıza
şok diyetin nasıldı canım anlatırmısın

canım bişiy soracaktım.yardımcı olursan sevinirim ben 2 aydır diyetisyene gidiyorum.ilk ay 5 kilo verdim ikinci ay sadece 1 kere gittim dr. a ve kendi hatamdan veremedim.sence sonuna kadar diyetisyene gitmem gerekiyormu .yani 4 kere gittim ben bugüne kadar herbirinde ayrı bi menü verdi.bırakıp onlarla devam edem diyorum ama bi yandanda sonuna kadar git diyorum sen nekadar süre gitmiştin diyetisyene

şimdi burası bu kadar kalabalıkken gitmek olmaz ama
yürüyüşe çıkmam lazım
beşibiyerdemi içtim
gidiyorum ben
çok kaynatmayın tamammı ben yokken
sizi seviyorum by

opuyorumnanaktan

dualarım seninle canım :Saruboceq: eminim bu kadar emeğin karşılığını alacaksın

ben de merak ettim şu şok diyeti anlatırmısın canım
kendimi şoklamak istiyorum hep aynı düzen yemeye devam edince vucüt kendini buna adapte ediyo ve kilo veremiyosun arada şaşırtmak lazım bünyeyi

Benim fikrimi sorarsan sonuna kadar gitmelisin.Verdiği listeler aynı olsada arkanda seni denetleyen birinin olması insanı daha çok hırslandırıyor.sınava hazırlanan öğrenci edasıyla zorunlu hissediyorsun kendini.benim fikrim devam etmn canım.Ben 8 ayda 22 kilo verdim ve her hafta diyetisyenime göründüm .biri muayne biri kontrol şeklndeydi ayda 2 kere para ödüyordum yani.

ayrıca arkadaşlar şok diyeti de yazıyorum size kilo vermenizde yavaşlama olduğu zaman sadece 2 gün yapıp kendi diyetinize geri dönüyorsunuz.,

sabah kahvaltımız aynı ama ekmeğimiz 1 dilim yenecek.

öğlen 8 kaşık sebze yemeği yarım kase yoğurt bol yeşil salata ekmek yok

arada 1 tan e meyve

akşam yemeği yine öğlenin aynı

akşam aradada 1 meyve veya 1 çay bardağı süt

diyet böyle arkadaşlar .2 günlük bir sebze şok diyeti yani vucudu şaşırtmak için demişti doktor hnm ..

haklısın canım.yine yine başa dönmek istemiyorum bu sefer.benim doktorum 10 günde bir çagırıyor.ilk ay düzenli gittim 5 kilo verdim.2. ay özel sebeplerden ihmalkarlıktan 25 gün sonra gittim ve daha 1 kilo anca verebildim.haklısın disiplin ediyor dr .gitmek insanı.yani ben kendi disiplinimi kendim oturtamam da :kedi: ama bundan sonra inşallah devam edeceğim zemuszemus

ınş başarırız canım.

ben kızkende hep iri yapılı biriydim .170 boyum var ve en düşük kilom 68 di .ilk 68 i görüncede diyetisyenin karşısında hüngür hüngür ağlamıştım .ahh ahh inş yine görürüz hep beraber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…